multi schript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Christoph e

christoph e

02/01/2011 19:14:56
Quote Anchor link
hoe maak je een schript met...

inlog ( moet ook loguit hebben en een tekst zoals " welkom $gebruikersnaam "

gastenboek

profiel systeem ( pm, profielfoto, texste ( liefst drag drop )

admin die alles kan veranderen

ranglijst ( liefst 10 rangen ) je moet een rang hebben om op de pagina's te komen ander's word je terug gestuurt en krijg je een windows alerd.


en het liefst nog meer functies

mysql zou fijn zijn.


wie kan me helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:17:03
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/01/2011 19:22:36
Quote Anchor link
je kan tutorials gaan volgen over mysql, loginsysteem, gastenboek en adminsysteem
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/01/2011 19:29:54
Quote Anchor link
dit kan allemaal met php en mysql ;)
 

02/01/2011 19:48:44
Quote Anchor link
Php is een taal waar ontzettend veel over uitgelegd is, en ook een ontzettend goede documentatie heeft:
http://php.net/docs/
Daarom is het handiger voor als je specifiek ergens niet uit komt om dan een vraag te stellen.
Nu kun je het beste veel gaan leren, over php en SQL. Probeer zo recent mogelijke teksten te lezen, want over het algemeen kan je stellen dat hoe nieuwer de tekst is hoe beter de php uitgelegd wordt.
Verder kan je het beste ook naar specifiek SQL zoeken en niet mysql, aangezien mysql een aantal dingen anders doet dan de standaard SQL.
 
Christoph e

christoph e

02/01/2011 19:52:22
Quote Anchor link
OK

maar is er een kant en klaar schript dat hiervoor ergens op het net staat.

ik ben (een beetje) goed met html laat staan met php en mysql
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/01/2011 22:17:16
Quote Anchor link
dit zijn allemaal aparte dingen die je deels aan elkaar zou kunnen plakken, maar je zeult toch echt ook zelf wat moeten gaan maken.

ik zou overigens eerst goed html gaan leren voordat je verder gaat met php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2011 22:30:59
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 02/01/2011 22:17:16:
dit zijn allemaal aparte dingen die je deels aan elkaar zou kunnen plakken, maar je zeult toch echt ook zelf wat moeten gaan maken.

ik zou overigens eerst goed html gaan leren voordat je verder gaat met php

Ook raad ik aan om Engels goed te leren:

schript = script
alerd = alert
 
- SanThe -

- SanThe -

03/01/2011 05:42:23
Quote Anchor link
- Aar - op 02/01/2011 22:30:59:
Vincent Huisman op 02/01/2011 22:17:16:
dit zijn allemaal aparte dingen die je deels aan elkaar zou kunnen plakken, maar je zeult toch echt ook zelf wat moeten gaan maken.

ik zou overigens eerst goed html gaan leren voordat je verder gaat met php

Ook raad ik aan om Engels goed te leren:

schript = script
alerd = alert


Ook Nederlands kan geen kwaad. Wat dacht je van 'je zeult'?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2011 10:19:08
Quote Anchor link
Quote:
?zeu·len zeulde, h gezeuld met moeite voortslepen, sjouwen

;-)
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

03/01/2011 10:30:05
Quote Anchor link
- Aar - op 03/01/2011 10:19:08:
Quote:
?zeu·len zeulde, h gezeuld met moeite voortslepen, sjouwen

;-)


Zeult gaan maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2011 10:42:06
Quote Anchor link
Overdatum puntNL op 03/01/2011 10:30:05:
- Aar - op 03/01/2011 10:19:08:
Quote:
?zeu·len zeulde, h gezeuld met moeite voortslepen, sjouwen

;-)


Zeult gaan maken?

http://www.vleesmagazine.nl/public/slagerswereld/image/Recept%20Gelderse%20Zult.jpg :9, jummie :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/01/2011 13:35:46
Quote Anchor link
ik zou je op weg helpen
maar je moet het zelf doen

inlogscript :

- regristratie
- inlogform
- naam
- wachtwoord
- bevestigen
- email adres

- controle
- naam niet ingevuld /mimimum tekens
- wachtwoord niet ingevuld / bevestigen niet gelijk aan wachtwoord
- email adres niet geldig ( geen @ of . )

- geen errors?
- wachtwoord in sha coderen
- alles in de database zetten ( denk aan mysql injectie )
- evt email sturen

- login
- session_start();

- inlog form
- naam
- wachtwoord

- controle

- naam / wachtwoord niet gelijk aan ingevuld database

- als alles klopt
- naam in de sessie zetten


- check
- als naam al in sessie staat
-session_start();
- niks doen
- Echo 'welkom'.SESSION['naam'].;

- als hij nog niet bestaat
- link naar login

- logout
- session_start();
- session_destroy();
- link naar index

verder moet je maar tutorials lezen



Offtopic:
typfoutjes voorbehouden!
Gewijzigd op 03/01/2011 13:38:56 door Jordi Kroon
 
Tikkes C

Tikkes C

03/01/2011 13:40:06
Quote Anchor link
kijk eens naar pluck...dat is een kant en klare cms...
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 18:14:03
Quote Anchor link
ok
al heel erg bedankt.
( maar bestaat er geen website waar je al deze dingen kan downloaden en dat die allemaal in elkaar passen dat zou het mij een stuk gemakkelijker maken nu moet ik op de website van php dit allemaal gaan opzoeken en ik weet niet hoe ik daar aan moet beginnen )

ps. mijn Nederlands valt tegen doordat mijn spellingscontrole hapert

Toevoeging op 03/01/2011 18:16:48:

maar 1 ding snap ik nog ( voledig ) niet

hoe kan iemand inloggen en dat het andere systeem weet wie het is
 
Milo S

Milo S

03/01/2011 18:37:43
Quote Anchor link
Niet dat ik weet, meestal losse scripts die niet direct bij elkaar passen.
Dus? Nederlands zou je gewoon moeten kennen / kunnen op dit forum.
Door middel van sessie's of cookies.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/01/2011 19:09:01
Quote Anchor link
Christophe: Nee, zo'n site bestaat niet.

Je vraagt wel heel wat van jezelf, als je nog geen PHP kent, om meteen zo'n systeem te proberen te maken. Net als dat je vers van de HAVO af komt en dan een fiets wil gaan bouwen. Of een vrachtwagen.

Er zijn wel heel veel scripts te vinden die een gedeelte van wat je vraagt tot op zekere hoogte doen. Het gemene daaraan vind ik dat je, om er iets degelijks van te kunnen maken, al vrij goed in je kennis moet zitten.

Pak een goed boek over PHP bij de rug, studeer.
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 19:13:06
Quote Anchor link
ok bedankt ik zal naar de bib gaan

maar het liefst zou ik toch nog wat willen zoeken

er moet toch 1 iemand zijn die op het idee is gekomen om dit te maken
Gewijzigd op 03/01/2011 19:18:32 door christoph e
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

03/01/2011 19:21:14
Quote Anchor link
hyves?
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 19:23:28
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 03/01/2011 19:21:14:
hyves?


wat is er met hyves dat snap ik niet helemaal
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

03/01/2011 19:28:59
Quote Anchor link
Christophe van dooren op 03/01/2011 19:13:06:
er moet toch 1 iemand zijn die op het idee is gekomen om dit te maken


nou, de makers van hyves en al die anderen wat er op lijkt
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 19:31:16
Quote Anchor link
ja, maar ik bedoelde wat ik kan downloaden en kan integreren in mijn website


Toevoeging op 03/01/2011 19:39:49:

en wat houd e107 in http://www.e107.org

ik heb wat op het net zitten zoeken en kwam uit op dit systeem
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.