multi schript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Christoph e

christoph e

02/01/2011 19:14:56
Quote Anchor link
hoe maak je een schript met...

inlog ( moet ook loguit hebben en een tekst zoals " welkom $gebruikersnaam "

gastenboek

profiel systeem ( pm, profielfoto, texste ( liefst drag drop )

admin die alles kan veranderen

ranglijst ( liefst 10 rangen ) je moet een rang hebben om op de pagina's te komen ander's word je terug gestuurt en krijg je een windows alerd.


en het liefst nog meer functies

mysql zou fijn zijn.


wie kan me helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:42:15
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/01/2011 19:22:36
Quote Anchor link
je kan tutorials gaan volgen over mysql, loginsysteem, gastenboek en adminsysteem
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/01/2011 19:29:54
Quote Anchor link
dit kan allemaal met php en mysql ;)
 

02/01/2011 19:48:44
Quote Anchor link
Php is een taal waar ontzettend veel over uitgelegd is, en ook een ontzettend goede documentatie heeft:
http://php.net/docs/
Daarom is het handiger voor als je specifiek ergens niet uit komt om dan een vraag te stellen.
Nu kun je het beste veel gaan leren, over php en SQL. Probeer zo recent mogelijke teksten te lezen, want over het algemeen kan je stellen dat hoe nieuwer de tekst is hoe beter de php uitgelegd wordt.
Verder kan je het beste ook naar specifiek SQL zoeken en niet mysql, aangezien mysql een aantal dingen anders doet dan de standaard SQL.
 
Christoph e

christoph e

02/01/2011 19:52:22
Quote Anchor link
OK

maar is er een kant en klaar schript dat hiervoor ergens op het net staat.

ik ben (een beetje) goed met html laat staan met php en mysql
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/01/2011 22:17:16
Quote Anchor link
dit zijn allemaal aparte dingen die je deels aan elkaar zou kunnen plakken, maar je zeult toch echt ook zelf wat moeten gaan maken.

ik zou overigens eerst goed html gaan leren voordat je verder gaat met php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2011 22:30:59
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 02/01/2011 22:17:16:
dit zijn allemaal aparte dingen die je deels aan elkaar zou kunnen plakken, maar je zeult toch echt ook zelf wat moeten gaan maken.

ik zou overigens eerst goed html gaan leren voordat je verder gaat met php

Ook raad ik aan om Engels goed te leren:

schript = script
alerd = alert
 
- SanThe -

- SanThe -

03/01/2011 05:42:23
Quote Anchor link
- Aar - op 02/01/2011 22:30:59:
Vincent Huisman op 02/01/2011 22:17:16:
dit zijn allemaal aparte dingen die je deels aan elkaar zou kunnen plakken, maar je zeult toch echt ook zelf wat moeten gaan maken.

ik zou overigens eerst goed html gaan leren voordat je verder gaat met php

Ook raad ik aan om Engels goed te leren:

schript = script
alerd = alert


Ook Nederlands kan geen kwaad. Wat dacht je van 'je zeult'?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2011 10:19:08
Quote Anchor link
Quote:
?zeu·len zeulde, h gezeuld met moeite voortslepen, sjouwen

;-)
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

03/01/2011 10:30:05
Quote Anchor link
- Aar - op 03/01/2011 10:19:08:
Quote:
?zeu·len zeulde, h gezeuld met moeite voortslepen, sjouwen

;-)


Zeult gaan maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2011 10:42:06
Quote Anchor link
Overdatum puntNL op 03/01/2011 10:30:05:
- Aar - op 03/01/2011 10:19:08:
Quote:
?zeu·len zeulde, h gezeuld met moeite voortslepen, sjouwen

;-)


Zeult gaan maken?

http://www.vleesmagazine.nl/public/slagerswereld/image/Recept%20Gelderse%20Zult.jpg :9, jummie :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/01/2011 13:35:46
Quote Anchor link
ik zou je op weg helpen
maar je moet het zelf doen

inlogscript :

- regristratie
- inlogform
- naam
- wachtwoord
- bevestigen
- email adres

- controle
- naam niet ingevuld /mimimum tekens
- wachtwoord niet ingevuld / bevestigen niet gelijk aan wachtwoord
- email adres niet geldig ( geen @ of . )

- geen errors?
- wachtwoord in sha coderen
- alles in de database zetten ( denk aan mysql injectie )
- evt email sturen

- login
- session_start();

- inlog form
- naam
- wachtwoord

- controle

- naam / wachtwoord niet gelijk aan ingevuld database

- als alles klopt
- naam in de sessie zetten


- check
- als naam al in sessie staat
-session_start();
- niks doen
- Echo 'welkom'.SESSION['naam'].;

- als hij nog niet bestaat
- link naar login

- logout
- session_start();
- session_destroy();
- link naar index

verder moet je maar tutorials lezen



Offtopic:
typfoutjes voorbehouden!
Gewijzigd op 03/01/2011 13:38:56 door Jordi Kroon
 
Tikkes C

Tikkes C

03/01/2011 13:40:06
Quote Anchor link
kijk eens naar pluck...dat is een kant en klare cms...
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 18:14:03
Quote Anchor link
ok
al heel erg bedankt.
( maar bestaat er geen website waar je al deze dingen kan downloaden en dat die allemaal in elkaar passen dat zou het mij een stuk gemakkelijker maken nu moet ik op de website van php dit allemaal gaan opzoeken en ik weet niet hoe ik daar aan moet beginnen )

ps. mijn Nederlands valt tegen doordat mijn spellingscontrole hapert

Toevoeging op 03/01/2011 18:16:48:

maar 1 ding snap ik nog ( voledig ) niet

hoe kan iemand inloggen en dat het andere systeem weet wie het is
 
Milo S

Milo S

03/01/2011 18:37:43
Quote Anchor link
Niet dat ik weet, meestal losse scripts die niet direct bij elkaar passen.
Dus? Nederlands zou je gewoon moeten kennen / kunnen op dit forum.
Door middel van sessie's of cookies.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/01/2011 19:09:01
Quote Anchor link
Christophe: Nee, zo'n site bestaat niet.

Je vraagt wel heel wat van jezelf, als je nog geen PHP kent, om meteen zo'n systeem te proberen te maken. Net als dat je vers van de HAVO af komt en dan een fiets wil gaan bouwen. Of een vrachtwagen.

Er zijn wel heel veel scripts te vinden die een gedeelte van wat je vraagt tot op zekere hoogte doen. Het gemene daaraan vind ik dat je, om er iets degelijks van te kunnen maken, al vrij goed in je kennis moet zitten.

Pak een goed boek over PHP bij de rug, studeer.
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 19:13:06
Quote Anchor link
ok bedankt ik zal naar de bib gaan

maar het liefst zou ik toch nog wat willen zoeken

er moet toch 1 iemand zijn die op het idee is gekomen om dit te maken
Gewijzigd op 03/01/2011 19:18:32 door christoph e
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

03/01/2011 19:21:14
Quote Anchor link
hyves?
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 19:23:28
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 03/01/2011 19:21:14:
hyves?


wat is er met hyves dat snap ik niet helemaal
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

03/01/2011 19:28:59
Quote Anchor link
Christophe van dooren op 03/01/2011 19:13:06:
er moet toch 1 iemand zijn die op het idee is gekomen om dit te maken


nou, de makers van hyves en al die anderen wat er op lijkt
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 19:31:16
Quote Anchor link
ja, maar ik bedoelde wat ik kan downloaden en kan integreren in mijn website


Toevoeging op 03/01/2011 19:39:49:

en wat houd e107 in http://www.e107.org

ik heb wat op het net zitten zoeken en kwam uit op dit systeem
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.