Multiple upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »
Michael Brouwer

Michael Brouwer

06/08/2014 11:23:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb onderstaande code voor de upload van mijn bestanden. De bestanden worden in de betreffende map opgeslagen, het probleem is alleen dat alleen de eerste bestandsnaam wordt opgeslagen in mijn SQL. Helaas kom ik er zelf niet uit waar dit aan kan liggen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
$upload_dir
= '../upload';
$messages = array();    

if(isset($_FILES['file']['tmp_name'])) {
    for($i=0; $i < count($_FILES['file']['tmp_name']);$i++) {
        if(!is_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'][$i])) {
            $messages[] = 'Afbeelding mag niet leeg zijn!';
        }
else {
            $allowedExts = array("gif", "jpeg", "jpg", "png");
            $temp = explode(".", $_FILES["file"]["name"][$i]);
            $extension = end($temp);
            if ((($_FILES["file"]["type"][$i] == "image/gif")
            || (
$_FILES["file"]["type"][$i] == "image/jpeg")
            || (
$_FILES["file"]["type"][$i] == "image/jpg")
            || (
$_FILES["file"]["type"][$i] == "image/pjpeg")
            || (
$_FILES["file"]["type"][$i] == "image/x-png")
            || (
$_FILES["file"]["type"][$i] == "image/png"))
            &&
in_array($extension, $allowedExts)) {
                if(file_exists($upload_dir.'/'.$_FILES['file']['name'][$i])) {
                    $messages[] = $_FILES['file']['name'][$i]. 'Afbeelding bestaat al';
                }
else {
                    move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"][$i],
                      "../upload/" . $_FILES["file"]["name"][$i]);
                      echo "Stored in: " . "upload/" . $_FILES["file"]["name"][$i];
                        
                        
                    $sql = mysql_query ("
                    INSERT INTO album (a_image, a_id)
                    VALUE('"
. $_FILES['file']['name'][$i]."', '31')
                    "
);
                            
                    if($sql) {
                        $succes = 'Project is toegevoegd! Na 3 seconden wordt je teruggestuurd naar het overzicht.';
                    }
else {
                        $error = 'Project is niet toegevoegd!';
                    }
                }
            }
else {
                $messages[] = $_FILES['userfile']['name'][$i]. 'formaat niet toegestaan';
            }
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 06/08/2014 11:36:49 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:27:11
 
Goto Learn

Goto Learn

06/08/2014 11:51:06
Quote Anchor link
En je query is?

Oei, ik las ff niet goed. Zie het al.
Gewijzigd op 06/08/2014 11:51:46 door Goto Learn
 
Erwin H

Erwin H

06/08/2014 12:07:18
Quote Anchor link
Aangezien je geen foutafhandeling rond je query gebouwd hebt is het natuurlijk zoeken naar een speld in een hooiberg. Doe dat eerst eens en kijk of er een melding komt, of dat de query gewoon wel wordt uitgevoerd, maar er niets wordt ingevoerd (primary key of unieke index op a_id bijvoorbeeld?).
 
Michael Brouwer

Michael Brouwer

06/08/2014 12:22:01
Quote Anchor link
Erwin, bedankt voor je reactie.

Ik krijg de volgende melding als ik 2 bestanden upload:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Stored in: upload/549995_571431302875504_761029119_n.jpg

Er ging iets fout met de query: (INSERT INTO album (a_image) VALUE('549995_571431302875504_761029119_n.jpg'))

Stored in: upload/bg_2.jpg

Er ging iets fout met de query: (INSERT INTO album (a_image) VALUE('bg_2.jpg'))


Heb de volgende query gebruikt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
$sSQL = "INSERT INTO album (a_image)
                            VALUE('". $_FILES['file']['name'][$i]."')";
                    $rResult = mysql_query($sSQL);

                    if($rResult === false)
                    {
                     echo("Er ging iets fout met de query:  (".$sSQL.")");
                    }
                    else
                    {
                      while($aRow = mysql_fetch_assoc($rResult))
                      {
                        echo $aRow['kolom'];
                      }
                    }
 
Erwin H

Erwin H

06/08/2014 12:32:29
Quote Anchor link
Ben je al een hele stap verder. Nu alleen nog de mysql error bekijken (mysql_error) en je weet wat je moet aanpassen.
 
Michael Brouwer

Michael Brouwer

06/08/2014 13:07:21
Quote Anchor link
Wederom bedankt, begrijp alleen niet helemaal waar ik mysql_error moet toevoegen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/08/2014 13:20:21
Quote Anchor link
Op de plek waar je je foutmelding toont, over dat je query de fout in liep.
 
Michael Brouwer

Michael Brouwer

06/08/2014 14:43:14
Quote Anchor link
Dus het wordt dan onderstaande als ik het goed begrijp?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if($rResult === false)
                    {
                     echo("Er ging iets fout met de query:  (".$sSQL.")");
                     echo mysql_error($sSQL);
                    }
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

06/08/2014 16:10:40
Quote Anchor link
Deze vraag was overbodig geweest als je op de link van Erwin geklikt had ;-)
mysql_error() zonder argumenten volstaat.
 
Michael Brouwer

Michael Brouwer

06/08/2014 16:23:34
Quote Anchor link
Bedankt Ger, heb het inmiddels voor elkaar gekregen :)
 
- SanThe -

- SanThe -

06/08/2014 18:11:35
Quote Anchor link
Het is wel zo leuk om die oplossing ook hier even te vermelden.
 
Ivo P

Ivo P

06/08/2014 22:55:31
Quote Anchor link
Waarschijnlijk van VALUE gemaakt VALUES
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.