mymovies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »
John de Boer

John de Boer

25/10/2007 23:46:00
Quote Anchor link
Ik heb 3 tabellen: 1 met films en 1 met gebruikers, en mymovies

Het is dus de bedoeling dat een gebruiker kan aangeven welke film hij in zijn bezit heeft in de tabel 'mymovies':

CREATE TABLE `mymovies` (
`pkMyMoviesID` bigint(21) unsigned NOT NULL auto_increment,
`userID` bigint(21) unsigned NOT NULL default '0',
`movieID` bigint(21) unsigned NOT NULL default '0',
`aantal` tinyint(3) unsigned default NULL,
`storageID` bigint(21) unsigned default NULL,
`codecID` bigint(21) unsigned default NULL,
`audio` varchar(255) default NULL,
`subtitles` varchar(255) default NULL,
`extended` enum('0','1') default '0',
`special_edition` enum('0','1') default '0',
`koop` enum('0','1') default '0',
`x-rental` enum('0','1') default '0',
`opgenomen` enum('0','1') default '0',
`uitgeleend` enum('0','1') default '0',
`opmerkingen` longtext,
PRIMARY KEY (`pkMyMoviesID`),
KEY `user`(`userID`),
KEY `movie`(`movieID`),
KEY `storage`(`storageID`),
KEY `codec`(`codecID`)
) TYPE=MyISAM COMMENT='FilmArchief (mymovies)';

Dat lukt allemaal wel, maar afhankelijk van welk opslagmedium er gekozen wordt zijn er een aantal voorwaarden.
bijv. als er voor DVD gekozen wordt zijn van belang:
- Systeem (PAL, NTSC of SECAM)
- Beeld (4:3 of 16:9)
- Zone (1 t/m 8)
- Formaat (DVD-5 of DVD-9)
als er bijv. VHS of een ander medium gekozen zou worden zijn er weer andere voorwaarden mogelijk.

N.B. ik doe het in 1e instantie in MSAccess, maar het moet ook mogelijk zijn in MySQL als het kan

Wie kan mij hiermee helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:50:38
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/10/2007 23:51:00
Quote Anchor link
Begin met normaliseren.

Als je een tabel hebt waarin de films staan en een tabel met gebruikers, heb je lang niet zoveel kolommen in je mymovies tabel nodig. Dit wordt dan enkel een koppeltabel om films aan gebruikers te koppelen.

films
------
id
titel
...

gebruikers
------------
id
gebruikersnaam
....

mymovies
------------
id
gebruiker_id
film_id

Verder zul je bij het normaliseren van dit datamodel goed moeten kijken naar de gegevens in de films tabel. Je zult namelijk aparte tabellen nodig hebben voor bijvoorbeeld de regisseur(s), acteurs, subtitles, etc...

ps. Tenslotte maakt het voor het ontwerpen van je datamodel niet uit of je dat nu voor een MSAccess of MySQL database doet. De tabellen en onderlinge relaties zullen altijd hetzelfde zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
John de Boer

John de Boer

25/10/2007 23:54:00
Quote Anchor link
Zoals jij het vermeld heb ik het al Blanche, dus voor zover ik zie is het al genormaliseerd.
Ik heb al een tabel personen, en een tabel rol (met acteur, regisseur etc.), en tabel rol_link die de personen linkt aan de rol.
En de andere tabellen die jij noemde heb ik ook al.
Ik dacht dat ik dus alle data maar 1x in de db heb staan.

En de subtitles heb ik in de tabel mymovies staan, want dat kan voor een ieder nog weer anders zijn (voor bijv. een chinees anders dan voor een nederlander)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/10/2007 23:57:00
Quote Anchor link
Maar goed, mymovies bestaat dus lang niet uit zoveel kolommen als jij in je eerste post aangeeft. Alle informatie die jij in die tabel hebt staan is overbodig omdat deze ook al beschikbaar is in de films tabel.
 
John de Boer

John de Boer

26/10/2007 00:00:00
Quote Anchor link
Ik heb mijn vorige post ietwat gewijzigd en uitgelegd waarom ik bijv. subtitles niet in de tabel films heb, die haal ik mijn tabel land (veld taal):

CREATE TABLE `land` (
`pkLandID` mediumint(8) unsigned NOT NULL auto_increment,
`Kenteken` varchar(5) NOT NULL default '',
`Land` varchar(255) NOT NULL default '',
`Taal` varchar(100) default NULL,
`Naam` varchar(255) default NULL,
`LandNr` int(4) unsigned default NULL,
`Valuta` varchar(255) default NULL,
`UTC` varchar(10) default NULL,
`TLD` varchar(10) default NULL,
`Religie` varchar(255) default NULL,
`Regeringsvorm` varchar(255) default NULL,
`Hoofdstad` varchar(255) default NULL,
`Vlag` longblob,
`landlink` varchar(255) default NULL,
`opmerkingen` longtext,
PRIMARY KEY (`pkLandID`)
) TYPE=MyISAM COMMENT='FilmArchief (landen)';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/10/2007 00:03:00
Quote Anchor link
Correct me if i'm wrong, maar het lijkt me dat subtitles een eigenschap van een film (lees: dvd) is, niet zozeer die van een gebruiker. Ditzelfde geldt voor de codec en audio van een film...

ps. Ook de tabel die je nu geeft zou je nog verder kunnen normaliseren. Denk bijvoorbeeld aan Religie en Valuta. Er kunnen immers meerdere landen met dezelfde valuta of religie zijn (denk aan de euro bijvoorbeeld)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/10/2007 00:05:00
Quote Anchor link
De relatie opslagmedium - voorwaarden is dus ook een veel op veel relatie?

Dan heb je ook daar een koppeltabel nodig. Op het moment dat iemand dan een ander opslagmedium kiest moet je uit je koppeltabel de goede voorwaarden laten rollen.
 
John de Boer

John de Boer

26/10/2007 00:05:00
Quote Anchor link
Daar heb je in principe wel gelijk in Blanche, maar zo kan een gebruiker niet aangeven welke audio, subtitle en codec e.d. gebruikt zijn op het opslagmedium.
Die kan bij iedereen ongelijk zijn!
Dat is mijn reden geweest...

Jan helpt me meer op de goeie weg!
Ik ga zo ff slapen, dan bekijk ik nog wel welke relatie-methode er gebruikt moet worden en dkom ik er op terug.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/10/2007 00:09:00
Quote Anchor link
Wat is precies het doel van de mymovies tabel, want ik krijg het vermoeden dat ik wat anders voor ogen heb dan jij.

In zou onder 'MyMovies' de films verstaan die ik bijvoorbeeld nog wil kopen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/10/2007 00:11:00
Quote Anchor link
Kun je per opslagmedium de voorwaarden eens geven?
 
John de Boer

John de Boer

26/10/2007 00:12:00
Quote Anchor link
Je hebt blijkbaar iets over het hoofd gezien Blanche, in het start-topic staat al:
"welke film hij in zijn bezit heeft"

voor wat jij wil zou ik nog een andere tabel kunnen maken, iets van nog_kopen o.i.d.
En je weet lijkt me ook nog niet welke audio, subtitle e.d. erop staan als je de film (nog) niet in je bezit hebt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/10/2007 00:14:00
Quote Anchor link
* kuch *
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

26/10/2007 08:49:00
Quote Anchor link
users
----
id
ect.

films
----
id
user
ect..

zo kan het ook sns bank..
 
John de Boer

John de Boer

27/10/2007 20:14:00
Quote Anchor link
Ben je verkouden Jan? neem een hoestdrankje ofzo ;P

Ik heb het ff uitgezocht en ik heb de volgende voorwaarden:

*. VHS / Betamax / Video2000 -> duur (60, 90, 120, 180, 210 of 240 min.)
-> evt. merk en type videoband
*. S-VHS
*. CD / VCD / SVCD
*. CD-i
*. DVD -> systeem (PAL, NTSC of SECAM)
-> Beeld (4:3 of 16:9)
-> Zone (1 t/m 8)
-> Formaat (DVD-5 of DVD-9)

Ik heb (nog) geen voorwaarden kunnen bedenken bij S-VHS, CD/VCD/SVCD en CD-i.

En ik was nog vergeten te vermelden dat jullie geen opslagmedia-afhankelijk (en/of gebruikers-afhankelijk) model hebben, wat ik dus juist wel zou willen hebben.

En wat bedoel je met sns bank Spiderpig?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 20:18:00
Quote Anchor link
John de Boer schreef op 27.10.2007 20:14:
Ben je verkouden Jan? neem een hoestdrankje ofzo ;P

Nee, ik vond het nogal onbeleefd dat je totaal niet reageerde op mijn posts in je topic.
 
John de Boer

John de Boer

27/10/2007 20:22:00
Quote Anchor link
Mijn excuses Jan, dat heb ik echt niet met opzet gedaan, en ik zei ook dat ik er later op terug zou komen wat ik dacht ik gedaan heb.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 20:28:00
Quote Anchor link
Okee no prob. Je hebt dus hier een veel op veel relatie zoals ik al eerder zei, en daar heb je weer een koppeltabel voor nodig.

Als je hier een beheerpagina voor wilt maken die PHP en MySQL gebruikt krijg je dan een dynamisch formulier. Ik stel me zo voor dat iemand een opslagmedium kiest uit een select. Aan de hand van de gekozen optie moeten dan daaronder de juiste formulierelementen verschijnen.

Je zou dit met JavaScript kunnen realiseren. Het is geen kinderachtig scriptje, maar het is wel te doen. Heb je ervaring met JavaScript?
 
John de Boer

John de Boer

27/10/2007 21:10:00
Quote Anchor link
Ik heb wel enigszins wat ervaring met JavaScript, maar het is alweer een tijdje geleden dat ik ermee gewerkt heb.
Ik snap in elk geval welke kant je opwilt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 22:20:00
Quote Anchor link
Ik heb een voorbeeld met AJAX gemaakt om te laten zien wat ik bedoel.
 
John de Boer

John de Boer

27/10/2007 22:33:00
Quote Anchor link
Ok bedankt Jan, ik zal het eens bekijken.

Er ontbreekt nog wel de selectie van een aantal voorwaarden, maar ik denk dat ik er nu zelf verder wel uitkom want ik snap het concept.

En ik zal nog wel enigszins moeten normaliseren, voordat ik het kan gaan uitwerken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John de Boer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 22:42:00
Quote Anchor link
Klopt, het is een opzetje. Maar hiermee moet je zelf verder kunnen. Voor de volledigheid nog even de codes:

dynamisch_formulier.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL);
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Jan Koehoorn | Dynamisch Formulier</title>
    
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="reset.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="oop.css" />
    <style type="text/css" media="screen">
        form            { padding: 10px; border: 1px solid #9f9; }
    </style>
    
    <script type="text/javascript" src="mootools/mootools.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        window.addEvent ('load', function () {
            $('medium').addEvent('change', function () {
                var url = 'http://www.jankoehoorn.nl/dynamisch_formulier_ajax.php';
                $('my_form').send ({
                    update: $('eigenschappen')
                });
            });        
        });
    </script>
</head>

<body>
    <div id="container">
    <h1>Jan Koehoorn | Dynamisch Formulier</h1>
    <form id="my_form" method="post" action="dynamisch_formulier_ajax.php">
    <p>
        <label for="medium">opslagmedium:</label>
        <select id="medium" name="medium">
            <option value="">kies een opslagmedium</option>
            <option value="VHS / Betamax / Video2000">VHS / Betamax / Video2000</option>
            <option value="S-VHS">S-VHS</option>
            <option value="CD / VCD / SVCD">CD / VCD / SVCD</option>
            <option value="CD-i">CD-i</option>
            <option value="DVD">DVD</option>
        </select>
    </p>
    
    <div id="eigenschappen">
    <?php
        require 'dynamisch_formulier_ajax.php';
    ?>

    </div>
    
    <p>
        <input type="submit" value="opslaan" />
    </p>
    </form>
    </div>
</body>
</html>

dynamisch_formulier_ajax.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        switch ($_POST['medium']) {
            case
'':
                echo '<p>Kies een opslagmedium</p>';
                break;
            case
'VHS / Betamax / Video2000':
                echo '<p>';
                echo '<label for="duur">duur:</label>';
                echo '<select id="duur" name="duur">';
                echo '<option value="60">60</option>';
                echo '<option value="90">90</option>';
                echo '<option value="120">120</option>';
                echo '<option value="180">180</option>';
                echo '<option value="210">210</option>';
                echo '<option value="240">240</option>';
                echo '</select>';
                echo '</p>';
                break;
            case
'DVD':
                echo '<p>';
                echo '<label for="systeem">systeem:</label>';
                echo '<select id="systeem" name="systeem">';
                echo '<option value="PAL">PAL</option>';
                echo '<option value="NTS">NTS</option>';
                echo '<option value="SECAM">SECAM</option>';
                echo '</select>';
                echo '</p>';
                break;
            default:

                echo '<p>Hier moeten nog velden voor verzonnen worden ;-)</p>';
                break;
        }
    }

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.