myphp & decimal

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

J C

J C

18/02/2015 23:22:54
Quote Anchor link
Ik heb een veld die ik heb gedefineerd als decimal(4,2), als ik het goed begrijp is dit dan in de range -99,99 & 99,99.

Als ik echter in mijn formulier een waarde van 4,75 of 4.75 verstuurd dan rond hij dit af naar 4.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" class="FormSmall" name="uurloon" value="'.$list['mw_gegevens_uurloon'].'"/>


Nergens in het php bestand rond ik het getal af. Wat zou ik dan nog verkeerd kunnen doen?
Gewijzigd op 18/02/2015 23:23:21 door J C
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:44:42
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2015 23:28:04
Quote Anchor link
Hoe zet je het in de database?
 
J C

J C

18/02/2015 23:30:57
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
$qry = "UPDATE
                            mw_gegevens
                        SET
                            mw_gegevens_vnaam=?,
                            mw_gegevens_anaam=?,
                            mw_gegevens_voegsel=?,
                            mw_gegevens_adres=?,
                            mw_gegevens_postcode=?,
                            mw_gegevens_plaats=?,
                            mw_gegevens_tel1=?,
                            mw_gegevens_tel2=?,
                            mw_gegevens_mail=?,
                            mw_gegevens_groep=?,                             
                            mw_gegevens_geboortedatum=?,
                            bsnnummer=?,
                            ibannummer=?,
                            mw_gegevens_werksinds=?,
                            mw_gegevens_uurloon=?,
                            mw_gegevens_freelancer=?,
                            mw_gegevens_idkaart=?
                            ".$pass."
                        WHERE
                            mw_gegevens_persnr =?
                        ";
    $statement = $connection->prepare($qry);                
    $statement->error;
    $statement->bind_param('sssssssssiiiisiiii', $_POST['vnaam'], $_POST['anaam'], $_POST['voegsel'], $_POST['straat'], $_POST['postcode'], $_POST['plaats'], $_POST['tel1'], $_POST['tel2'], $_POST['mail'], $groep, $gebdat, $bsnnummer, $ibannummer, $werkdat, $uurloon, $freelancer, $idkaart, $_GET['mw_id']);  
    $statement->execute();
    $statement->close();
    


Toevoeging op 18/02/2015 23:31:39:

Die i moet dan zeker een s worden?

Toevoeging op 18/02/2015 23:32:51:

edit inderdaad dit was de oplossing, wat stom van mij.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2015 23:33:27
Quote Anchor link
Waar komt $uurloon vandaan?
 
J C

J C

18/02/2015 23:36:11
Quote Anchor link
$uurloon = $_POST['uurloon'];
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2015 23:38:35
Quote Anchor link
In gebruik geen prepered maar zo te zien op php.net moet de i een d zijn.
 
J C

J C

18/02/2015 23:42:56
Quote Anchor link
Dit lijkt me inderdaad beter. Heb het meteen getest en het werkt prima, dank je wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.