[MySQL] 2 dingen checken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mitchelp

Mitchelp

27/06/2008 22:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag 2 dingen checken met WHERE ik doe het nu op deze manier maar dat werkt niet..
Wat doe ik fout?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "SELECT ip, bericht, bekeken FROM `alert` WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."' AND WHERE bekeken = 'nee'";
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:38:28
 
Martijn Verhoef

Martijn Verhoef

27/06/2008 22:20:00
Quote Anchor link
zonder 2de keer where
 
- SanThe -

- SanThe -

27/06/2008 22:31:00
Quote Anchor link
En geen backtics.
 
Mitchelp

Mitchelp

27/06/2008 22:54:00
Quote Anchor link
Hallo bedankt allebei :)

Het werkt nu als een trein :P

Dit topic mag gesloten of verwijderd worden kijk maar wat je ermee doet!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.