Mysql checkbox?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymen

Raymen

26/03/2006 10:03:00
Quote Anchor link
ik ben nieuw met php, ik probeer een project pagina te maken, en als er dan iets af is, dan klik je op zo`n checkbox (het heet een radiobutton volgens mij) en dan slaat hij het op in een mysql database/tabel en dat andere mensen dan zien dat dat al af is :)
kan dat?
zo ja, hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:04:41
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/03/2006 10:15:00
Quote Anchor link
Mijn advies:

Begin bij de basis! Anders gezegd eerst leren kruipen voordat je met rennen gaat beginnen.

Hier op de site zou ik, als ik jou was, beginnen met lezen van de door de leden beschikbaar gestelde tutorials.
Dan ook de bijbehorende opdrachten maken en dan is gaan beginnen met wat je nu voor ogen hebt.

Vind je dit advies niets dan zet is wat PHP code neer hoe jij je doel zou gaan aanpakken!

Je zou kunnen beginnen met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// je start
?>
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 10:16:00
Quote Anchor link
<form method="post" name="login" action="pagina.php">
<input type="submit" value="button" name="submit">
</form>
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 10:19:00
Quote Anchor link
@lissy
ik kan wel iets van php, maar ik ben nog niet de beste, dat print.. echo, arrays, en variable dingen zoals: index.php?content=news snap ik ook wel
@mebus
ja.. dat weet ik, maar hoe kan ik het laten opslaan? in mysql of tekst bestand zodat anderen mensen het zien dat het al aangevinkt is (en dus is dat project al klaar)
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 10:29:00
Quote Anchor link
ik had eerst iets heel anders gedaan:

er was een link, die ging naar:
projects.php?project=Golem Texturing Finished
en die schreef "Golem Texturing Finished" in een tekstbestand, en waar die url stond, daar kon je ook dat tekstbestand zien, via :
include ("read.php");
maar.. elke keer toen ik daarop klikte ging het zo:
Golem Texturing Finished Golem Texturing Finished
maar ik wou elke keer een enter, dus ik deed:
\n maar dat werkt niet :(
Gewijzigd op 26/03/2006 10:30:00 door Raymen
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/03/2006 10:43:00
Quote Anchor link
@ Raymen : Heb je al andere toppics bekeken en gezien hoe hier een probleem wordt aangeboden zodat we hulp kunnen gaan bieden?
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 10:58:00
Quote Anchor link
ik heb interessante topics gelezen ja, die ik wel "helpvul" vond, er word gelukkig snel gereageerd op deze site:)
 
Crispijn -

Crispijn -

26/03/2006 11:05:00
Quote Anchor link
Ehm, ik heb het zo gedaan dat ik een rij in mijn tabel maak bijvoorbeeld 'checkbox'

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO leden_site SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
?>


En dan in je html bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<input name="frmcwo3" type="checkbox" id="frmwaarde1" value="1" [code]<?php if($r['waarde1'] =="1"){ echo 'CHECKED'; }?>
>
?>


Dit kan je later dus ook gebruiken bij een pagina waar je het weer wilt aanpassen.
Gewijzigd op 26/03/2006 11:06:00 door Crispijn -
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:23:00
Quote Anchor link
dat snap ik niet echt, waar ik het in moet stoppen, de bovenste in projects.php?
en die daaronder dan?

of... ik doe de onderste in me projects.php, en als je daaropt klikt dan gaat hij naar... de bovenste,
via submit knop?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 11:28:00
Quote Anchor link
aller eerst is het makkelijk om te weten wat mysql is als je dat weet kan je dingen oplsaan wil je het makkelijk houden wat je ook zou kunnen doen is om het een .txt bestand opslaan maar dat is een stukje moeilijker

zo lees wat tutorials hier op de website

zodat je wat bij leert kijk goed naar hoe het gescript is en begint zo leer ik het ook kopieer stukje scripts en probeer erzelf iets van te maken

zoals een kleine ip weergever

groetjes mebus!
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:33:00
Quote Anchor link
ik heb heel veel tuts gelezen op deze site, en ik snap ook wat mysql is, en ik heb een keer een simpel login systeem gemaakt met een tutorial, alleen ik zou echt niet weten hoe ik dat kan maken wat ik wil, ik probeer Crispijn zijn code wel
 
Leen Strijk

Leen Strijk

26/03/2006 11:37:00
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 11:40:00
Quote Anchor link
okeey na ja je weet dus al weet dat is al wat:

dan weet je waarschijnlijk ook dat php begint met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php of [code]<? en eindigt met ?>

<?php is wel ietjes netter weet je dat alvast:)

je makkelijkst met een checkbox is dit dan controleert ie ook gelijk:)

<
input type="checkbox" name="iets" value="1" id="iets">

en in php kan je dit gebruiken:

if(isset($_POST['iets']) && $_POST['iets'] == 1){
hier de content van wat er in je database word gedaan
}

dit is een klein en makkelijk begin van een checkbox zo zou ik het doen:)


groetjes mebus!
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:53:00
Quote Anchor link
Ok, ik heb de php code van Crispijn gebruikt, ik kreeg dit:
Parse error: parse error in c:\phpdev\www\button.php on line 8
Dit is button.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO projects SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
?>


En die word aangeroepen door dit:

<form method="post" name="login" action="button.php">
Golem Model Finished? <input name="frmcwo3" type="checkbox" id="frmwaarde1" value="1" <BR>
<BR>
<input type="submit" value="submit" name="submit">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($r['waarde1'] =="1"){ echo 'CHECKED'; }
?>


Weet iemand wat er fout is?
Ik zie niks fout

Edit: En hoe krijg ik van die dingen met dat script erin, hij doet het alleen bij <php? ?>
Gewijzigd op 26/03/2006 11:56:00 door Raymen
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 11:57:00
Quote Anchor link
Ow... ik moet natuurlijk ook nog connecten in de mysql database :)
Gewijzigd op 26/03/2006 11:57:00 door Raymen
 
Crispijn -

Crispijn -

26/03/2006 12:20:00
Quote Anchor link
jepz, dat lijkt me vrij handig ;) Ook wanneer je de checkbox gebruikt in een aanpassing moet je niet INSERT gebruiken maar UPDATE... maar dat wist je natuurlijk al...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/03/2006 15:06:00
Quote Anchor link
}
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 16:14:00
Quote Anchor link
Ik krijg nog steeds de fout van lijn 8, ik heb alles geprobeerd wat ik kan maar het lukt niet.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/03/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Wat is de code?
 
Raymen

Raymen

26/03/2006 17:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO projects SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
?>
 
Crispijn -

Crispijn -

26/03/2006 17:21:00
Quote Anchor link
maak dit er even van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if(isset($_POST['frmNew']))
    {


     $query = "
     INSERT INTO projects SET
     checkbox = '"
.$_POST['frmwaarde1']."'";
     }

?>


Je miste het "}"
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.