mysql en $_GET probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Raoul -

- Raoul -

26/07/2010 13:46:38
Quote Anchor link
Hallo,
dit is mijn code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

session_start();
include_once("connect.php");

$posy = $_GET['posy'];
$posx = $_GET['posx'];

mysql_query("UPDATE gebruikers SET postop='".$posx."' AND posleft='".$posy."' WHERE gebruikersnaam='".$_SESSION['gebruiker']."'") or die(mysql_error());


?>


Maar er word net niks geupdate in de database..
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 07:14:52
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

26/07/2010 13:48:57
Quote Anchor link
klopt je connnect pagina dat je wel connection met je database word gemaakt
 
- Raoul -

- Raoul -

26/07/2010 13:50:31
Quote Anchor link
Ja, op andere pagina's werkt het ook..
 
B a s
Beheerder

B a s

26/07/2010 13:54:46
Quote Anchor link
Als je de query echo'd, wat krijg je dan? En als je dit copy / paste in phpMyAdmin?
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

26/07/2010 13:55:22
Quote Anchor link
het is:

update bla set bla=bla, bla1=bla1, bla2=bla2. , dus, en niet AND.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

session_start();
include_once("connect.php");

$posy = $_GET['posy'];
$posx = $_GET['posx'];

mysql_query("UPDATE gebruikers SET postop='".$posx."', posleft='".$posy."' WHERE gebruikersnaam='".$_SESSION['gebruiker']."'") or die(mysql_error());


?>
Gewijzigd op 26/07/2010 13:57:43 door wesley Overdijk
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

26/07/2010 13:55:48
Quote Anchor link
je moet het als volgt doen

UPDATE table SET FIELD1='vall1',FIELD2='vall2' WHERE condition;
het kan ook zijn als je dingen kopieert en dan plak dat php het niet pakt dan moet je het zelf ff overschijven
dus zo ver ik zie klopt het wel ja
Gewijzigd op 26/07/2010 13:56:54 door nick van der heijden
 
- Raoul -

- Raoul -

26/07/2010 13:57:49
Quote Anchor link
Nick en Wesley, bedankt, het werkt nu : )
Bas bedankt voor de goeie tip als de query niet meer werkt!
 

26/07/2010 14:04:36
 
- Raoul -

- Raoul -

26/07/2010 14:13:16
Quote Anchor link
Ja Karl , ik ging het toevoegen, dit is gewoon een voorbeeld
 

26/07/2010 14:15:41
Quote Anchor link
Altijd gebruiken.
Het is niet alleen voor sql injections.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.