Mysql &php comment system

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Toby Bonhof

Toby Bonhof

11/10/2009 14:05:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een mysql & PHP comment system tot nu toe werkt hij prima.
Maar bij elke post zou ik graag willen dat de datum van de post wordt meegegeven aan de database..

zodat ik later in mijn view_comment.php de datum van de post laten zien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Toby Bonhof
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:45:49
 
Steen

steen

11/10/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Wat is je vraag?
 
Toby Bonhof

Toby Bonhof

11/10/2009 14:15:00
Quote Anchor link
Hoe laat ik de datum zien van de post?

ik heb een beetje gekeken en ik kom er op neer dat je gewoon NOW(); erin moet zetten
 
Steen

steen

11/10/2009 14:17:00
Quote Anchor link
date_format mysql

Zet de datum in de database en haal deze vervolgens op met een SELECT query en maak het op met DATE_FORMAT. Een DATETIME of DATE veld in mysql moet je hiervoor gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.