Mysql error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Viktor

Viktor

13/01/2006 20:49:00
Quote Anchor link
met de volgende code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO `pollstem` (`id`, `user_ip`) VALUES ('', '$ip')";
?>

ip heeft een waarde, dat is $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

krijg ik deze foutmelding:
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.111.222' at line 1
(ip geef ik niet weer).
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:35:46
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 20:51:00
Quote Anchor link
laat de ´ eens weg en doe het bij de $ip zo: '".$ip"'
 
Frank -

Frank -

13/01/2006 20:54:00
Quote Anchor link
Haal ook de spatie tussen VALUES en de ( eens weg.

En backtics ` zijn inderdaad nergens voor nodig...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 20:57:00
Quote Anchor link
@Frank: er mag eens sptie tussen staan hoor:
http://www.semeleer.nl/tut_sql.html#ins
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 20:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (id, user_ip) VALUES('', '".$ip."')";
?>

geeft dezelfde fout.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:01:00
Quote Anchor link
is id auto increnement? dan hoef je die helemaal niet op te geven dan doe je het gewoon zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (user_ip) VALUES('".$ip."')";
?>
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Geeft geen verandering, ik had juist id er bij gedaan omdat 'ie' het niet deed :S.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:07:00
Quote Anchor link
hoe ziet je database model er uit?
mss heb je User_IP zo gescreven? dat lan ook foutmeldingen geven
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:12:00
Quote Anchor link
bedankt, maar nu krijg ik dezelfde fout met de volgende query:
$select = "SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip =".$_SERVER['REMOTE_ADDR'].";";

Ik weet dat hier een fout in zit maar ik weet niet wat (dat had ik tijdens het scripten)...
Ik zou dus ook niet weten hoe je een ip check moet doen...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:14:00
Quote Anchor link
hoe zie je database er uit? kijk eens na op hoofdletters ed.
 

13/01/2006 21:16:00
Quote Anchor link
dat komt omdat je daar user_ip nog met kleine letter hebt staan. Als dat bij de ander query werkte zal dat hier ook het probleem zijn
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:17:00
Quote Anchor link
Daar zit geen fout in, ik had het maar verandert van User_ip naar user_ip
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:20:00
Quote Anchor link
echo je query eens naar je scherm.
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:22:00
Quote Anchor link
Dat had ik al gedaan ;).
met de query:SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip =hierhetip;

de ; weghalen heeft geen zin.
Gewijzigd op 13/01/2006 21:24:00 door Viktor
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:22:00
Quote Anchor link
@Niels: gefeliciteerd met je 500 posts.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:24:00
Quote Anchor link
SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip =hierhetip;

En zit hierhetip tussen ' ' in? dus 'hierhetip';
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:26:00
Quote Anchor link
bedankt SanThe jij hebt er +3000 dat is nog een zeer lange weg af te leggen voor mij :)
niels:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (user_ip) VALUES('".$ip."')";
?>

is diet niet correct dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:29:00
Quote Anchor link
niels:
bedankt SanThe jij hebt er +3000 dat is nog een zeer lange weg af te leggen voor mij :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (user_ip) VALUES('".$ip."')";
?>

is diet niet correct dan?


Ja, maar ik heb jou ontzettend zien groeien wat betreft je php niveau. Succes.

En nogmaals ja, die is goed.
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:31:00
Quote Anchor link
Het ging om de volgende query al...
Met WHERE, volgens mij zit daar de fout in.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$select
= "SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
?>
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:38:00
Quote Anchor link
SanThe:
Ja, maar ik heb jou ontzettend zien groeien wat betreft je php niveau. Succes.

bedankt,
ik wil jou en alle andere mensen hier bedanken.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.