Mysql error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Viktor

Viktor

13/01/2006 20:49:00
Quote Anchor link
met de volgende code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO `pollstem` (`id`, `user_ip`) VALUES ('', '$ip')";
?>

ip heeft een waarde, dat is $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

krijg ik deze foutmelding:
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.111.222' at line 1
(ip geef ik niet weer).
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:34:26
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 20:51:00
Quote Anchor link
laat de ´ eens weg en doe het bij de $ip zo: '".$ip"'
 
Frank -

Frank -

13/01/2006 20:54:00
Quote Anchor link
Haal ook de spatie tussen VALUES en de ( eens weg.

En backtics ` zijn inderdaad nergens voor nodig...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 20:57:00
Quote Anchor link
@Frank: er mag eens sptie tussen staan hoor:
http://www.semeleer.nl/tut_sql.html#ins
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 20:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (id, user_ip) VALUES('', '".$ip."')";
?>

geeft dezelfde fout.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:01:00
Quote Anchor link
is id auto increnement? dan hoef je die helemaal niet op te geven dan doe je het gewoon zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (user_ip) VALUES('".$ip."')";
?>
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Geeft geen verandering, ik had juist id er bij gedaan omdat 'ie' het niet deed :S.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:07:00
Quote Anchor link
hoe ziet je database model er uit?
mss heb je User_IP zo gescreven? dat lan ook foutmeldingen geven
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:12:00
Quote Anchor link
bedankt, maar nu krijg ik dezelfde fout met de volgende query:
$select = "SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip =".$_SERVER['REMOTE_ADDR'].";";

Ik weet dat hier een fout in zit maar ik weet niet wat (dat had ik tijdens het scripten)...
Ik zou dus ook niet weten hoe je een ip check moet doen...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:14:00
Quote Anchor link
hoe zie je database er uit? kijk eens na op hoofdletters ed.
 

13/01/2006 21:16:00
Quote Anchor link
dat komt omdat je daar user_ip nog met kleine letter hebt staan. Als dat bij de ander query werkte zal dat hier ook het probleem zijn
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:17:00
Quote Anchor link
Daar zit geen fout in, ik had het maar verandert van User_ip naar user_ip
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:20:00
Quote Anchor link
echo je query eens naar je scherm.
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:22:00
Quote Anchor link
Dat had ik al gedaan ;).
met de query:SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip =hierhetip;

de ; weghalen heeft geen zin.
Gewijzigd op 13/01/2006 21:24:00 door Viktor
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:22:00
Quote Anchor link
@Niels: gefeliciteerd met je 500 posts.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:24:00
Quote Anchor link
SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip =hierhetip;

En zit hierhetip tussen ' ' in? dus 'hierhetip';
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:26:00
Quote Anchor link
bedankt SanThe jij hebt er +3000 dat is nog een zeer lange weg af te leggen voor mij :)
niels:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (user_ip) VALUES('".$ip."')";
?>

is diet niet correct dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:29:00
Quote Anchor link
niels:
bedankt SanThe jij hebt er +3000 dat is nog een zeer lange weg af te leggen voor mij :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (user_ip) VALUES('".$ip."')";
?>

is diet niet correct dan?


Ja, maar ik heb jou ontzettend zien groeien wat betreft je php niveau. Succes.

En nogmaals ja, die is goed.
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:31:00
Quote Anchor link
Het ging om de volgende query al...
Met WHERE, volgens mij zit daar de fout in.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$select
= "SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
?>
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:38:00
Quote Anchor link
SanThe:
Ja, maar ik heb jou ontzettend zien groeien wat betreft je php niveau. Succes.

bedankt,
ik wil jou en alle andere mensen hier bedanken.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.