Mysql error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Viktor

Viktor

13/01/2006 20:49:00
Quote Anchor link
met de volgende code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO `pollstem` (`id`, `user_ip`) VALUES ('', '$ip')";
?>

ip heeft een waarde, dat is $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

krijg ik deze foutmelding:
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.111.222' at line 1
(ip geef ik niet weer).
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:03:46
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 20:51:00
Quote Anchor link
laat de ´ eens weg en doe het bij de $ip zo: '".$ip"'
 
Frank -

Frank -

13/01/2006 20:54:00
Quote Anchor link
Haal ook de spatie tussen VALUES en de ( eens weg.

En backtics ` zijn inderdaad nergens voor nodig...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 20:57:00
Quote Anchor link
@Frank: er mag eens sptie tussen staan hoor:
http://www.semeleer.nl/tut_sql.html#ins
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 20:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (id, user_ip) VALUES('', '".$ip."')";
?>

geeft dezelfde fout.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:01:00
Quote Anchor link
is id auto increnement? dan hoef je die helemaal niet op te geven dan doe je het gewoon zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (user_ip) VALUES('".$ip."')";
?>
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:02:00
Quote Anchor link
Geeft geen verandering, ik had juist id er bij gedaan omdat 'ie' het niet deed :S.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:07:00
Quote Anchor link
hoe ziet je database model er uit?
mss heb je User_IP zo gescreven? dat lan ook foutmeldingen geven
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:12:00
Quote Anchor link
bedankt, maar nu krijg ik dezelfde fout met de volgende query:
$select = "SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip =".$_SERVER['REMOTE_ADDR'].";";

Ik weet dat hier een fout in zit maar ik weet niet wat (dat had ik tijdens het scripten)...
Ik zou dus ook niet weten hoe je een ip check moet doen...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:14:00
Quote Anchor link
hoe zie je database er uit? kijk eens na op hoofdletters ed.
 

13/01/2006 21:16:00
Quote Anchor link
dat komt omdat je daar user_ip nog met kleine letter hebt staan. Als dat bij de ander query werkte zal dat hier ook het probleem zijn
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:17:00
Quote Anchor link
Daar zit geen fout in, ik had het maar verandert van User_ip naar user_ip
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:20:00
Quote Anchor link
echo je query eens naar je scherm.
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:22:00
Quote Anchor link
Dat had ik al gedaan ;).
met de query:SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip =hierhetip;

de ; weghalen heeft geen zin.
Gewijzigd op 13/01/2006 21:24:00 door Viktor
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:22:00
Quote Anchor link
@Niels: gefeliciteerd met je 500 posts.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:24:00
Quote Anchor link
SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip =hierhetip;

En zit hierhetip tussen ' ' in? dus 'hierhetip';
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:26:00
Quote Anchor link
bedankt SanThe jij hebt er +3000 dat is nog een zeer lange weg af te leggen voor mij :)
niels:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (user_ip) VALUES('".$ip."')";
?>

is diet niet correct dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:29:00
Quote Anchor link
niels:
bedankt SanThe jij hebt er +3000 dat is nog een zeer lange weg af te leggen voor mij :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= "INSERT INTO pollstem (user_ip) VALUES('".$ip."')";
?>

is diet niet correct dan?


Ja, maar ik heb jou ontzettend zien groeien wat betreft je php niveau. Succes.

En nogmaals ja, die is goed.
 
Viktor

Viktor

13/01/2006 21:31:00
Quote Anchor link
Het ging om de volgende query al...
Met WHERE, volgens mij zit daar de fout in.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/01/2006 21:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$select
= "SELECT user_ip FROM pollstem WHERE user_ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
?>
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2006 21:38:00
Quote Anchor link
SanThe:
Ja, maar ik heb jou ontzettend zien groeien wat betreft je php niveau. Succes.

bedankt,
ik wil jou en alle andere mensen hier bedanken.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.