Mysql hele tabel laten zien?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »
David Waijers

David Waijers

26/12/2012 17:23:08
Quote Anchor link
Ik heb mijn simpele query script verder ontwikkeld, maar ik stuitte op dit probleem,
als ik bijv. deze query uitvoer, geeft hij alleen het id van de tabel.
Dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?
 
$username
="username";
$password="password";
$database="db";
 
mysql_connect(localhost,$username,$password);
@
mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database");
 
$insertquery=$_POST['query'];
 
$result = mysql_query($insertquery);
 
// error handeling, kijk of er num_rows of affected rows gebruikt moet worden
if ( $result === false ){
  echo "<br>You should take a look at your query because something went wrong:</br>\"$query\"";
}

elseif( $result === true ) {
  $num = mysql_affected_rows();
  echo "<h1>query succesfull <a href='url'>Back</a></h1><br>";
}

else {
  $num = mysql_num_rows($result);
}

 
$i=0;
while ($i < $num) {
 
echo mysql_result($result, $i);
echo "<br>";
$i++;
}

 
 
 
?>
Gewijzigd op 26/12/2012 17:41:19 door David Waijers
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 21:00:52
 
Moose -

Moose -

26/12/2012 17:26:26
 
Erwin H

Erwin H

26/12/2012 17:31:39
Quote Anchor link
Van de php manual over mysql_result
Quote:
mysql_result()

Retrieves the contents of one cell from a MySQL result set.

When working on large result sets, you should consider using one of the functions that fetch an entire row (specified below). As these functions return the contents of multiple cells in one function call, they're MUCH quicker than mysql_result(). Also, note that specifying a numeric offset for the field argument is much quicker than specifying a fieldname or tablename.fieldname argument.

En verder gaat ook hier weer op wat ik in de vorige topic heb gezegd. Als je query geen resultset oplevert, kan je ook geen resultaten eruit halen. mysql_result (en de fetch functies) zullen dan dus een foutmelding op gaan leveren.
 
David Waijers

David Waijers

26/12/2012 17:42:49
Quote Anchor link
Not Moose op 26/12/2012 17:26:26:


Serieus? C'on waarom zou je zoiets doen? Al mijn tables verwijderen...

Toevoeging op 26/12/2012 17:46:54:

David Waijers op 26/12/2012 17:42:49:
Not Moose op 26/12/2012 17:26:26:


Serieus? C'on waarom zou je zoiets doen? Al mijn tables verwijderen...


Ho sorry, ik zie dat je niks verwijderd hebt..
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

26/12/2012 18:26:59
Quote Anchor link
Wat Not Moose bedoelt is dat je nooit query's moet uitvoeren die een gebruiker invoert.
Kwaadwillende mensen (hackers -vrij vertaald uitschot-) kunnen dan de beschikking krijgen over je gehele database, en zelfs ervoor zorgen dat jij zelf er geen toegang meer tot hebt.
Daarnaast moet je bij query's gebaseerd op gebruikers invoer, die gebruikers invoer beveiligen door de strings te escapen of door parameters in de query te gebruiken.
Stel je het volgende voor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$result
= mysql_query("SELECT * users WHERE username='" . $_POST['username'] .
"' AND pwd = '" . $_POST['pwd'] . "'");
//ik ben de kwaadwillende en voer in:
// in het veld username: x' OR '1' = '1
// en het zelfde bij het wachtwoord
// dan krijg je deze query:
// SELECT * FROM users WHERE username = 'x' OR '1' = '1' AND pwd = 'x' OR '1' = '1'

?>

Met bv een escape functie zou de query er zo uitzien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// SELECT * FROM users WHERE username = 'x\' OR \'1\' = \'1\'' AND pwd = 'x\' OR \'1\' = \'1\''
?>
Gewijzigd op 26/12/2012 18:34:49 door Ger van Steenderen
 
David Waijers

David Waijers

26/12/2012 19:02:45
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 26/12/2012 18:26:59:
Wat Not Moose bedoelt is dat je nooit query's moet uitvoeren die een gebruiker invoert.
Kwaadwillende mensen (hackers -vrij vertaald uitschot-) kunnen dan de beschikking krijgen over je gehele database, en zelfs ervoor zorgen dat jij zelf er geen toegang meer tot hebt.
Daarnaast moet je bij query's gebaseerd op gebruikers invoer, die gebruikers invoer beveiligen door de strings te escapen of door parameters in de query te gebruiken.
Stel je het volgende voor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$result
= mysql_query("SELECT * users WHERE username='" . $_POST['username'] .
"' AND pwd = '" . $_POST['pwd'] . "'");
//ik ben de kwaadwillende en voer in:
// in het veld username: x' OR '1' = '1
// en het zelfde bij het wachtwoord
// dan krijg je deze query:
// SELECT * FROM users WHERE username = 'x' OR '1' = '1' AND pwd = 'x' OR '1' = '1'

?>

Met bv een escape functie zou de query er zo uitzien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// SELECT * FROM users WHERE username = 'x\' OR \'1\' = \'1\'' AND pwd = 'x\' OR \'1\' = \'1\''
?>



[/quote]

Ik was niet van plan dit te implementeren in een website en/of user based system.
Meer voor mijzelf. Maar toch bedankt voor de heads up!
Gewijzigd op 26/12/2012 19:03:48 door David Waijers
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.