MySQL LIKE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »
Jurrien P

Jurrien P

22/01/2012 17:46:03
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb dus een zoeksysteem, het werkt bijna zoals ik het wil. Als ik in mijn database dit heb:
______________
Naam

Test
Test1
Test2
Test3
Lalal
_______________

En ik zoek op: Test, dan krijg ik alleen maar 'Test', en niet Test1, Test2, Test3 .. Ik heb gezien / gelezen dat ik de % moest aanpassen, maar ik heb ze allemaal geprobeerd zonder enige effect. Hopelijk is mijn vraag duidelijk.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
                    <?php
                    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                    {

                        $zoekterm = mysql_real_escape_string(addslashes(trim($_POST['zoekterm'])));
                        
                        $sql = "SELECT * FROM PlayerInfo WHERE user LIKE '$zoekterm%'";
                        $result = mysql_query($sql);
                        $row = mysql_fetch_array( $result );
                        {
?>

                        <table id="table1" class="gtable sortable">
                            <thead>
                                <th class="first" width="5">
                                    <a href="http://www.dawn-tdm.com/UCP/psummary.php?sort=1">#</a>
                                </th>
                                <th width="700">
                                    Name
                                </th>
                                <th width="250">
                                    <a href="http://www.dawn-tdm.com/UCP/psummary.php?sort=3">Score</a>
                                </th>
                                <th width="99">
                                    <a href="http://www.dawn-tdm.com/UCP/psummary.php?sort=2">Cash</a>
                                </th>
                                <th width="5">
                                    <a href="http://www.dawn-tdm.com/UCP/psummary.php?sort=4">Wins</a>
                                </th>
                                <th class="last" width="5">
                                    <a href="http://www.dawn-tdm.com/UCP/psummary.php?sort=5">Muted</a>
                                </th>
                            </thead> <?php
                            
                            echo'<tr class="bg2">';
                            echo'<td class="first">';
                            echo $row['ID'];
                            echo'</td>';
                            echo'<td title="">';
                            echo "<a href=\"http://www.Dawn-tdm.com/UCP/profile.php?id=$row[ID]\">$row[user]</a> ";
                            echo'<td>';
                            echo $row['Score'];
                            echo'<td title="">';
                            echo "$"; echo $row['Cash'];
                            echo'<td title="">';
                            echo $row['Wins'];
                            echo'<td class="last">';
                            if ($row['Muted'] == "0")
                            {

                                echo'No';
                            }

                            else if ($row['Muted'] == "1")
                            {

                                ?>
<b><?php echo'Yes'; ?></b><?php
                            }
                            echo'</td>';
                            echo'</tr>';
                            echo'</table>';
                        }
                    }
Gewijzigd op 22/01/2012 17:46:40 door Jurrien P
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:32:58
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

22/01/2012 17:49:41
Quote Anchor link
Waarom post je een geheel script als het alleen maar draait om het sql statement en dan ook nog een specifiek over LIKE.

Verdiep je er eens in, wat de mogelijkheden zijn:
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/string-comparison-functions.html
 
- SanThe -

- SanThe -

22/01/2012 17:52:08
Quote Anchor link
Haal $vars buiten de quotes.
Bouw foutafhandeling in.

Zo te zien zou het moeten werken.
 
Jurrien P

Jurrien P

22/01/2012 17:54:44
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 22/01/2012 17:49:41:
Waarom post je een geheel script als het alleen maar draait om het sql statement en dan ook nog een specifiek over LIKE.

Verdiep je er eens in, wat de mogelijkheden zijn:
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/string-comparison-functions.html


Ik weet niet of de fout in the query zit of ergens anders, wat ik denk dat de query gewoon juist is.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/01/2012 18:39:38
Quote Anchor link
$zoekterm = mysql_real_escape_string(addslashes(trim($_POST['zoekterm']))) is wel een heel bijzondere....

Debuggen: wat krijg je als je de query echoot?
Als je die kopieert en rechtstreeks uitvoert op je database (via phpadmin of gelijkwaardig), gaat het dan goed?
En, zoals SanThe ook aangeeft, bouw foutafhandeling in.
 
Jurrien P

Jurrien P

22/01/2012 19:47:51
Quote Anchor link
Als ik de query echo: SELECT * FROM PlayerInfo WHERE user LIKE '%test%', niks mis mee toch?
 
Erwin H

Erwin H

22/01/2012 19:51:30
Quote Anchor link
Probleem zit ook helemaal niet in je query, maar in deze regel:

$row = mysql_fetch_array( $result );

Je loopt niet door alle resultaten heen, maar alleen maar door de eerste. Het maakt dus helemaal niet uit hoeveel resultaten je uit je query krijgt, je zal er op deze manier altijd maar een zien.
 
Jurrien P

Jurrien P

22/01/2012 20:42:56
Quote Anchor link
Als ik er een while aanknoop dan laat hij helemaal niets meer zien.
 
Erwin H

Erwin H

22/01/2012 20:47:30
Quote Anchor link
Je hebt zeker de ; niet weggehaald aan het eind.....
 
Jurrien P

Jurrien P

22/01/2012 20:48:31
Quote Anchor link
Sorry, niet helemaal slim van mij. Bedankt Erwin.
 
Erwin H

Erwin H

22/01/2012 20:50:27
Quote Anchor link
En overigens gaat het dan waarschijnlijk ook nog fout, want dan bouw je bij elk record de hele tabel opnieuw op. Daar zal je dus ook nog het een en ander moeten aanpassen.
 
Jurrien P

Jurrien P

22/01/2012 21:13:26
Quote Anchor link
Ja, een stuk van de tabel moet boven de while komen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.