MySQL nieuws op Tweakers.net: Versie 5.1

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer met testervaring

Java developer met testervaring Functieomschrijving "De drempel tussen de burger en de Belastingdienst zo laag mogelijk houden: dat is de belangrijke taak van ons team. Dit doen we door het burgerportaal Mijn Belastingdienst continu te verbeteren." René, Java-specialist bij de Belastingdienst. De keten Interactie is een samenwerkingsverband van alle dienstonderdelen binnen de Belastingdienst. Samen zorgen we dat het contact met burgers en bedrijven goed kan plaatsvinden. Onze belangrijkste opgave? Zoveel mogelijk digitaliseren. Dat doen we binnen het onderdeel Informatievoorzieningen (IV), de ICT-organisatie van de Belastingdienst. Denk bij de producten die IV-Interactie ontwikkelt en onderhoudt aan portalen, formulieren en authenticatie- en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer Industriële Automatiseri

Raster wordt continu betrokken bij complexe en baanbrekende projecten in industriële automatisering. Ons team is gespecialiseerd in productie automatisering en proces automatisering projecten waarin procesveiligheid een belangrijk aspect is. Ons compact en groeiend OX (Operational Excellence) team ontwikkelt, configureert en levert support op zelfontwikkelde applicaties waarmee onze klanten hun productieprocessen slimmer, sneller, goedkoper en veiliger maken. Operational Excellence wordt zichtbaar gemaakt in resultaten. Bij bedrijven met dezelfde strategie, zal een operationeel excellent bedrijf een lager operationeel risico, lagere operationele kosten hebben en relatief meer winst maken. Het Raster OX team laat haar klanten de resultaten behalen door hun eigen procesdata

Bekijk vacature »

Frank -

Frank -

13/04/2008 13:42:00
Quote Anchor link
Tweakers.net
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/10/2021 17:34:16
 
TJVB tvb

TJVB tvb

13/04/2008 13:57:00
Quote Anchor link
20% sneller, laat het eens waar zijn :p Verder gewoon maar afwachten
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/04/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Die snelheid is nog niet het grootste probleem ze moeten al die andere rare bugs fixen en als dat goed werkt dan pas naar snelheid en optimalisatie kijken.
 
Riemer

Riemer

13/04/2008 14:33:00
Quote Anchor link
Ik ben blij dat het steeds meer op een fatsoenlijk database gaat lijken.
 
Han eev

Han eev

17/04/2008 12:02:00
Quote Anchor link
Bedankt sun? :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

17/04/2008 15:28:00
Quote Anchor link
Als ze MySQL gaan behandelen als andere sun software dan komt dat wel goed denk ik zo.
 
Frank -

Frank -

17/04/2008 15:46:00
Quote Anchor link
Extra performance e.d. kan zeker geen kwaad, het is een zwak punt in grote en drukke MySQL-databases. Het is alleen niet zo dat 5.1 dankzij de overname van Sun bestaat, men was daar al veel langer mee bezig. Zelf ga ik voorlopig niet upgraden, ik heb wel wat beters te doen. En voor echte performance ga je toch al geen MySQL gebruiken, daarvoor ontbreekt er nog veel te veel.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/04/2008 16:05:00
Quote Anchor link
Klopt, er zijn nog steeds veel betere databases beschikbaar, maar met deze update laat Sun (en MySQL ook, omdat ze daar al mee waren begonnen) zien dat ze van MySQL ook eindelijk een goed systeem willen maken. Dat is wel top!
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.