mysql query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »
Jeroen

Jeroen

31/12/2006 20:36:00
Quote Anchor link
wat is verkeert aan deze query
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$result
= mysql_query("CREATE TABLE download (
id int(5) auto_increment,
ip text unsigned NOT NULL,
file varchar(35) unsigned NOT NULL default 'downloads/',
desc varchar(255) unsigned NOT NULL,
title varchar(20) unsigned NOT NULL,
poster varchar(20) unsigned NOT NULL
PRIMARY KEY(id),
) TYPE=MyISAM;"
);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:43:29
 
Bart van der veen

bart van der veen

31/12/2006 20:44:00
Quote Anchor link
desc varchar(255) unsigned NOT NULL

bij mij staat er dan ook nog default '' achter

maar ik weet niet of dat uitmaakt
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

31/12/2006 20:52:00
Quote Anchor link
Wat is de error?

Ik denk dat het hier aanligt:

poster varchar(20) unsigned NOT NULL
PRIMARY KEY(id),

die , moet eentje hoger

edit: want door die , denk mysql dat ie nog een regel toe moet toevoegen maar is dus niet zo en je krijgt daarom die error.

GR. mebus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Jeroen

Jeroen

31/12/2006 20:52:00
Quote Anchor link
het is nu
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$result
= mysql_query("CREATE TABLE download (
id INT(5) NOT NULL auto_increment PRIMARY KEY,
ip TEXT unsigned default '***.***.***.***',
file VARCHAR(35) unsigned NOT NULL default 'downloads/',
desc VARCHAR(255) unsigned NOT NULL default '',
title VARCHAR(20) unsigned NOT NULL  default '',
poster VARCHAR(20) unsigned NOT NULL  default '',
PRIMARY KEY(id)
) TYPE=MyISAM;"
);
?>

maar werkt nog steeds niet de error die ik krijg is

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'unsigned default '***.***.***.***', file VARCHAR(35) unsigned NOT NULL default ' at line 3
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

31/12/2006 20:54:00
Quote Anchor link
Sla ip als een int op met deze sql functie: link

INET_ATON, INET_NTOA kijk daar even goed naar op die website;)

GR. mebus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- SanThe -

- SanThe -

31/12/2006 21:49:00
Quote Anchor link
DESC is een gereserveerd word, niet gebruiken dus.
FILE is ook niet echt een goede keuze.
 
Paul K

Paul K

31/12/2006 22:00:00
Quote Anchor link
dan moet je gw00n in je query die velden zo doen doen SELECT `desc` FROM veldnaam
Dan is er niks aan de hand ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

31/12/2006 22:04:00
Quote Anchor link
Geen backtics gebruiken. Is namelijk geen standaard SQL.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

31/12/2006 22:04:00
Quote Anchor link
klopt, maar dan blijf je gereserveerde namen gebruiken, dat kun je dus beter niet doen, want ze zijn niet voor niks gereserveerd...
 
Jeroen

Jeroen

31/12/2006 22:56:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php


mysql_connect('localhost','root','');
mysql_select_db('0x01');

$result = mysql_query("CREATE TABLE download (
id INT(5) NOT NULL auto_increment PRIMARY KEY,
ip TEXT unsigned default '***.***.***.***',
files VARCHAR(35) unsigned NOT NULL default 'downloads',
descr VARCHAR(255) unsigned NOT NULL default '',
title VARCHAR(20) unsigned NOT NULL  default '',
poster VARCHAR(20) unsigned NOT NULL  default '',
PRIMARY KEY(id)
) TYPE=MyISAM;"
);
if($result == 0)
{

    echo 'error:<Br>';
    echo mysql_error();
}

else
{
    echo 'succesfull....... xD';
}

?>


waarom krijg ik steeds de zelfde fout...

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'unsigned default '***.***.***.***', files VARCHAR(35) unsigned NOT NULL default' at line 3
 
- SanThe -

- SanThe -

31/12/2006 23:27:00
Quote Anchor link
Moet er maar één ip nummer in? Maak er dan een VARCHAR(15) van.
 
Jeroen

Jeroen

31/12/2006 23:32:00
Quote Anchor link
werkt het nog niet ik denk dat de fout hier zit?


CREATE TABLE download (
id INT(5) NOT NULL auto_increment PRIMARY KEY,
ip
 
- SanThe -

- SanThe -

31/12/2006 23:43:00
Quote Anchor link
Deze werkt:
CREATE TABLE downloads (
id INT( 5 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
ip VARCHAR( 15 ) DEFAULT '***.***.***.***' NOT NULL ,
files VARCHAR( 35 ) NOT NULL ,
descr VARCHAR( 255 ) NOT NULL ,
title VARCHAR( 20 ) NOT NULL ,
poster VARCHAR( 20 ) NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` )
) TYPE = MYISAM ;

Edit: AUTO_INCREMENT toegevoegd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.