Mysql row maximum php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

18/03/2016 10:15:51
Quote Anchor link
Ik wil een productoverzicht maken. Maar wil per 2 producten 1 tabelrij. Hoe krijg ik dat voor elkaar?

De code is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<center><style>
th {
    font-size:25px;
    font-family:arial;}
</style><?php include 'style.css'?><?php
{ if(isset($_GET['id']))
  $id = intval($_GET['id']);
}
include "style.css";
if(isset($_GET['club']))
{
    $club = $_GET['club']; }
$host = "localhost";
$user = "root";
$pass = "superbart";
$db = "webshop";
$con=mysqli_connect($host, $user, $pass) or die ("Unable to connect!");
mysqli_select_db($con, 'webshop') or die ("Unable to select database!");
$query = "SELECT * FROM winkelwagen WHERE user_id=$id ORDER BY productnaam ASC";
$result = mysqli_query($con,$query) or die ("Error in query: $query. ".mysqli_error());
if (mysqli_num_rows($result) > 0) {  
    echo "<div class='tabelle'><table height=85px width=300px>";
echo "<tr><th colspan=4><center><b><i>Je winkelwagen:</center><i></b></th></tr>";
    while($row = mysqli_fetch_array($result))      {
echo "<td><b><center><img src='" . $row['productnaam'] . ".jpg'class='image2'/></center></b>";
echo "<b><center>".$row['productnaam']."</center></b>";
echo "<b><center>€".$row['prijs'].",-</center></b></td>";}
echo "</table></div>";}
else {    echo "Je winkelwagen is leeg!"; }
mysqli_free_result($result);
mysqli_close($con);
?>
</center>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken i.p.v. de quote-tags.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 18/03/2016 11:52:40 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:52:58
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

18/03/2016 10:22:27
Quote Anchor link
In de while-lus die de producten toont, doe je dan bijvoorbeeld zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$getoonde_producten
+= 1;
if ($getoonde_producten == 2) {
    echo '</tr><tr>';
    $getoonde_producten = 0;
}


?>
 
- SanThe -

- SanThe -

18/03/2016 10:29:09
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

18/03/2016 10:41:41
Quote Anchor link
@SanThe die code levert syntactisch onjuiste HTML op als het aantal items geen veelvoud is van het aantal wat je wilt weergeven in een enkele rij. Na afloop van je loop zou je hier nog op moeten controleren om het potentiële restant van de laatste rij op te vullen.
 
Ivo P

Ivo P

18/03/2016 11:18:27
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.