Mysql select dayname van morgen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stephan de vries

stephan de vries

27/09/2011 22:37:57
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik loop vast op het volgende probleem:

Hier een probeersel;
SELECT DAYNAME(curdate(),interval - 1 day) AS 'tomorrow'

Ik wil dus als uitkomst de dag van morgen(monday, tuesday, enz.)
De datum van vandaag of morgen opvragen lukt me wel, evenals de naam van vandaag (tuesday). Maar hoe doe ik dat voor morgen?

Ik wil hier data mee oproepen uit de db dus ben niet op zoek naar een oplossing met php of zo.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:09:19
 
Arjan -

Arjan -

27/09/2011 23:00:00
Quote Anchor link
Zoiets:

SELECT DAYNAME(DATE_ADD(CURDATE(), INTERVAL 1 DAY)) AS tomorrow
 
Stephan de vries

stephan de vries

28/09/2011 20:17:40
Quote Anchor link
Was gister niet meer in de gelegenheid om het te testen, zojuist gedaan en het werkt!

Helemaal top Arjan. Heel erg bedankt voor je hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.