mysql select not empty fields

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »
Roy marijnissen

roy marijnissen

02/10/2016 15:24:53
Quote Anchor link
Ik heb een mysql database met de structuur zoals onderstaand plaatje. Nu heb ik in de 'INT' row 'Limit' soms het limit 0 staan, dan weer 5 etc. Nu wil ik alle rijen selecteren waar het 'Limit' field niet '0' is. De rest van de rijen moeten allemaal meegenomen worden. Nu had ik onderstaande code maar helaas geeft dit geen resultaten. Ik denk dat het probleem erin zit dat het een 'INT' rij is? Ik kan dit alleen niet meer aanpassen dus zou graag een optie hebben om het zo op te lossen.


Afbeelding

Quote:
SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE Limit > 0;
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:40:13
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

02/10/2016 15:36:05
Quote Anchor link
Dat de kolom INT is, is goed gekozen. Je slaat er getallen in op, dus dat klopt.

Wat werkte er niet aan "WHERE Limit > 0" ?

Daarmee vraag je de records op waarvan Limit groter is dan 0. Zou dus moeten werken.
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

02/10/2016 15:42:34
Quote Anchor link
Oke dat is mooi dat de database in ieder geval goed staat! Ik krijg helemaal geen resulstaten uit deze query. En dit terwijl er wel limits groter dan 0 zijn, zie onderstaand b.v.

Afbeelding
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

02/10/2016 16:20:29
Quote Anchor link
Krijg je wel resultaten als je er helemaal geen WHERE in zet?
Of krijg je foutmeldingen uit je query?

Misschien dat er iets anders fout gaat. Er staan namelijk getallen in hoger dan 0, het is een INT en je query lijkt te kloppen.
Klopt hij niet, moet je zorgen dat hij een foutmelding geeft.

Toevoeging op 02/10/2016 16:21:14:

En; je voert je query wel uit toch?
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

02/10/2016 16:23:30
Quote Anchor link
Als ik de where eruit haal werkt de query wel. Ik krijg verder geen foutmeldingen met of zonder de where. Het gaat hier om een query die ik gebruik in 'WP Tables' een plugin voor Wordpress. Ik heb onderstaande query hiervoor al meerdere malen op deze manier gebruikt en die werken wel uitstekend. Het gaat alleen fout met deze 'Limit >0' query.

SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE provider LIKE '%Tweaknews%'

Edit:
Het is me inmiddels toch gelukt!! Na wat extra zoekwerk blijft voor deze Wordpress plugin een andere query nodig te zijn, met onderstaande query werkt het nu wel!

SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE 1=1 AND wp_wpdatatable_7.Limit > '0'
Gewijzigd op 02/10/2016 16:37:43 door roy marijnissen
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/10/2016 16:42:08
Quote Anchor link
Die 1 = 1 AND kun je gewoon weglaten, dat voegt niets toe. Dat wp_datatable_7.Limit wel werkt en Limit niet komt vermoedelijk doordat limit een gereserveerd woord is.
 
Ivo P

Ivo P

02/10/2016 21:24:43
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/10/2016 23:31:42
Quote Anchor link


Precies. LIMIT is een gereserveerd woord in SQL. Het advies is om de kolom een andere naam te geven. En anders backticks gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE `Limit` > 0
 
Ivo P

Ivo P

03/10/2016 09:24:35
Quote Anchor link
Met uiteraard de voorkeur voor het eerste. De backtics worden soms vergeten, met dit soort fouten tot gevolg.

Sowieso is het verstandig om een regel voor jezelf te hanteren voor het gebruik van hoofdlettes in de namen van kolommen en tabellen. Ik zie dat je daar niet consequent in bent bij de kolomnamen.

Onder Windows is het gebruik van hoofdletters in tabelnamen niet relevant, maar onder Linux cs. is er een verschil tussen "tabelnaam" en "TabelNaam".

ps:
en het is altijd (zeker tijdens het ontwikkelen) verstandig om de foutmeldingen te kunnen zien, omdat je dan waarschijnlijk al een melding het gehad dat de fout "near Limit" optrad.
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

04/10/2016 21:15:44
Quote Anchor link
Thanks allemaal voor jullie hulp! Ik was mij er niet van bewust dat er reserved keywords waren, erg handig om dit te weten voortaan. Ben het ook eens met de hoofdletters dat dit niet handig is. Dit is voor mij de eerste keer dat ik een site maak via wordpress dus is allemaal nog even uitvogelen hoe ik wat eigen php/mysql aanpassingen het beste kan toepassen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.