mysql select not empty fields

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »
Roy marijnissen

roy marijnissen

02/10/2016 15:24:53
Quote Anchor link
Ik heb een mysql database met de structuur zoals onderstaand plaatje. Nu heb ik in de 'INT' row 'Limit' soms het limit 0 staan, dan weer 5 etc. Nu wil ik alle rijen selecteren waar het 'Limit' field niet '0' is. De rest van de rijen moeten allemaal meegenomen worden. Nu had ik onderstaande code maar helaas geeft dit geen resultaten. Ik denk dat het probleem erin zit dat het een 'INT' rij is? Ik kan dit alleen niet meer aanpassen dus zou graag een optie hebben om het zo op te lossen.


Afbeelding

Quote:
SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE Limit > 0;
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:32:18
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

02/10/2016 15:36:05
Quote Anchor link
Dat de kolom INT is, is goed gekozen. Je slaat er getallen in op, dus dat klopt.

Wat werkte er niet aan "WHERE Limit > 0" ?

Daarmee vraag je de records op waarvan Limit groter is dan 0. Zou dus moeten werken.
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

02/10/2016 15:42:34
Quote Anchor link
Oke dat is mooi dat de database in ieder geval goed staat! Ik krijg helemaal geen resulstaten uit deze query. En dit terwijl er wel limits groter dan 0 zijn, zie onderstaand b.v.

Afbeelding
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

02/10/2016 16:20:29
Quote Anchor link
Krijg je wel resultaten als je er helemaal geen WHERE in zet?
Of krijg je foutmeldingen uit je query?

Misschien dat er iets anders fout gaat. Er staan namelijk getallen in hoger dan 0, het is een INT en je query lijkt te kloppen.
Klopt hij niet, moet je zorgen dat hij een foutmelding geeft.

Toevoeging op 02/10/2016 16:21:14:

En; je voert je query wel uit toch?
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

02/10/2016 16:23:30
Quote Anchor link
Als ik de where eruit haal werkt de query wel. Ik krijg verder geen foutmeldingen met of zonder de where. Het gaat hier om een query die ik gebruik in 'WP Tables' een plugin voor Wordpress. Ik heb onderstaande query hiervoor al meerdere malen op deze manier gebruikt en die werken wel uitstekend. Het gaat alleen fout met deze 'Limit >0' query.

SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE provider LIKE '%Tweaknews%'

Edit:
Het is me inmiddels toch gelukt!! Na wat extra zoekwerk blijft voor deze Wordpress plugin een andere query nodig te zijn, met onderstaande query werkt het nu wel!

SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE 1=1 AND wp_wpdatatable_7.Limit > '0'
Gewijzigd op 02/10/2016 16:37:43 door roy marijnissen
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/10/2016 16:42:08
Quote Anchor link
Die 1 = 1 AND kun je gewoon weglaten, dat voegt niets toe. Dat wp_datatable_7.Limit wel werkt en Limit niet komt vermoedelijk doordat limit een gereserveerd woord is.
 
Ivo P

Ivo P

02/10/2016 21:24:43
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/10/2016 23:31:42
Quote Anchor link


Precies. LIMIT is een gereserveerd woord in SQL. Het advies is om de kolom een andere naam te geven. En anders backticks gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE `Limit` > 0
 
Ivo P

Ivo P

03/10/2016 09:24:35
Quote Anchor link
Met uiteraard de voorkeur voor het eerste. De backtics worden soms vergeten, met dit soort fouten tot gevolg.

Sowieso is het verstandig om een regel voor jezelf te hanteren voor het gebruik van hoofdlettes in de namen van kolommen en tabellen. Ik zie dat je daar niet consequent in bent bij de kolomnamen.

Onder Windows is het gebruik van hoofdletters in tabelnamen niet relevant, maar onder Linux cs. is er een verschil tussen "tabelnaam" en "TabelNaam".

ps:
en het is altijd (zeker tijdens het ontwikkelen) verstandig om de foutmeldingen te kunnen zien, omdat je dan waarschijnlijk al een melding het gehad dat de fout "near Limit" optrad.
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

04/10/2016 21:15:44
Quote Anchor link
Thanks allemaal voor jullie hulp! Ik was mij er niet van bewust dat er reserved keywords waren, erg handig om dit te weten voortaan. Ben het ook eens met de hoofdletters dat dit niet handig is. Dit is voor mij de eerste keer dat ik een site maak via wordpress dus is allemaal nog even uitvogelen hoe ik wat eigen php/mysql aanpassingen het beste kan toepassen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.