mysql wil niet inserten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

07/05/2013 23:25:33
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Op mijn website (http://cliky.nl), kunnen leden bezoekers verdienen voor hun website, hiervoor moeten ze clikies verdienen, dit doen ze door de websites van andere mensen te bezoeken, de links van die websites staan in een lange lijst. Er zijn twee soorten websites in die lijst, websites die je elk uur kan bezoeken en sites die je elke dag kan bezoeken. Nu kan je er ook voor zorgen dat een ebsite zowel elk uur als elke dag kan bezocht worden, je website wordt dus 2 keer opgenomen in de lijst. Alles werkt perfect, alleen wanneer je een website een tweede keer bezoekt (de eerste keer bekijk je hem als daglink en daarna als uurlink), dan zal hij die website niet meer in mijn database plaatsen als geklikte link en kunnen de leden deze links dan eeuwig blijven klikken (wat niet de bedoeling is :-)), ik weet waar de fout zit, maar ik weet niet hoe ik ze moet oplossen, hopelijk kunnen jullie het wel vinden:

De fout bevind zich op regel 40 en regel 87:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
<?php
session_start();
include("functions.php");
connect();
include("safe.php");
$inv25=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE '".$_SESSION['uid']."'=id") or die(mysql_error());
$row25 = mysql_fetch_array($inv25);
$tijd2=time();
$tijd3=$row25['eklikvd'];
if ($tijd2-$tijd3>86400 or $tijd3=0) {
$bonus=10;
$inv26=mysql_query("UPDATE cred SET eklikvd='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
}

if(isset($_GET[kl24])) {
$kl24=protect($_GET['kl24']);
$inv23=mysql_query("SELECT * FROM klik WHERE code='$kl24' and '".$_SESSION['uid']."'=gebr and sec=86400") or die(mysql_error());
 if (mysql_num_rows($inv23) > 0) {
 echo ('Je hebt deze link al bezocht, sluit deze pagina en probeer een andere link, om zo clikies te verdienen.');
 }

 else {
 $inv29=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
 $row29 = mysql_fetch_array($inv29);
 $totkliks=$row29['bez']+1;
 $inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
 $inv27=mysql_query("UPDATE cred SET lklik='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $inv1=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $row1 = mysql_fetch_array($inv1);
 $gehad24=$row1['gehad']+1;
 $kliks24=$row1['kl24']-1;
 $inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $inv24=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $inv3=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row3=mysql_fetch_array($inv3);
 $verd=$row3['saldo']+0.9+$bonus;
 $klikopbr=$row3['klikopbr']+0.9;
 $tot=$row3['totaal']+0.9+$bonus;
 $overig=$row3['overig']+$bonus;
 $inv4=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot', klikopbr='$klikopbr', overig='$overig' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $tijd=time();
 $inv9=mysql_query("INSERT INTO klik (gebr, tijd, sec, code) VALUES ('".$_SESSION['uid']."', '$tijd', 86400, '$kl24')") or die(mysql_error()); !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hier zit de fout !!!!!!!!!!!!!!!!!
 $inv11=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row11=mysql_fetch_array($inv11);
 $inv12=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row11['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $row12=mysql_fetch_array($inv12);
 $refsaldo1=$row12['saldo']+0.09;
 $refopbr1=$row12['refopbrengst']+0.09;
 $reftot1=$row12['totaal']+0.09;
 $inv13=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row13=mysql_fetch_array($inv11);
 $inv14=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row13['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $row14=mysql_fetch_array($inv14);
 $refsaldo2=$row14['saldo']+0.045;
 $refopbr2=$row14['refopbrengst']+0.045;
 $reftot2=$row14['totaal']+0.045;
 $inv15=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo1', totaal='$reftot1', refopbrengst='$refopbr1' WHERE id='".$row11['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $inv16=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo2', totaal='$reftot2', refopbrengst='$refopbr2' WHERE id='".$row13['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $site1=$row1['site'];
 echo ("<iframe src=\"$site1\" seamless height=\"100%\" width=\"100%\">");
 }
}

if(isset($_GET[kl1])) {
$kl1=protect($_GET['kl1']);
$inv24=mysql_query("SELECT * FROM klik WHERE code='$kl1' and '".$_SESSION['uid']."'=gebr and sec=3600") or die(mysql_error());
 if (mysql_num_rows($inv24) > 0) {
 echo ('Je hebt deze link al bezocht, sluit deze pagina en probeer een andere link, om zo clikies te verdienen.');
 }

 else {
 $inv31=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
 $row31 = mysql_fetch_array($inv31);
 $totkliks=$row31['bez']+1;
 $inv32=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
 $inv28=mysql_query("UPDATE cred SET lklik='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $inv5=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $row5 = mysql_fetch_array($inv5);
 $gehad1=$row5['gehad']+1;
 $kliks1=$row5['kl1']-1;
 $inv6=mysql_query("UPDATE sites SET kl1='$kliks1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $inv23=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $inv7=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row7 = mysql_fetch_array($inv7);
 $verd=$row7['saldo']+0.27+$bonus;
 $klikopbr=$row7['klikopbr']+0.27;
 $tot=$row7['totaal']+0.27+$bonus;
 $overig=$row7['overig']+$bonus;
 $inv8=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot', klikopbr='$klikopbr', overig='$overig' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $tijd=time();
 $inv10 = mysql_query("INSERT INTO klik (gebr, tijd, sec, code) VALUES ('".$_SESSION['uid']."', '$tijd',  3600, '$kl1')") or die(mysql_error()); !!!!!!!!!! hier zit de fout !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 $inv17=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row17=mysql_fetch_array($inv17);
 $inv18=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row17['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $row18=mysql_fetch_array($inv18);
 $refsaldo1=$row18['saldo']+0.027;
 $refopbr1=$row18['refopbrengst']+0.027;
 $reftot1=$row18['totaal']+0.027;
 $inv19=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row19=mysql_fetch_array($inv19);
 $inv20=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row19['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $row20=mysql_fetch_array($inv20);
 $refsaldo2=$row20['saldo']+0.014;
 $refopbr2=$row20['refopbrengst']+0.014;
 $reftot2=$row20['totaal']+0.014;
 $inv21=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo1', totaal='$reftot1', refopbrengst='$refopbr1' WHERE id='".$row17['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $inv22=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo2', totaal='$reftot2', refopbrengst='$refopbr2' WHERE id='".$row19['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $site2=$row5['site'];
 echo ("<iframe src=\"$site2\" seamless height=\"100%\" width=\"100%\"></iframe>");
 }
}

?>


Alvast bedankt
Gewijzigd op 07/05/2013 23:27:51 door Louis Deconinck
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:02:53
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2013 23:28:02
Quote Anchor link
Als ik de code zie, zou ik liever met een schone lei beginnen, want ik kan me voorstellen dat je de fout niet makkelijk kan vinden, met die wirwar van getalletjes in de variabelen en de vele onnodige queries.
Niet bepaald overzichtelijk te noemen....
Gewijzigd op 07/05/2013 23:30:30 door - Ariën -
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

07/05/2013 23:32:18
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit dan inzichtelijker maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2013 23:56:18
Quote Anchor link
Niet onnodige query's aanmaken, probeer JOINS te gebruiken, goede variabelen gebruiken die aangeven waar ze voor dienen en wat er voor soort data in zit (integer, array, string etc..).

Op Google zijn wel tips te vinden voor overzichtelijk programmeren.
 
Erwin H

Erwin H

08/05/2013 10:55:46
Quote Anchor link
@Aar, dat is niet de eerste keer dat dergelijke opmerkingen over dit script zijn gemaakt....

@TS misschien handig als je ook aangeeft WAT de fout dan is....?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2013 10:59:45
Quote Anchor link
En dan wil ik voor Louis even refereren naar Erwins vorige reactie.
 
Erwin H

Erwin H

08/05/2013 11:22:46
Quote Anchor link
En ik heb ook wel eens eerder opmerkingen gemaakt over het feit dat je niet twee keer een update statement hoeft uit te voeren op hetzelfde record, maar dat dat in 1 keer kan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
//Dus niet:
$inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
$inv24=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
//maar:
$inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24', gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
?>

Of dat je voor het ophogen van een getal in een database geen twee queries nodig hebt, maar maar 1:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
//dus niet
$inv29=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
$row29 = mysql_fetch_array($inv29);
$totkliks=$row29['bez']+1;
$inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
//maar:
$inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez=bez+1") or die(mysql_error());
?>

(en dan laat ik de gebruikelijke opmerkingen over buiten quotes halen en geen die() gebruiken nog weg).

Al met al heb ik niet echt het idee dat TS ook daadwerkelijk iets wil doen om zijn scripts te verbeteren....
Gewijzigd op 08/05/2013 11:25:41 door Erwin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.