mysql_free_result(), what's the use?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerard Nijboer

Gerard Nijboer

04/08/2009 02:06:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik begrijp dat PHP na uitvoering van het script alle results van mysql queries leeg maakt.
Ik begrijp ook dat je met mysql_free_result() de var waar je result in staat, leeg kunt maken.
Nu is mijn vraag: Is het aan te raden om na elke query je result op te schonen wanneer je deze hebt omgezet in een array, of moet je het gewoon lekker laten staan en PHP het automatisch laten opschonen?
Ik werk nu met een website met maximaal 20 queries per pagina.

Advies?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:08:57
 
Mr.Ark

Mr.Ark

04/08/2009 02:19:00
Quote Anchor link
Quote:
Nu is mijn vraag: Is het aan te raden om na elke query je result op te schonen


Gebruik het maar niet, Kan meer geheugen opleveren als je het wel gebruikt. => http://us.php.net/manual/en/function.mysql-free-result.php

Quote:
Ik werk nu met een website met maximaal 20 queries per pagina.


20 PER PAGINA?, Dan zullen je query's waarschijnlijk geen JOINS gebruiken.
Kijk eens naar deze tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/479/
 
Gerard Nijboer

Gerard Nijboer

04/08/2009 02:22:00
Quote Anchor link
Is dat veel dan?
Ik heb het genoteerd, ga er morgen even voor in het zonnetje zitten en zal het eens bestuderen.

Maar kortom: free result dus gewoon niet gebruiken

Thanks!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.