[MySql]Hoe moet ik dit aanpakken?...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

DDragonz

DDragonz

02/09/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben bezig met een occasionscript. Ik heb daarvoor nu 3 tabel(tot nu toe). Ik heb 1 tabel met alles gegevens van de auto, verder 1 tabel waar alle(!) mogelijke opties instaan en als laaste een tabel die de eerste 2 verbind en zo dus laat weten welke auto wat van opties heeft:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Tabelnaam: autos
-----
idauto
merk
type
kleur
...
enz

Tabelnaam: opties
idopties
beschrijving

Tabelnaam: verbindopties
idauto
idopties


Nou weet ik dus niet, hoe ik dit nu in 1 sql opdracht kan doen. Dat is toch mogenlijk, of niet? Of moet je nou echt eerst: "select idopties from verbindopties where idauto='de id van auto'" en dan met behulp van een loop een voor een alles ophalen met: "select beschrijving from opties where idopties = idopties[$i]"

Dus hoe kan ik dit doen met zo min mogelijk query request?
Alvast bedankt,
Ilyes
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.