Mysqli insert werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

13/03/2016 10:01:33
Quote Anchor link
Met dank aan de reacties op mijn vorige topic heb ik de meeste issues uit de weg kunnen helpen. 1 regel van mijn code werkt echter niet en dat is de deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysqli_query($link, 'INSERT INTO managementboeken2015 (rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url, img) VALUES ("'.$_POST["rank"].'", "'.$_POST["titel"].'", "'.$_POST["auteur"].'", "'.$_POST["meerdereauteurs"].'", "'.$_POST["uitgever"].'", "'.$_POST["url"].'", "'.$_POST["img"].'"');
?>
In mijn tabel "managementboeken2015" zitten voglende kolommen: id, rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url en img. Waar ga ik ergens in de fout?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

$link = new mysqli() or die (mysql_error());
mysqli_select_db($link, "");
?>


<!doctype html>
<html>
<head>

</head>
<body>
<?php if (empty($_POST)) { ?>

<form action=<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["PHP_SELF"]); ?> method="post">
<input type="text" name="jaar" placeholder="jaar" /><br/>
<input type="text" name="rank" placeholder="rank" /><br/>
<input type="text" name="titel" placeholder="titel" /><br/>
<input type="text" name="auteur" placeholder="auteur(s)" /><br/>
<input type="text" name="meerdereauteurs" placeholder="meerdere auteurs (0/1)" /><br/>
<input type="text" name="uitgever" placeholder="uitgever (html url)" /><br/>
<input type="text" name="url" placeholder="aankooplink (tekst + html url)" /><br/>
<input type="text" name="img" placeholder="afbeelding url" /><br/>
<input type="submit" value="verzenden" />
</form>

<?php
} else {
 if ($_POST["jaar"]=="2015") {
echo "jaar: 2015 <br/>";

  $result = mysqli_query($link, 'SELECT * FROM managementboeken2015');
  $num_rows = mysqli_num_rows($result);
  $i=$_POST["rank"]-1;
  while ($i!=$num_rows){
   $newrank=$num_rows+1;
   mysqli_query($link, 'UPDATE managementboeken2015 SET rank="'.$newrank.'" WHERE id="'.$num_rows.'"');
   $num_rows=$num_rows-1;
  }

echo "while loop beeindigd";
  mysqli_query($link, 'INSERT INTO managementboeken2015 (rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url, img) VALUES ("'.$_POST["rank"].'", "'.$_POST["titel"].'", "'.$_POST["auteur"].'", "'.$_POST["meerdereauteurs"].'", "'.$_POST["uitgever"].'", "'.$_POST["url"].'", "'.$_POST["img"].'"');
 
}
}

?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 13/03/2016 10:50:48 door Louis Deconinck
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 23:10:39
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2016 10:10:20
Quote Anchor link
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

13/03/2016 10:14:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 13/03/2016 10:10:20:
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.


Bedankt, deze pagina dient enkel voor mijzelf dus echt beveiligen is niet nodig :)

Toevoeging op 13/03/2016 10:16:00:

- SanThe - op 13/03/2016 10:10:20:
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.


Oei blijkt toch niet te werken, als ik at doe krijg ik serverfout 500
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2016 10:20:47
Quote Anchor link
En dan nog een haakje, had ik niet gezien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysqli_query($link, 'INSERT INTO managementboeken2015 (rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url, img) VALUES ("'.$_POST["rank"].'", "'.$_POST["titel"].'", "'.$_POST["auteur"].'", "'.$_POST["meerdereauteurs"].'", "'.$_POST["uitgever"].'", "'.$_POST["url"].'", "'.$_POST["img"].'")');
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2016 10:31:47
Quote Anchor link
Louis Deconinck op 13/03/2016 10:14:24:
- SanThe - op 13/03/2016 10:10:20:
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.


Bedankt, deze pagina dient enkel voor mijzelf dus echt beveiligen is niet nodig :)

Voer eens een ' in je invoerveld. ;-)
Dan wordt wel degelijk duidelijk dat escapen zeker nut heeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.