mysql_num_rows fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

06/09/2007 22:32:00
Quote Anchor link
weet iemand hoe je deze fout er ook weer uitkrijgt
ben het ff vergeten
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in e:\test2\gastenboek.php on line 18

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
$mysql_user
= "root"; // je mysql login naam
$mysql_pass = ""; // je mysql wachtwoord
$mysql_host = "localhost"; // de host van je mysql database (localhost is meestal wel oke)
$mysql_dbn = "memberlogin"; // de naam van je database

if (!@mysql_select_db($mysql_dbn, @mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass)))  
{
  
     echo "<i><b>Pagina tijdelijk offline wegens storing</b></i>";  
     exit();  
}
  

echo "Klik <a href=\"addmsg.php\">hier</a> om een bericht toe te voegen.<p><hr color=blue>";

$sql = "SELECT id,naam,email,bericht,datum FROM tbl_berichten ORDER BY id DESC";
$res = mysql_query($sql);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
{

   while ($row = mysql_fetch_array($res))
   {

?>

groetjes wesley
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stephan Sterrenberg
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:19:01
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2007 22:38:00
Quote Anchor link
Fouten niet onderdrukken, maar een fatsoenlijke foutafhandeling inbouwen. Dus ook het uitvoeren van queries checken.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/09/2007 22:40:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heb je een kolomnaam verkeerd gespeld of zo. Inderdaad errorchecking gebruiken.
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

06/09/2007 22:41:00
Quote Anchor link
hij werkte perfect totdat ik de gegevens van de database wijzigde
sins dien doet die niks meer
krijg ik elke keer die mysql_num_rows fout
 
- wes  -

- wes -

06/09/2007 22:42:00
Quote Anchor link
haal die verlepte @ weg
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/09/2007 22:43:00
Quote Anchor link
Ja, dus errorchecken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (!$res = mysql_query($sql)) {
        trigger_error (mysql_error ());
    }

?>
 
Frank -

Frank -

06/09/2007 22:43:00
Quote Anchor link
Ja, en? Je hebt een half script gemaakt wat toevallig goed werkte, maar nu na een aanpassing inelkaar is gestort. Kortom, ga de foutafhandeling alsnog inbouwen en vervolgens debuggen.
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

06/09/2007 22:46:00
Quote Anchor link
heb net die errorcheaker erin gezet
krijg het volgende
Notice: Unknown column 'id' in 'order clause' in e:\test2\gastenboek.php on line 14

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in e:\test2\gastenboek.php on line 18
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

06/09/2007 22:47:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 06.09.2007 22:43:
Ja, en? Je hebt een half script gemaakt wat toevallig goed werkte, maar nu na een aanpassing inelkaar is gestort. Kortom, ga de foutafhandeling alsnog inbouwen en vervolgens debuggen.


ik heb hier maar een deel van het script gepost
op de server is die wel compleet
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/09/2007 22:47:00
Quote Anchor link
Okee, dus de kolom 'id' bestaat niet. Maak hem aan of verander je query.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2007 22:48:00
Quote Anchor link
wesley schreef op 06.09.2007 22:46:
Unknown column 'id'

Lijkt mij duidelijk.
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

06/09/2007 22:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
$mysql_user
= "root"; // je mysql login naam
$mysql_pass = ""; // je mysql wachtwoord
$mysql_host = "localhost"; // de host van je mysql database (localhost is meestal wel oke)
$mysql_dbn = "memberlogin"; // de naam van je database

if (!@mysql_select_db($mysql_dbn, @mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass)))  
{
  
     echo "<i><b>Pagina tijdelijk offline wegens storing</b></i>";  
     exit();  
}
  

echo "Klik <a href=\"addmsg.php\">hier</a> om een bericht toe te voegen.<p><hr color=blue>";

$sql = "SELECT * FROM tbl_berichten ORDER BY id DESC";
$res = mysql_query($sql);

if (!$res = mysql_query($sql)) {
        trigger_error (mysql_error ());
    }



if (mysql_num_rows($res) >= 1)
{

   while ($row = mysql_fetch_array($res))
   {
?>


waar zie jij ID staan?
ik nergens

heb trouwens nu een stukje meer gepost
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stephan Sterrenberg
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2007 22:51:00
Quote Anchor link
wesley schreef op 06.09.2007 22:47:
pgFrank schreef op 06.09.2007 22:43:
Ja, en? Je hebt een half script gemaakt wat toevallig goed werkte, maar nu na een aanpassing inelkaar is gestort. Kortom, ga de foutafhandeling alsnog inbouwen en vervolgens debuggen.


ik heb hier maar een deel van het script gepost
op de server is die wel compleet

pgFrank bedoelt dat een script nóóit compleet is als er geen fatsoenlijke foutafhandeling is zit. En daar ben ik het helemaal mee eens en velen met mij. Dus maak je script 'volledig'.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/09/2007 22:52:00
Quote Anchor link
In je vorige voorbeeld stond dit:

$sql = "SELECT id,naam,email,bericht,datum FROM tbl_berichten ORDER BY id DESC";

daar stond wel een id
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2007 22:53:00
Quote Anchor link
wesley schreef op 06.09.2007 22:50:
waar zie jij ID staan?

ORDER BY id DESC"
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

06/09/2007 22:55:00
Quote Anchor link
ik heb de fout gevonden
zat in de database zelf
bedankt voor julliehulp
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stephan Sterrenberg
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/09/2007 22:58:00
Quote Anchor link
En wat zeggen we dan?
Edit:
:-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Kalle P

Kalle P

06/09/2007 23:40:00
Quote Anchor link
Oh oh jan... ben je weer aan het happen naar complimentjes :D.

We love you. Ohja wanneer ga je weer een mooie vrouw vragen voor een phphulp-members-foto?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.