mysql_query select laatste 10

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

08/05/2011 10:49:22
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

mysql_query("SELECT * FROM `[users]` ORDER BY signup DESC LIMIT 0,10");


alleen dan laat hij de 10 spelers zien met de hoogste signup, kan je ook maken dat hij alleen de laatste 10 laat zien?
zo ja, hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:20:05
 
Kees Schepers

kees Schepers

08/05/2011 10:51:18
Quote Anchor link
ORDER BY signup ASC

Laatste 10 gebruikers die zich hebben aangemeld ofzo?
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

08/05/2011 10:53:03
Quote Anchor link
ja, voor de 10 nieuwste leden.

ik zal het waarschijnlijk wel weer verkeerd doen, maar ik heb dit en dat werkt niet:

SELECT * FROM `[users]` ORDER BY signup ASC 10

SELECT * FROM `[users]` ORDER BY signup ASC 0,10

bijde werken niet
Gewijzigd op 08/05/2011 11:00:03 door Tom aan t Goor
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2011 10:58:36
Quote Anchor link
Geen backtics en geen [ ] gebruiken in de query. Geef fatsoenlijke kolom- en veldnamen.
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

08/05/2011 11:04:36
Quote Anchor link
Dit is mijn totale script, misschien zit hier wel een foutje in:

if($_GET['x'] == "signup")
{

echo "<table width=75% align=\"center\"><td class=subTitle colspan=2><b>Nieuwste leden</b></tr></td>";

$bselect = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` ORDER BY signup ASC 10");
while($blist = mysql_fetch_assoc($bselect))

{

$brpower = ($blist[signup]);


echo "<tr><td width=70% align=left class=Maintxt><p align=left><b><a href=profile.php?x=$blist[login]>$blist[login]</a></b> <td class=maintxt width=30% align=right> <p align=right><b>$bpower</b></p></tr></td>";

}
}
 

08/05/2011 11:24:23
Quote Anchor link
$bselect = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` ORDER BY signup ASC 10");

moet worden

$bselect = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` ORDER BY signup ASC LIMIT 0,10");

(Volgens mij is dat wat je bedoeld).
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2011 11:27:55
Quote Anchor link
Je html is niet valid.
Er staan foute tekens in de query.
ASC 10 kan niet.
Foutafhandeling ontbreekt.
Enkele quotes om de key van een array ontbreken.
Nutteloos copiëren van vars.
Vars horen buiten de quotes.
 
John Doe

John Doe

08/05/2011 11:58:26
Quote Anchor link
Wat SanThe al zegt; Eerst even de boel opschonen, dan is het probleem goed zichtbaar of is soms het probleem zelfs al opgelost. De HTML zou ik persoonlijk ook opschonen maar dat heeft niet echt veel met het probleem te maken.

Ik heb je code opgeschoond voor je en hieronder staan de dingen die ik heb veranderd.

  • Ik heb na de <table> tag een <tr> tag ingevoegd omdat je een nieuwe kolom maakt deze kolom moet in een rij staan.
  • Ik heb je query opgeschoond. [] weggehaald etc.
  • Ik heb je code ge-indent zodat er overzicht in zit.
  • Ik heb de value's van je attributes tussen "" gezet.
  • Ik heb je "" vervangen door '' en de variabelen buiten de quotes gehaald. Dit is betrouwbaarder/sneller.
  • Ik heb in de while lus de <tr> tag en de <td> tag omgedraaid.
  • Ik heb in de while lus de eerste <td> tag afgesloten voordat de volgende <td> tag geopend werd.
  • Ik heb de <table> afgesloten na de while lus.


Ik ga hieronder de uiteindelijke code zetten, maar ik zou als ik jou was eerst je even verdiepen in (X)HTML voordat je begint met PHP.(Sowieso zal ik niet iets met databases gaan doen aangezien je code daaromheen sterk moet zijn i.v.m. SQL injections)

Nou de code dan maar :D
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($_GET['x'] == 'signup'){
    echo '<table width="75%" align="center"><tr><td class="subTitle" colspan="2"><b>Nieuwste leden</b></td></tr>';
    $bselect = mysql_query("SELECT * FROM `users` ORDER BY signup ASC 0,10");
    while($blist = mysql_fetch_assoc($bselect)){
        $brpower = ($blist['signup']);
        echo '<tr><td width="70%" align="left" class="Maintxt"><p align="left"><a href="profile.php?x=', $blist['login'], '"><b>', $blist['login'], '</b></a></td><td class="maintxt" width="30%" align="right"><p align="right"><b>', $bpower, '</b></p></td></tr>';
    }

    echo '</table>';
}

?>
Gewijzigd op 08/05/2011 11:59:19 door John Doe
 
Jasper DS

Jasper DS

08/05/2011 12:02:23
Quote Anchor link
gebruik geen wildcard (*), gebruik geen backticks (`), foutafhandeling ontbreekt
 
John Doe

John Doe

08/05/2011 12:09:06
Quote Anchor link
PHP Jasper op 08/05/2011 12:02:23:
gebruik geen wildcard (*), gebruik geen backticks (`), foutafhandeling ontbreekt


Als je het tegen mij had ik weet niet echt welke velden hij precies wil gaan gebruiken en ik heb de backticks ook maar laten staan omdat ik niet weet wat hij precies van plan is met de query.
 
Kees Schepers

kees Schepers

08/05/2011 13:03:15
Quote Anchor link
Maar als je de nieuwste 10 leden wilt, dan moet je volgens mij DESC gebruiken als 'signup' een datetime veld is of timestamp (MySQL).

@PHP Japser: Ga je nu zo in elk topic reageren zonder ook maar enigszins aandacht te steken in de vraag van de topicstarter?
 
John Doe

John Doe

08/05/2011 13:18:45
Quote Anchor link
Kees Schepers op 08/05/2011 13:03:15:
Maar als je de nieuwste 10 leden wilt, dan moet je volgens mij DESC gebruiken als 'signup' een datetime veld is of timestamp (MySQL).

@PHP Japser: Ga je nu zo in elk topic reageren zonder ook maar enigszins aandacht te steken in de vraag van de topicstarter?


Dat dacht ik eerst ook maar hij zegt dat bij DESC de eerste 10 worden weergegeven dus is ASC de laatste.
 
Jasper DS

Jasper DS

08/05/2011 13:19:04
Quote Anchor link
de vraag is toch al beantwoord? Ik zeg wat er nog aangepast moet worden.
 
John Doe

John Doe

08/05/2011 13:25:21
Quote Anchor link
PHP Jasper op 08/05/2011 13:19:04:
de vraag is toch al beantwoord? Ik zeg wat er nog aangepast moet worden.


In principe werkt dit prima wildcards kunnen gewoon gebruikt worden en backticks is al genoemd dus in principe zeg je niets nieuws.
 
Jasper DS

Jasper DS

08/05/2011 13:25:57
Quote Anchor link
Wildcards zijn niet aangeraden, ze werken trager.
 
John Doe

John Doe

08/05/2011 13:55:51
Quote Anchor link
PHP Jasper op 08/05/2011 13:25:57:
Wildcards zijn niet aangeraden, ze werken trager.


Dat weet ik maar gezien zijn ervaringen met HTML, PHP en MySQL lijkt me dat niet echt het grootste probleem. En ikzelf gebruik altijd wildcards totdat ik me hele script af heb daarna kijk ik wat ik nodig heb en pas ik het aan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.