na aanvinken van checkbox of een textfield is ingevuld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danielle

Danielle

17/01/2006 10:27:00
Quote Anchor link
Heb een formulier een daar moet je aangeven met een checkbox of je mee doet aan de activiteiten en daarna met hoeveel personen.

Dit wil totaal niet lukken. Ik gebruik de elseif statement. Hier vooraf gaan nog andere controles. Maar deze geeft die altijd weer. Ook als ik de desbetreffende checkbox niet heb aangevinkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
elseif (isset($_POST["neemdeel"])&& empty($_POST["neemdeelpers"])) { echo "Je hebt geen aantal personen opgegeven die deelnemen aan de activeiten!<br>
Klik <a href=\"javascript:history.back(1)\">hier</a> om terug tegaan.";
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 17:29:48
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2006 10:41:00
Quote Anchor link
elseif (!empty($_POST["neemdeel"])&& empty($_POST["neemdeelpers"])) { echo "Je hebt geen aantal personen opgegeven die deelnemen aan de activeiten!<br>
Klik <a href=\"javascript:history.back(1)\">hier</a> om terug tegaan.";
 
Danielle

Danielle

17/01/2006 11:00:00
Quote Anchor link
Met die !empty lees je het tegenovergestelde uit?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.