Na een beveiliginsscan met acunetix

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Francoi gckx

Francoi gckx

17/05/2013 13:57:34
Quote Anchor link
Krijg ik ineens dit

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000] [1130] Host 'localhost' is not allowed to connect to this MySQL server'
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:25:53
 
Marvin H

Marvin H

17/05/2013 14:21:26
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heeft een firewall je geblokkeerd ??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/05/2013 14:21:28
Quote Anchor link
En wat heb je al gevonden? Op Google vind ik heel oplossingen, waaronder wat issues m.b.t firewalls.
Gewijzigd op 17/05/2013 14:21:57 door - Ariën -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

17/05/2013 14:25:01
Quote Anchor link
Ik heb geen firewall behalve die van windows 7 die ik nu heb uitgezet.



Toevoeging op 17/05/2013 14:28:01:

Aar voor die scan deed alles het goed
Gewijzigd op 17/05/2013 14:27:22 door Francoi gckx
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/05/2013 14:40:54
Quote Anchor link
Kan je dit eens uitvoeren?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
mysql -u root -pPASSWORDHIER -h localhost -P 3306

>use mysql
>GRANT ALL ON *.* to root@'%' IDENTIFIED BY 'pass';
>FLUSH PRIVILEGES;
 
Francoi gckx

Francoi gckx

17/05/2013 14:42:07
Quote Anchor link
gelijk in cmd?

Toevoeging op 17/05/2013 14:43:36:

C:\Users\Nea>mysql -u root -p -h localhost -P 3306
mysql wordt niet herkend als een interne
of externe opdracht, programma of batchbestand.
Gewijzigd op 17/05/2013 14:43:51 door Francoi gckx
 
Koen Hollander

Koen Hollander

17/05/2013 14:46:40
Quote Anchor link
-knip
Gewijzigd op 17/05/2013 20:07:40 door Koen Hollander
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/05/2013 14:49:18
Quote Anchor link
Dat klopt niet, want MySQL valt ook op Windows prima in de commandline te besturen.
Als je het volledige pad naar mysql gebruikt, i.p.v. 'mysql', dan kan je prima met cmd de boel beheren.
Gewijzigd op 17/05/2013 14:52:48 door - Ariën -
 
Chris -

Chris -

17/05/2013 16:15:31
Quote Anchor link
Francoi, welke software gebruik je? Losse installaties of een verzamelpakket als XAMPP of Wamp? Als je Wamp gebruikt, even op het icoontje klikken, naar mysql gaan en dan naar console. Daar kun je het commando van Aar invoeren.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

17/05/2013 17:55:19
Quote Anchor link
Ik heb geen idee wat het probleem was, het was iedergeval na die scan
ik heb xampp helemaal opnieuw geinstalleerd, nog steeds dezelfde probleem ook in phpmyadmin kon ik niet gaan.

Het ging om een bestand ergens die de verbinding maakt, maar wat dat is de vraag
aangezien er niks aangepast was voor en tijdens de scan.

Gelukkig had ik nog een backup, dus deed een overwrite en alles deed het weer, maar wat het probleem was weet ik niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.