na include werkt javascript niet meer.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Advanced Mendix Developer Order Management Systeme

Advanced Mendix Developer Order Management Systemen (NL) Den Haag HBO/WO IT Professional "Als Advanced Mendix Developer impact maken op de groeiende e-commerce markt? Je doet dit bij PostNL door met je DevOps team onze Mendix applicaties verder te ontwikkelen, waarbij je complexe logistieke business processen vertaalt naar applicaties die ons primaire proces ondersteunen". Wat ga je doen? PostNL wordt een postal tech company We nemen de ontwikkeling van onze IT applicaties in eigen hand door onze eigen software-ontwikkel-capability op te zetten. Als Advanced Mendix Developer ben je onderdeel van een multidisciplinair, agile werkend Business-IT-team. Samen met dit team bouw je onze logistieke IT-applicaties verder

Bekijk vacature »

SerpenT

SerpenT

01/10/2004 09:36:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een formulier met javascript ondersteuning voor het invoegen van de gewenste bbcode, maar nu werkt alles goed zolang ik die pagina normaal opstart, nu include ik hem, en werkt het commando opener.document.post.message.value+= variabele in javascript niet meer. deze werd gebruikt in een popup om een plaatje wat op de server staat te selecteren en in het bericht te zetten.

weet iemand wat ik kan doen om dit weer in orde te maken?.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2021 06:41:50
 
Bas Kreleger
Beheerder

Bas Kreleger

01/10/2004 10:03:00
Quote Anchor link
Je include ook een javascript.js bestand ergens vandaan en het pop-upje wat je include linkt daardoor niet meer goed naar het javascriptje :)
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.