Na kiezen, niet verder gaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Kenny rokven

kenny rokven

07/02/2007 23:37:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
op http://www.kennyrokven.nl/port/comsystem/compententies.php?compententie=do

staat een script, als je bij KIES nummer 1 kiest hoort hij naar de volgende pagina te gaan, nummer 1 staat in de database. Maar zodra je op 1 kiest gaat hij niet verder maar ververst hij alleen het venster..Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Gr, KennyR

Script: compententies.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?

include("db.php");
include("htmltop.php");


if(isset($_GET['compententie'])) {
 // Bewerken
 if(is_numeric($_GET['compententie'])) {
  if(isset($_POST['submit'])) {
   // Bewerkenuitvoeren
   if($_POST['pass1'] != "") {
    if($_POST['pass1'] == $_POST['pass2']) {
     $newpass = md5($_POST['pass1']);
     $sql = "UPDATE gebruikers SET naam='".$_POST['naam']."',wachtwoord='".$newpass."',email='".$_POST['email']."',actief='".$_POST['actief']."',status='".$_POST['status']."' WHERE id='".$_GET['edit']."'";
     $query = mysql_query($sql);
     if($query == TRUE) {
      echo "De gebruiker is succesvol gewijzigd, wachtwoord is veranderd.<br />\n<a href=\"compententies.php\">&laquo; Terug naar het beheer</a>";
     }
else{
      echo "Fout opgetreden tijdens bewerken.<br />\n<a href=\"javascript:history.back()\">&laquo; Ga terug</a>";
     }
    }
else{
     echo "De nieuwe wachtwoorden zijn niet hetzelfde.<br />\n<a href=\"javascript:history.back()\">&laquo; Ga terug</a>";
    }
   }
else{
    // Zonder wachtwoord wijzigen
    $sql = "UPDATE gebruikers SET competentienaam='".$_POST['competentienaam']."',competentienummer='".$_POST['competentienummer']."',competentieverslag='".$_POST['competentieverslag']."',competentiestatus='".$_POST['competentiestatus']."',competentiestatustekst='".$_POST['competentiestatustekst']."',competentiebewijs='".$_POST['competentiebewijs']."',competentielink='".$_POST['competentielink']."',competentielinkk='".$_POST['competentielinkk']."',competentielinkkk='".$_POST['competentielinkkk']."' WHERE id='".$_GET['compententie']."'";
    $query = mysql_query($sql);
    if($query == TRUE) {
     echo "De gebruiker is succesvol gewijzigd.<br />\n<a href=\"compententies.php\">&laquo; Terug naar het beheer</a>";
    }
else{
     echo "Fout opgetreden tijdens bewerken.<br />\n<a href=\"javascript:history.back()\">&laquo; Ga terug</a>";
    }
   }
  }
else{
   // Bewerkform
   $sql = "SELECT * FROM gebruikers WHERE id='".$_GET['compententie']."'";
   $query = mysql_query($sql);
   $rij = mysql_fetch_object($query);
 $competentienaam = htmlspecialchars($rij->competentienaam);
 $competentienummer = htmlspecialchars($rij->competentienummer);
 $competentieverslag = htmlspecialchars($rij->competentieverslag);
 $competentiestatus = htmlspecialchars($rij->competentiestatus);
 $competentiestatustekst = htmlspecialchars($rij->competentiestatustekst);
 $competentiebewijs = htmlspecialchars($rij->competentiebewijs);
 $competentielink = htmlspecialchars($rij->competentielink);
 $competentielinkk = htmlspecialchars($rij->competentielinkk);
 $competentielinkkk = htmlspecialchars($rij->competentielinkkk);
   ?>

<form method="post" action="compententies.php?compententie=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $_GET['compententie'] ?>
">
<table width="544">
<tr>
<td width="153" bordercolor="#000000"><b>Competentiegegevens:</b></td>
<td width="381" bordercolor="#000000">
&nbsp;</td>

</tr>
<tr>
<td width="153" bordercolor="#000000">Competentienaam:<p>&nbsp;</p>
<p><br>
&nbsp;</td>
<td width="381" bordercolor="#000000">
<b><textarea rows="7" disabled="yes" name="S2" cols="45">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentienaam ?>
</textarea></b></td>
</tr>
<tr>
<td width="153" bordercolor="#000000">Competentienummer:</td>
<td width="381" bordercolor="#000000">
<b>&nbsp;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentienummer ?>
</b></td>
</tr>
<tr>
<td width="153">&nbsp;</td><td width="381">
&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td width="153"><b>Verslag/Cijfer:</b></td><td width="381">
&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td width="153">Mijn positie:<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</td><td width="381">
<textarea rows="13" name="S1" cols="45">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentieverslag ?>
</textarea></td>
</tr>
<tr>
<td width="153">Cijfer:</td><td width="381">
<b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentiestatus ?>
</b></td>
</tr>
<tr>
<td width="153">&nbsp;</td>
<td width="381">
&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td width="153"><b>Bewijs:</b></td>
<td width="381">
&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td width="153">Bewijs voor het behalen:<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</td>
<td width="381">
<b><textarea rows="12" name="S3" cols="45">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentiebewijs ?>
</textarea></b></td>
</tr>
<tr>
<td width="153">Extern bewijs:</td>
<td width="381">
<a target="_blank" href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentielink ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentielink ?>
</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="153">&nbsp;</td>
<td width="381">
<a target="_blank" href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentielinkk ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentielinkk ?>
</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="153">&nbsp;</td>
<td width="381">
<a target="_blank" href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentielinkkk ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $competentielinkkk ?>
</a></td>
</tr>
<tr>
<td width="153">&nbsp;</td>
<td width="381">
&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td width="153"><b><a href="compententies.php?compententie=do">Terug naar de lijst</a></b></td>
<td width="381">
&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
  }
 }
else{
  // Lijst
  ?>

Kies een competentie:<br />
<form method="get" action="compententies.php">
<table>
<tr>
<td><select name="compententie" size="1">
<option value="do">&nbsp;</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
      $sql
= "SELECT competentienummer FROM gebruikers ORDER BY competentienummer ASC";
      $query = mysql_query($sql);
      while($rij = mysql_fetch_object($query)) {
       $competentienummer = htmlspecialchars($rij->competentienummer);
       echo "<option value=\"".$id."\">".$competentienummer."</option>\n";
      }

      ?>
</select>
</td>
<td><input type="submit" value="Kies" /></td>
</tr>
</table>
<table border="0" width="96%" id="table21" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000"><strong>
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
1.<br>
&nbsp;</font></strong></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2">
<em style="font-style: normal">
<font color="#FFFFFF">De kandidaat kan
onderdelen en componenten van samen te
stellen systemen selecteren.<br>
&nbsp;</font></em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
2.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p align="left">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan systemen installeren en configureren,
zowel als onderdeel van een computernetwerk
als stand-alone, en volgens in de
organisatie geldende procedures de
installatie- en configuratiegegevens van
opgeleverde systemen documenteren.<br>
&nbsp;</em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
3.<br>
<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan geïnstalleerde systemen testen, fouten
lokaliseren en oplossen, en desgevraagd
verbetervoorstellen doen voor assemblage-,
installatie- en/of configuratieprocessen.<br>
&nbsp;</em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
4.<br>
<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan storingen lokaliseren, de oorzaak van
storingen achterhalen, documenteren en
verhelpen met beschikbare methoden,
hulpmiddelen en informatie uit
gedocumenteerde storingsmeldingen.<br>
&nbsp;</em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
5.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p align="left">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan ter voorkoming van storingen diverse
hard- en softwareonderdelen (incl de
netwerkinfrastructuur) beheren, beveiligen
en testen en kan zonodig verbetervoorstellen
doen.<br>
&nbsp;</em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
6.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p align="justify">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan inschatten wat de consequenties van
innovaties voor zijn eigen
beheerwerkzaamheden zijn.<br>
&nbsp;</em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
7.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan systemen demonteren en gedemonteerde
componenten testen.<br>
&nbsp;</em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
8.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan de werking van systemen mondeling
toelichten en in gebruiksinstructies
beschrijven, afgestemd op (de werkzaamheden
van) de diverse gebruikersgroepen.<br>
&nbsp;</em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
9.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan informatieverzoeken van gebruikers en
servicedeskmedewerkers afhandelen.<br>
&nbsp;</em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
10.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan incidentmeldingen van gebruikers
registreren, specificeren en oplossen; hij
kan leidinggevenden hierover informeren.<br>
&nbsp;</em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
11.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2">
<em style="font-style: normal">
<font color="#FFFFFF">De kandidaat kan eigen
werkzaamheden planmatig verrichten en houdt
rekening met veranderde eisen en
omstandigheden.<br>
&nbsp;</font></em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
12.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2">
<em style="font-style: normal">
<font color="#FFFFFF">De kandidaat kan
projectmatig werken en werkt volgens
algemeen geldende procedures en regels
binnen de eigen organisatie en die van de
klant.<br>
&nbsp;</font></em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
13.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2">
<em style="font-style: normal">
<font color="#FFFFFF">De kandidaat houdt bij
uitvoering van zijn taken rekening met zijn
eigen taken, verantwoordelijkheden en
bevoegdheden, en die van collega's binnen de
organisatie- en/of projectstructuur.<br>
&nbsp;</font></em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
14.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan schriftelijk en mondeling communiceren,
zowel in de Nederlandse als in de Engelse
taal.<br>
&nbsp;</em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
15.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2">
<em style="font-style: normal">
<font color="#FFFFFF">De kandidaat kan
relaties onderhouden en teamgericht
samenwerken met klanten, leveranciers en
collega's op verschillende niveaus.<br>
&nbsp;</font></em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
16.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2">
<em style="font-style: normal">
<font color="#FFFFFF">De kandidaat stelt
zich dienstbaar op en toont begrip voor de
belevingswereld van klanten en collega's.<br>
&nbsp;</font></em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
17.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2">
<em style="font-style: normal">
<font color="#FFFFFF">De kandidaat kan
nieuwe ontwikkelingen in het beroep volgen
en toepassen, en kan hoofd- en bijzaken
onderscheiden.<br>
&nbsp;</font></em></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="33" align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><b>
18.<br>
&nbsp;</b></font></td>
<td align="left" bordercolor="#000000" bordercolorlight="#000000">
<p>
<font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
<em style="font-style: normal">De kandidaat
kan de effectiviteit en de efficiëntie van
zijn eigen werkzaamheden bepalen en op basis
van de verkregen informatie zijn inzichten
bijstellen.</em></font></td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
 }
}
elseif(isset($_GET['del'])) {
 // Verwijderen
 if(is_numeric($_GET['del'])) {
  // Verwijderenuitvoeren
  $sql = "DELETE FROM gebruikers WHERE id='".$_GET['del']."'";
  $query = mysql_query($sql);
  if($query == TRUE) {
   echo "De gebruiker met het ID ".$_GET[ 'del']." is succesvol verwijderd.<br />\n<a href=\"compententies.php\">&laquo; Terug naar het beheer</a>";
  }
else{
   echo "Er is iets fout gegaan bij het verwijderen van userID ".$_GET['del'].". Bestaat het gebruikersID wel?<br />\n<a href=\"compententies.php\">&laquo; Terug naar het beheer</a>";
  }
 }
else{
  // Lijst
  ?>

Welke gebruiker wil je verwijderen?<br />
<form method="get" action="compententies.php">
<table>
<tr>
<td><select name="del" size="1">
<option value="">&nbsp;</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
      $sql
= "SELECT naam,id FROM gebruikers ORDER BY naam ASC";
      $query = mysql_query($sql);
      while($rij = mysql_fetch_object($query)) {
       $id = htmlspecialchars($rij->id);
       $naam = htmlspecialchars($rij->naam);
       echo "<option value=\"".$id."\">".$naam."</option>\n";
      }

      ?>
</select>
</td>
<td><input type="submit" value="Verwijderen" /></td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
  }
 }
else{
  // Lijst
  ?>

Kies een competentie:<br />
<ul>
<li><a href="compententies.php?compententie=do">Kies competentie</a></li>
</ul>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
  

include("htmlbottom.php");
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:44:13
 
GaMer B

GaMer B

08/02/2007 06:56:00
Quote Anchor link
Zet het eens tussen [.code][./code] tags (zonder . ) en post alleen relevante code aub...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.