naam geven url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans Hermes

Hans Hermes

22/04/2008 01:53:00
Quote Anchor link
Ik heb een variabel die ervoor zorgt dan ik naar een bepaalde website ga:
$row_rsinformatie['url'] in mijn pagina geeft hij deze weer als www.website.nl, als ik hier op klik ga ik naar deze pagina.
Mijn vraag is nu hoe kan ik deze variabele omzetten in een naam zoals klik hier en dan is hier de variabele $row_rsinformatie['url'].
Alvast bedankt voor het antwoord
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 12:35:52
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

22/04/2008 07:34:00
Quote Anchor link
bedoel je dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo '<a href="'.$row_rsinformatie[url].'" name="leuk linkje">Klik hier!!!</a>';
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

22/04/2008 08:44:00
Quote Anchor link
Krijg je alleen ewl een schitterende notice :

Undefined constant url assuming "url" on line 2
 
Erik Rijk

Erik Rijk

22/04/2008 08:47:00
Quote Anchor link
Gewoon error_reporting uit zetten joh :P of even ' gebruiken...
 
- -

- -

22/04/2008 08:47:00
Quote Anchor link
Oftwel, $row_rsinformatie moet $row_rsinformatie['url'] zijn in jouw voorbeeld, erwin :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

22/04/2008 09:23:00
Quote Anchor link
dan krijg je de volgende weer misschien:
undefined index :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.