"naam" selecteren uit database per "ID"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter de Vos

Peter de Vos

25/11/2013 11:52:31
Quote Anchor link
Ik zit te kloten met iets waar jullie vast wel het antwoord op weten!

In mijn database heb ik zoiets als dit staan

http://www.droops.nl/Afbeelding%201.png

ik wil nu op mijn index.php pagina onder een beeld "naam" hebben staan maar van "id" 4 bv en daarnaast weer een beeld met de naam van "id" 2

wat moet ik dan schrijven?

<a href="naam.php?conid=1" class="title">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row_rs_naam['naam']; ?>
</a> maar dan van "id" 2 of 4 van conid??
Gewijzigd op 25/11/2013 12:30:37 door Peter de Vos
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 05:53:00
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/11/2013 12:17:29
Quote Anchor link
Beste Peter, welkom op het forum. Zou je zo vriendelijk willen zijn om de titel van je topic aan te passen in een titel die het probleem omschrijft? Alvast bedankt.
 
Peter de Vos

Peter de Vos

25/11/2013 12:21:34
Quote Anchor link
Hoe kan ik dat doen?
En hoe zou ik dat probleem kunnen omschrijven?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/11/2013 12:24:18
Quote Anchor link
Door je 1e bericht te wijzigen (het middelste icoontje aan de rechterkant).

Hoe je het probleem moet omschrijven weet je zelf beter dan ik. Alleen zeggen dat iets "voor jullie simpel" is, zegt helemaal niks over het probleem.
 
Dos Moonen

Dos Moonen

25/11/2013 12:26:32
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 25/11/2013 12:17:29:
Beste Peter, welkom op het forum. Zou je zo vriendelijk willen zijn om de titel van je topic aan te passen in een titel die het probleem omschrijft? Alvast bedankt.

+1
"extra data weergeven" zou al een verbetering zijn denk ik.

Een betere omschrijving van het probleem is ook wel handig. Je wilt een "beeld"?
Kun je misschien een grafisch of tekstueel voorbeeld geven van zowel de huidige situatie en het gewenste resultaat?
Meer code is ook handig.
 
Peter de Vos

Peter de Vos

25/11/2013 12:29:49
Quote Anchor link
nou het gaat eigenlijk om de "naam" onder het beeld die gekoppeld staat aan de "id" in het database.

het is duidelijker te zien op de site zelf www.droops.nl
 
Machiel K

Machiel K

25/11/2013 12:42:09
Quote Anchor link
Zie deze pagina en zie deze pagina. Als je dan even goed kijkt heb je deze pagina, daar zou je verder mee moeten komen.
Gewijzigd op 25/11/2013 12:47:37 door Machiel K
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.