Nare sessie-error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

04/09/2013 14:08:23
Quote Anchor link
Hallo,
ik dacht: alles werkt, ik ga van de gratis naar de betalende server, deze zijn geheel afzonderlijke servers van elkaar, op de gratis server werkte alles volledig, maar nu, op de betalende versie, ok, alles werkt, maar volgend bericht verschijnt op elke pagina:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ankelpq61/domains/horse-utopia.be/public_html/beginpaard.php:15) in /home/ankelpq61/domains/horse-utopia.be/public_html/beginpaard.php on line 29

Op lijn 29 staat gewoon: session_start();

Is dit een beperking van de server?

Kan ik dit oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:25:54
 
- Raoul -

- Raoul -

04/09/2013 14:16:39
Quote Anchor link
Deze vraag zien we maandelijks echt tientallen keren verschijnen. Dit is zover de meest bekende PHP error die er bestaat, als je even op Google had gekeken had je je oplossing in no-time gevonden.
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

04/09/2013 14:20:14
Quote Anchor link
Het probleem is dat er al data is verzonden naar de client. De server kan dit maar 1x doen. De error zegt eigenlijk dat je data wil verzenden, terwijl dat al is gebeurt en dat het dus niet opnieuw kan. Je kunt ook session_start() altijd het beste bovenaan in de code zetten, voor mijn part op lijn 1.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

04/09/2013 14:42:02
Quote Anchor link
Kristof Hendrickx op 04/09/2013 14:08:23:
... ik dacht: alles werkt, ik ga van de gratis naar de betalende server, ...


Voor alle duidelijkheid: die nieuwe server heeft gelijk.
Als die gratis server daar geen warnings voor stuurde, deed die server zijn werk niet.

Dus, als je ons vraagt: is er een truukje waardoor - zonder veel te wijzigen - alles terug werkt zonder foutmeldingen, zeggen we "liever niet".

Je zal de structuur van je .php bestanden totaal moeten omgooien.
Daar willen we mee helpen.
Het zal wat werk vergen.

Als je dat ziet zitten: toon ons de code, en we leggen het uit.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

04/09/2013 14:50:15
Quote Anchor link
Kris Peeters op 04/09/2013 14:42:02:
Dus, als je ons vraagt: is er een truukje waardoor - zonder veel te wijzigen - alles terug werkt zonder foutmeldingen, zeggen we "liever niet".

Liever niet, inderdaad. Maar voor een truc waarmee je niet twee maar drie vliegen in één klap slaat, mogen we toch wel een uitzondering maken ;)

Begin het script met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ob_start('ob_gzhandler');
?>
Gewijzigd op 04/09/2013 14:50:32 door Ward van der Put
 
Kris Peeters

Kris Peeters

04/09/2013 15:06:22
Quote Anchor link
Ik blijf bij mijn stelling
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/09/2013 15:23:53
Quote Anchor link
Kris heeft gelijk. Headers (de naam zegt het al) verstuur je VOORDAT je de inhoud verstuurt. Ward zijn methode zal wel werken maar het blijft een lapmiddel.

Het gaat natuurlijk ook om de logische volgorde in je programma:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

session_start(); // gebruik je sessions? dan is het nu tijd om deze te initialiseren

include 'library.php'; // als eerste include je de bibliotheken daarin staat geen enkele echo!

// plaats hier je php code

$text = 'Hallo wereld';

// als laatste komt je output:
?>

<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<p><?php echo $text; ?></p>
</body>
</html>
Gewijzigd op 04/09/2013 15:57:06 door Frank Nietbelangrijk
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

04/09/2013 16:23:43
Quote Anchor link
Ik vond dit vooral raar omdat het op de gratis server er niet was, maar wil dit zeker op een correcte manier oplossen.

Ik denk niet dat bibliotheken bij mijn website van toepassing zijn, ik moet namelijk regelmatig wat op de uitvoer zetten.

Ik had wel gelezen volgens tutorials dat bij de sessie aanmaken een session_start() moest, en als je deze op een andere pagina aan wil halen deze opnieuw moet beginnen met session_start()

Deze pagina's zijn volledig afzonderlijk van elkaar.

Ik vind ook maar 1 maal in dat document session_start() (zoekfunctie gebruikt, handmatig gezocht, nog iemand anders laten zoeken: niets
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/09/2013 16:45:26
Quote Anchor link
Kristof Hendrickx op 04/09/2013 16:23:43:
Ik vond dit vooral raar omdat het op de gratis server er niet was, maar wil dit zeker op een correcte manier oplossen.

Dat zegt dan meer over die gratis server...

Kristof Hendrickx op 04/09/2013 16:23:43:
Ik vind ook maar 1 maal in dat document session_start() (zoekfunctie gebruikt, handmatig gezocht, nog iemand anders laten zoeken: niets

Goed lezen. De foutmelding heeft NIETS te maken met het aantal keren session_start op een pagina.
Harry hogeveen op 04/09/2013 14:20:14:
Het probleem is dat er al data is verzonden naar de client. De server kan dit maar 1x doen. De error zegt eigenlijk dat je data wil verzenden, terwijl dat al is gebeurt en dat het dus niet opnieuw kan. Je kunt ook session_start() altijd het beste bovenaan in de code zetten, voor mijn part op lijn 1.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

04/09/2013 17:05:30
Quote Anchor link
buiten 2 include's waar html bestanden ge-include worden staat in principe de session_start() op de eerste regel, deze staat namelijk als eerste regels van het php-gedeelte.

Kan dit van een externe pagina zijn dat er data is verzonden?

bij het inloggen word namelijk data in de sessie gezet waarbij dan deze moet uitgelezen worden op deze pagina's.

Voor de rest zit er een post-functie in de login, maar dit draagt niet over naar een andere pagina dan de loginpagina.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/09/2013 17:15:44
Quote Anchor link
Kristof Hendrickx op 04/09/2013 17:05:30:
buiten 2 include's waar html bestanden ge-include worden staat in principe de session_start() op de eerste regel, deze staat namelijk als eerste regels van het php-gedeelte.

Het staat wel of niet op de 1e regel. In principe kan niet.

Je include html bestanden. Grote kans dat je (daarmee dus) output genereert.
Kris geeft al aan dat je moet kijken naar de structuur van de pagina's.
 
Victor G

Victor G

04/09/2013 17:20:07
Quote Anchor link
Mee eens, het is op regel 1 of niet. Anders klopt er dus iets niet in je structuur.
Gewijzigd op 04/09/2013 17:20:32 door Victor G
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

04/09/2013 17:43:26
Quote Anchor link
lijn 1 kan niet om onozele redenen:
de site is niet volledig php, ook html, daardoor begin ik al met lijnen html, standaardlijnen, waartussen 2* een include staat met ook weer enkel html, dit heb ik nu nogmaals gecontroleert, de eerste echte php is dus waar session_start() staat.

Ik denk niet dat je met html ervoor kan zorgen dat die waarschuwing erop komt.

Als je nu bedoelt: include opzich genereert output (de code: include()), dan ga ik wel met je akkoord, alhoewel ik hier mijn twijfels aan heb.

Voor mij is het niet: ok, ik zet het regeltje daar en het werkt, voor mij is het: ik zet het regeltje daar want het moet voor dat staan omwille van dat.

Ik stel jullie hulp zeker op prijs, ik heb nu bovenaan de pagina een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>
aangemaakt en dit blijkt te werken, maar kunnen jullie nu uitleggen hoe dit komt?

Betekent dit dat een include iets uitstuurt waardoor de sessie denkt dat er al iets is uitgestuurd, er staat niets php in de include bestanden.
Gewijzigd op 04/09/2013 17:50:01 door Kristof Hendrickx
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/09/2013 17:57:41
Quote Anchor link
Kristof Hendrickx op 04/09/2013 17:43:26:
Ik denk niet dat je met html ervoor kan zorgen dat die waarschuwing erop komt.
Quote:
Ik word hier zo moe van. Heb je de opmerkingen hierboven gelezen? Heb je met Google gezocht wat de foutmelding betekent én waardoor die wordt veroorzaakt?

Kristof Hendrickx op 04/09/2013 17:43:26:
Voor mij is het niet: ok, ik zet het regeltje daar en het werkt, voor mij is het: ik zet het regeltje daar want het moet voor dat staan omwille van dat.

Zoals Kris al aangaf: je zult moeten kijken naar de structuur van je pagina's.
Betekent eerst PHP en dan output (met HTML (in combinatie met variabelen vanuit PHP)).
De manier waarop jij het doet is niet goed.
Maar ach, het werkt.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

04/09/2013 18:09:39
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 04/09/2013 17:57:41:
Kristof Hendrickx op 04/09/2013 17:43:26:
Ik denk niet dat je met html ervoor kan zorgen dat die waarschuwing erop komt.
Quote:
Ik word hier zo moe van. Heb je de opmerkingen hierboven gelezen? Heb je met Google gezocht wat de foutmelding betekent én waardoor die wordt veroorzaakt?

Kristof Hendrickx op 04/09/2013 17:43:26:
Voor mij is het niet: ok, ik zet het regeltje daar en het werkt, voor mij is het: ik zet het regeltje daar want het moet voor dat staan omwille van dat.

Zoals Kris al aangaf: je zult moeten kijken naar de structuur van je pagina's.
Betekent eerst PHP en dan output (met HTML (in combinatie met variabelen vanuit PHP)).
De manier waarop jij het doet is niet goed.
Maar ach, het werkt.

Dit vind ik om volgende reden onhandig: dan staat alle output in het rood en alle html-code, synwrite ziet dit niet als code als dit in een echo staat.

Vandaar dat ik de standaard dingen op deze manier erin zet.

Jullie zeggen: google it, maar denk eens na over: mss heeft hij gezocht en na de uitleg die hij vond nog geen verklaring gevonden, want zo is het!

Aangezien het niets anders dan html is dat ervoor staat kan dit toch niets te maken hebben met de fout dacht ik?

Ik vraag nogmaals: kan dit met de includes te maken hebben?

Ik heb de indruk dat jullie gewoon zelf het antwoord niet hebben, maar wees dan eerlijk ...

Nog een reden om de structuur niet al te veel aan te passen: het gaat niet om 1 pagina
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/09/2013 18:29:35
Quote Anchor link
Kristof Hendrickx op 04/09/2013 18:09:39:
Dit vind ik om volgende reden onhandig: dan staat alle output in het rood en alle html-code, synwrite ziet dit niet als code als dit in een echo staat.

Vandaar dat ik de standaard dingen op deze manier erin zet.

Geen idee wat je hiermee precies wilt zeggen.
Als je alle HTML-code in een echo zet; kan ik je afraden. Is niet nodig.
Houdt vooral vol met het opbouwen volgens een onlogische structuur. Vroeg of laat (eigenlijk nu dus al) kom je jezelf wel tegen.

Kristof Hendrickx op 04/09/2013 18:09:39:
Jullie zeggen: google it, maar denk eens na over: mss heeft hij gezocht en na de uitleg die hij vond nog geen verklaring gevonden, want zo is het!

Aangezien het niets anders dan html is dat ervoor staat kan dit toch niets te maken hebben met de fout dacht ik?

Kennelijk begrijp je niet wat met 'output' wordt bedoeld.......

Kristof Hendrickx op 04/09/2013 18:09:39:
Ik vraag nogmaals: kan dit met de includes te maken hebben?
Ja en nee. Hangt er van af wat er in de includes gebeurt. Jij hebt er HTML in staan. Hierboven staat reeds dat dat de oorzaak zal zijn (en in de resultaten van Google staat dat ongetwijfeld ook).

Kristof Hendrickx op 04/09/2013 18:09:39:
Ik heb de indruk dat jullie gewoon zelf het antwoord niet hebben, maar wees dan eerlijk ...

Vooral zo doorgaan.

Kristof Hendrickx op 04/09/2013 18:09:39:
Nog een reden om de structuur niet al te veel aan te passen: het gaat niet om 1 pagina

Je bent net begonnen met scripten. Leer het jezelf aub goed aan. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. En hanteer niet het idee: 'ach het werkt, dus het zal wel goed zijn'. Echt, vroeg of laat breekt het je op.

De keuze is aan jou.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.