navigatie werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

06/01/2006 23:33:00
Quote Anchor link
hallo
ik heb deze site: http://huissenpoll.to.md/reacties.php maar de navigatie werkt hier niet.. alleen pagina 1 werkt. als k volgende of een pagina klik doet die het niet.. dit is de script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
<?php
function replys()
{

    global $HTTP_GET_VARS,$admin,$mod;
    
    include "config.php";
    
    $bestanden = array();
    $map = opendir($berichten_dir);
    while ($bestand = readdir($map))
    {

        if ($bestand != "." && $bestand != ".." && $bestand != "index.php" && $bestand != ".htaccess")
        {

            $bestanden[] = $bestand;
        }
    }

    closedir($map);
    rsort($bestanden);
    reset($bestanden);
    
    $lengte1 = count($bestanden);

    if($lengte1 == 0)
    {

        echo
        "<br><table width=\"100%\" border=\"1\" bordercolor=\"black\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\"><tr>".
        "<td width=\"48%\" class=\"header\" align=\"center\"><font size=\"2\"><b>Er zijn geen reacties</b>".
        "</font></td></tr></table>";
    }

    else
    {
        if(!$page){$page = 0;}
        else{$page = intval($page);}
        
        // -------------------------------------------------------------------
        // Begin volgende vorige pagina nummering

    
        $volgende = 10 + $page;
        $vorige = $page - 10;
        $bgcolor="#F8F6F6";
        $nav="";

        if($vorige >= 0){$nav1="<a href='$PHP_SELF?n=$vorige'>";$nav2="</a>";}
        $nav.="$nav1<b>Vorige</b>$nav2";

        for($i = 0; $i < $lengte1; $i+=10)
        {

            if($lengte1 > $i)
            {

                $nav.="&nbsp;[<a href='$PHP_SELF?n=$i'>".($i/10+1)."</a>]";
            }
        }

        $nav.="&nbsp;";
        
        if($lengte1 > $volgende){$nav1="<a href='$PHP_SELF?n=$volgende'>";$nav2="</a>";}
        $nav.="$nav1<b>Volgende</b>$nav2";

        include $poll_file;
        $total_votes=$pieces0+$pieces1+$pieces2+$pieces3+$pieces4;

        echo
        "<table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\"><tr>".
        "<td width=\"48%\"><font size=\"2\"><b>Er zijn $lengte1 reacties en zijn $total_votes stemmen.</b></font></td>".
        "<td width=\"52%\" align=\"right\"><a href=\"voegtoe.php\">".
        "<img src=\"images/newthread.gif\" border=\"0\" alt=\"New Post\" title=\"New Post\"></a>".
        "</td></tr></table><table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">".
        "<tr bgcolor=\"\"><td height=\"2\"><table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">".
        "<tr bgcolor=\"#8295B3\"><td height=\"2\"><table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"1\">".
        "<tr><td class=\"header\"><a href=\"index.php\">$SiteName</a> :: Berichten</td>".
        "<td class=\"header\" colspan=\"2\" align=\"right\">$nav</td></tr>";

        for($i=$page;$i<$volgende;$i++)
        {

            if($bestanden[$i])
            {

                unset($ReactieNaam);
                unset($ReactieDatum);
                unset($ReactieTijd);
                unset($ReactieBericht);
                include("$berichten_dir/$bestanden[$i]");
                $bericht = bbcode($bericht);
                if($naam!='' && $onderwerp!='' && $bericht!='' && $email!='')
                {

                    if($bgcolor=="#F8F6F6")
                        {
$bgcolor="#DCE0E6";}
                    else{$bgcolor="#F8F6F6";}

                    echo
                    "<a name=\"top\"><tr bgcolor=\"$bgcolor\"><td align=\"center\" bgcolor=\"$bgcolor\" ".
                    "rowspan=\"2\" valign=\"top\"><font color=\"#344457\">$naam</font><br>";

                    if(stristr(file_get_contents($ban_file), strval('|'.$ip.'|')) || $ip=='')
                    {

                        $PostBanned=1;
                    }


                    if($admin==1 or $mod==1)
                    {

                        if($PostBanned==0)
                        {

                            echo
                            "<a href=\"ban.php?id=$bestanden[$i]&stap=0\">".
                            "<img src=\"images/ban.gif\" border=\"0\" ".
                            "alt=\"Ban IP\" title=\"Ban IP\"></a>&nbsp;";
                        }

                        else
                        {
                            echo
                            "<a href=\"unban.php?id=$bestanden[$i]&stap=0\">".
                            "<img src=\"images/unban.gif\" border=\"0\" ".
                            "alt=\"Unban IP\" title=\"Unban IP\"></a>&nbsp;";
                        }
                    }

                    $width = "1%";
                    if($admin==1 or $mod==1)
                    {

                        $width = "18%";
                    }

                    echo
                    "</td><td height=\"2\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"50%\"><font color=\"#344457\"><b><a ".
                    "href=\"reactie.php?id=$bestanden[$i]\">$onderwerp</a></b></font><font color=\"#344457\">&nbsp;".
                    "($datum @ $tijd)</font></td><td height=\"2\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"$width\" align=\"right\" ".
                    "cellpadding=\"0\"><font color=\"#344457\"><a href=\"voegtoe.php?q=$bestanden[$i]\">".
                    "<img src=\"images/quote.gif\" border=\"0\" alt=\"Quote\" title=\"Quote\"></a>&nbsp;";
                    
                    if($admin==1 or $mod==1)
                    {

                        echo
                        "<a href=\"edit.php?id=$bestanden[$i]\"><img src=\"images/".
                        "bewerk.gif\" border=\"0\" alt=\"Edit Post\" title=\"Edit Post\"></a>&nbsp;".
                        "<a href=\"del.php?id=$bestanden[$i]&stap=0\"><img src=\"images/delete.gif\" ".
                        "border=\"0\" alt=\"Delete Post\" title=\"Delete Post\"></a>&nbsp;".
                        "<a href=\"ip.php?id=$bestanden[$i]\">".
                        "<img src=\"images/ip.gif\" border=\"0\" alt=\"Check ip\" ".
                        "title=\"Check ip\"></a>";
                    }

                    
                    echo
                    "</font></td></tr><tr bgcolor=\"$bgcolor\">".
                    "<td bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"75%\"valign=\"top\" colspan=\"2\">".
                    "<font color=\"#344457\">$bericht</font></td></tr><tr bgcolor=\"$bgcolor\">".
                    "<td height=\"2\" align=\"left\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"20%\" valign=\"middle\">&nbsp;</td>".
                    "<td height=\"2\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"75%\" colspan=\"2\">";
                    if($emailLatenZien==1)
                    {

                        echo
                        "<a href=\"mailto:$email\"><img src=\"images/email.gif\" ".
                        "border=\"0\" alt=\"Send email\" title=\"Send email\"></a>&nbsp;";
                    }

                    $site1 = $site;
                    if(eregi(" ",$site1))
                    {

                        $site1 = "";
                    }


                    if($site1!='' && $site1!='http://')
                    {

                        if(!eregi("http://",$site1))
                        {

                            $site1 = "http://".$site1."/";
                        }


                        echo
                        "<a href=\"$site1\" target=\"_blank\"><img src=\"images/site.gif\" ".
                        "border=\"0\" alt=\"Check Site\" title=\"Check Site\"></a>&nbsp;";
                    }

                    if($PostBanned==1)
                    {

                        echo"<img src=\"images/banned.gif\">&nbsp;";
                    }

                    echo
                    "</td></tr><tr bgcolor=\"silver\"><td colspan=\"3\">".
                    "<img src=\"images/spacer.gif\" width=\"100%\" height=\"0\"></td></tr>";
                }

                else
                {
                    @
unlink("$berichten_dir/$bestanden[$i]");
                }
            }
        }

        echo
        "<tr><td class=\"header\"><a href=\"index.php\">$SiteName</a> :: Berichten</td>".
        "<td class=\"header\" colspan=\"2\" align=\"right\">$nav";
    }

    echo
    "</td></tr></table></table></td></tr></table></td></tr></table><table width=\"100%\" ".
    "border=\"0\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\"><tr><td width=\"48%\">&nbsp;".
    "</td><td width=\"52%\" align=\"right\"><a href=\"voegtoe.php\"><img src=\"images/".
    "newthread.gif\" border=0 alt=\"New Post\" title=\"New Post\"></a></td></tr></table>";

}

?>
Gewijzigd op 08/01/2006 08:02:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 13:23:30
 
The Hosh

The Hosh

07/01/2006 23:17:00
Quote Anchor link
niemand???
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

07/01/2006 23:21:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens een query, in je query moet iets staan van:
LIMIT $start,$aantal...

$aantal zal vast staan, en $start moet die ?n= worden uit je link van vorige...
 
The Hosh

The Hosh

08/01/2006 07:47:00
Quote Anchor link
njah er zit geen query in omdat het met bestanden werkt.. en wat bedoel je met $start en $aantal.. keb geen een variable met $start en/of $aantal :s
 
The Hosh

The Hosh

08/01/2006 08:01:00
Quote Anchor link
Willem Jan bedankt maarlaat maar.. k heb hem al.. ut was de ik niet liet zien wat $page was.. dit moest er dus nog bij: $page = $HTTP_GET_VARS['page'];
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.