Nickname in een foto.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

DavY -

DavY -

23/06/2012 18:22:40
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik probeer momenteel een nickname aan foto als text toe te voegen en ik kom er niet echt uit, wat ik ook probeert.

De code ziet er zo als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
      // SET KEY VARIABLES
      $file_maxsize = "4194304";
      $file_exts = explode(",", str_replace(" ", "", strtolower($this->level_info['level_photo_exts'])));
      $file_types = explode(",", str_replace(" ", "", strtolower("image/jpeg, image/jpg, image/jpe, image/pjpeg, image/pjpg, image/x-jpeg, x-jpg, image/gif, image/x-gif, image/png, image/x-png")));
      $file_maxwidth = $this->level_info['level_photo_width'];
      $file_maxheight = $this->level_info['level_photo_height'];
      $photo_newname = "0_".rand(1000, 9999).".png";
      $file_dest = $url->url_userdir($this->user_info['user_id']).$photo_newname;
      $thumb_dest = substr($file_dest, 0, strrpos($file_dest, "."))."_thumb".substr($file_dest, strrpos($file_dest, "."));
    
      $new_photo = new se_upload();
      $new_photo->new_upload($photo_name, $file_maxsize, $file_exts, $file_types, $file_maxwidth, $file_maxheight);

?>


Dit is wat ik bij gevoegd hebt, om text te kunnen aanmaken in de foto zelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
      $nickname
= $this->user_info['user_username'];

if ($nickname == $this->user_info['user_username']) {
  imagettftext($url->url_userdir($this->user_info['user_id']).$photo_newname, 12, 0 ,20, 20, 0, "arial.ttf", $image_caption);
  }

?>


Als iemand mij hierbij kan helpen.. Heel graag!! Alvast bedankt iig!
Gewijzigd op 23/06/2012 18:23:22 door DavY -
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:39:16
 
Eddy E

Eddy E

23/06/2012 18:38:10
Quote Anchor link
Ik vind die IF wel heel erg.... onnodig.
Wat doe je daar nou?
Je wijst een variabele IETS toe... en dan kijk je of die variabele (die IETS bevat) gelijk is aan IETS.
Beide kunnen prima '' of NULL of 0 zijn.
 
DavY -

DavY -

23/06/2012 18:41:20
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 23/06/2012 18:38:10:
Ik vind die IF wel heel erg.... onnodig.
Wat doe je daar nou?
Je wijst een variabele IETS toe... en dan kijk je of die variabele (die IETS bevat) gelijk is aan IETS.
Beide kunnen prima '' of NULL of 0 zijn.


Ja, ik wijs dat variable naar een nickname en of die gelijk is, maar de bedoeling is echter om nickname in een foto mee te zetten van members.
 
Roy -

Roy -

23/06/2012 21:16:21
Quote Anchor link
Gewoon met CSS de tekst bovenop de foto plaatsen is geen optie?
 
DavY -

DavY -

23/06/2012 21:36:04
Quote Anchor link
Roy D op 23/06/2012 21:16:21:
Gewoon met CSS de tekst bovenop de foto plaatsen is geen optie?


Nee, de bedoeling is echter om hem in de foto zelf te zetten.. Voor voorbeeld:

http://www.phpjabbers.com/put-watermark-on-images-using-php-php20.html

Dit is zowel met image of gewoon text alleen.
Gewijzigd op 23/06/2012 21:36:32 door DavY -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.