Niet in array, maar toch wel?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kay Kay

Kay Kay

19/11/2009 16:44:00
Quote Anchor link
Ik heb weer iets vaags:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$tipoVivienda
= array('Apartamentos', 'Bungalows', 'Dúplex', 'Chalets independientes', 'Chalets adosados', 'Otros', 'Dúplex Esquinas', 'Locales', 'Oficina', 'Garaje', 'Trastero', 'Suelo Urbano', 'Suelo Rústico', 'Suelo Urbanizable', 'Nave Industrial', 'Casa Planta Baja',  'Ático',  'Estudio',  'Bajo', 'Cortijo', 'Apartahotel', 'Edificio', 'Piso', 'Warehouse', 'Factory', 'Offices', 'Retail', 'Parking', 'Land',  'Hotel',  'Solares');
$tipoVivienda = array_flip($tipoVivienda);
$tipo = $p->tipoVivienda; //dit was om te testen of het aan het pijltje lag ofzo
echo "hier: ".$tipoVivienda[$tipo]; //output: "hier: "
echo "<br />".$p->tipoVivienda; //output: "Apartamentos"

echo $tipoVivienda['Apartamentos']; //output: "0"
?>

Hoe kan het dat die eerste niet werkt, terwijl er toch echt Apartamentos in staat.. ?? :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:20:13
 
Koen

koen

19/11/2009 16:49:00
Quote Anchor link
omdat hij op positie 0 staat.
je krijgt als resultaat de positie
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door koen
 
Kay Kay

Kay Kay

19/11/2009 16:52:00
Quote Anchor link
Ja, dat is de bedoeling. Maar ook als ik Bungalows in voer, komt er ook geen 1 uit...
 
Koen

koen

19/11/2009 16:54:00
Quote Anchor link
heb je al andersom getest?
 
Jan geen

Jan geen

19/11/2009 16:56:00
Quote Anchor link
Bij mij werkt het gewoon hoor

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
[code]
$tipoVivienda = array('Apartamentos', 'Bungalows', 'Dúplex', 'Chalets independientes', 'Chalets adosados', 'Otros', 'Dúplex Esquinas', 'Locales', 'Oficina', 'Garaje', 'Trastero', 'Suelo Urbano', 'Suelo Rústico', 'Suelo Urbanizable', 'Nave Industrial', 'Casa Planta Baja',  'Ático',  'Estudio',  'Bajo', 'Cortijo', 'Apartahotel', 'Edificio', 'Piso', 'Warehouse', 'Factory', 'Offices', 'Retail', 'Parking', 'Land',  'Hotel',  'Solares');
$tipoVivienda = array_flip($tipoVivienda);

echo $tipoVivienda['Dúplex']; //output: "2"
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 
Kay Kay

Kay Kay

19/11/2009 17:00:00
Quote Anchor link
@Rik: Bij mij op die manier ook, maar als ik het uit de [hoe heet dat ook alweer, soort array ding met -> van class :P] haal, dan werkt het dus niet :s
 
Kay Kay

Kay Kay

19/11/2009 17:02:00
Quote Anchor link
Heey! Ik heb iets gevonden dat wel werkt:
echo "hier: ".$tipoVivienda[''.$tipo.''];

Nu wordt er dus een string van gemaakt ofzo.. Maar $tipo IS toch al een string? :s
Dus ik snap echt niet wat er zonder de ''. fout is

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2009 17:11:00
Quote Anchor link
Dan moet dit ook werken.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'hier: ' . $tipoVivienda[$p->tipoVivienda];
?>
 
Kay Kay

Kay Kay

19/11/2009 17:16:00
Quote Anchor link
Sorry van het bumpen, ik dacht dat mijn reactie er voor al een hele tijd eerder weer was :P

Maar @SanThe, nee, dat werkt niet. Dat was aanvankelijk mijn eerste optie..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 
Koen

koen

20/11/2009 09:18:00
Quote Anchor link
en als je de array flip los zet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
array_flip($tipoVivienda);


ipv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$tipoVivienda=array_flip($tipoVivienda);
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2009 10:18:00
Quote Anchor link
koen schreef op 20.11.2009 09:18:
en als je de array flip los zet?

Dat werkt niet. Zie php.net.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.