Niet klikken = bannen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

24/01/2007 18:09:00
Quote Anchor link
Hallo, ik werk met een loginsysteem van www.nuked-klan.org. Deze is zeer uitgebreid, maar er ontbreekt voor mij alleen iets... Ik zoek het volgende:

-elke user moet 5 keer per dag klikken op een google ad.
-voor elke klik krijgt hij een punt
-hij moet 5 punten per dag halen
-indien niet gebuurd moet er een waarschuwing gestuurd worden bij 2e keer ook nog waarschuwing 3e keer account verwijderd.

Weet iemand hoe ik dit kan toevoegen aan het systeem?

Vriendelijke groeten,
Dhr. Zwartjes.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:33:32
 
Paul K

Paul K

24/01/2007 18:14:00
Quote Anchor link
Dus je gaat mensen verplichten? Waar slaat dat nou op? Dan zul je niet veel gebruikers hebben ^^
Want als mensen op vakantie gaan of whatever?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

24/01/2007 18:15:00
Quote Anchor link
Je gebruikersteller komt niet verder dan 0 met dit idee denk ik.
Je kan mensen niet verplichten om op reclame te klikken, somige mensen willen het niet eens zien!
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

24/01/2007 18:16:00
Quote Anchor link
Ik ga in jullie mee, maaruhh dat is zijn beslissing en hij heeft nog geen antwoord.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/01/2007 18:20:00
Quote Anchor link
Hmm, vooral dat eerste punt is even een ingewikkelde. Hoe registreer je een klik? Zouden we die google ads niet in een divje kunnen zetten en die div een onclick() mee kunnen geven?
 
Thomas

Thomas

24/01/2007 18:23:00
Quote Anchor link
heey, ik ben even gaan kijken bij dat nuked-klan.org, omdat ik de woorden zeer uitgebreid inlogsysteem hoor :D alleen, ik kon het niet vinden op die site, m`n russisch is niet zo geweldig:P is het een gratis loginsysteem, of niet?? en waar zou ik dat dan kunnen vinden
 
Nick Mulder

Nick Mulder

24/01/2007 18:24:00
Quote Anchor link
Ehm... staat er hier niets iets over in de Google Ads policy...
En bij sommige mensen worden ads geblocked...
@Thomas hierbove: Ik zie geen russisch hoor? Frans...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Leo

Leo

24/01/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Als je mensen wilt dwingen om ads te klikken wil dit zeggen dat je wanhopig bent en geen inkomsten genereerd, dus dan doe je toch iets fout.

Ik zou opzoek gaan naar een goede sponsor, als je mooie stats hebt natuurlijk!
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

24/01/2007 18:31:00
Quote Anchor link
het klinkt inderdaad raar als je mensen verplicht ja.;) Helemaal mee eens. Maar in dit geval werkt het. Mensen kunnen in ruil voor klikken, gratis een spel spelen, wat normaal vele euros per maand kost. Dit wordt hierdoor dus gesponsored.

Voor de NL versie van Nuked http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=fr_nl&trurl=http%3A%2F%2Fwww.nuked-klan.org


De site waar dit script dus op moet komen is http://www.freepristontale.com

Vriendelijke groeten,
Dhr. Zwartjes.
 
Thomas

Thomas

24/01/2007 18:32:00
Quote Anchor link
Oke, maar mijn frans is ook niet erg goed :P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

24/01/2007 18:36:00
Quote Anchor link
Quote:
Google Adsense Programma beleid

Klikken aanmoedigen

Teneinde een goede gebruikers- en adverteerderservaring te garanderen, is het uitgevers niet toegestaan gebruikers te verzoeken op de advertenties op hun sites te klikken of gebruik te maken van misleidende implementatiemethoden voor het verkrijgen van klikken. Uitgevers die deelnemen aan het AdSense-programma:
mogen gebruikers niet aansporen op de Google-advertenties te klikken door middel van zinnen als 'klik op de advertenties', 'ondersteun onze sponsors', 'bezoek deze aanbevolen koppelingen' of soortgelijke taal
mogen de aandacht van de gebruiker niet via pijltjes of andere grafische hulpmiddelen op de advertenties vestigen
mogen geen misleidende afbeeldingen naast advertenties plaatsen
Uitgevers mogen voor het promoten van hun website geen gebruik maken van ongevraagde bulk-e-mail of ongewenste advertenties op websites van derden
mogen gebruikers niet belonen voor het bekijken van advertenties of uitvoeren van zoekopdrachten, of derden belonen voor dergelijke handelingen
mogen geen misleidende labels boven Google-advertenties plaatsen - advertenties mogen bijvoorbeeld wel worden gelabeld met "Gesponsorde koppelingen" maar niet met "Favoriete sites"
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Pascal

Pascal

29/01/2007 13:40:00
Quote Anchor link
Volgens adsense mag je geen mensen verplichten!
Als je dat wel doet is dat strafbaar!!
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

30/01/2007 16:17:00
Quote Anchor link
Dan nog, het is ontzettent egoïstisch als je je members verplicht te klikken anders worden ze gebanned.
Op die manier denk je alleen maar aan jezelf en aan geld verdienen, en zoiets komt ook over alsof je al ten einde raad bent.
Dat is erg noobish...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.