niet meer mogen inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

J A

J A

20/04/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag als je 10 keer fout je gegevens hebt ingevoerd bij mijn script dat je dan 15 minuten niet meer mag inloggen. Maar hoe krijg ik dat voor mekaar? Cookies is geen oplossing ...
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:32:31
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/04/2008 18:04:00
Quote Anchor link
Heb je hier al tussen de tutorials en script gekeken? want volgens mij zitten er wel wat script tussen met deze functie. Die kan je als voorbeeld gebruiken.
 
J A

J A

20/04/2008 18:08:00
Quote Anchor link
Ik heb wel gezocht, maar kon er niet echt 1 vinden.. ik had er 1 gevonden, alleen dat was een class. En ik doe niet met een class.
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 18:14:00
Quote Anchor link
Je doet niet met een class? Zeg nooit nooit...

Maar goed, dan is er nog de vraag: hoe wil je dan opslaan hoevaak iemand inlogt? Per IP ofzo, dus elke keer dat iemand met ip 88.123.123.123 probeert in te loggen zet je een tellertje omhoog in een tabel met de structuur id || ip || ingelogd || datum? En elke keer dat iemand de pagina aanroept, kijken of zijn (ip) tellertje (ingelogd) al op 10 staat, en zoja kijken of de 15 minuten al voorbij zijn (datum)?
 
J A

J A

20/04/2008 18:18:00
Quote Anchor link
Lol, zoiets jah :P

Maar hoe controleer je of die 15 minuten al voorbij zijn dan ?
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 18:23:00
Quote Anchor link
DATE_ADD( datum , INTERVAL 54000 SECONDS) < NOW()
 
J A

J A

20/04/2008 18:25:00
Quote Anchor link
Het is dat ik weet dat het SQL is, maar wat het doet ed??

Ik had meer iets in php verwacht :P .. maar als het gelijk in SQL kan :)
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 18:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $sSql
= "
        SELECT id
        FROM inlogpogingen
        WHERE ip = "
. $ip . "
        AND DATE_ADD( datum , INTERVAL 54000 SECONDS) > NOW()
    "
;
    
    if ( !$rRes = mysql_query ( $sSql ) )
    {

        // Foutmelding geven
    }
    else
    {
        if ( mysql_num_rows ( $rRes ) )
        {

            // Gebruiker mag niet inloggen
        }
        else
        {
            // Gebruiker mag inloggen
        }
    }

?>
 
Jan geen

Jan geen

20/04/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Je kan ook in een sessie het aantal inlog pogingen bijhouden, bij een foute login hoog je die op.
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Jordi schreef op 20.04.2008 17:47:
Cookies is geen oplossing ...
 
J A

J A

20/04/2008 19:05:00
Quote Anchor link
Het zal wel aan mij liggen hoor, maar ik voer die query (natuurlijk wel de namen veranderd) direct uit in phpMyAdmin, maar daar krijg ik een standaart error :(
 
GaMer B

GaMer B

20/04/2008 19:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();

$_SESSION['loginFailure'] = 0;
if(FOUTE LOGIN) {
    $_SESSION['loginFailure']++;
}
else {
    // Login is oke, dus dan maar weg met de counter
    unset($_SESSION['loginFailure']);
}[
/code]
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 20:58:00
Quote Anchor link
Jordi schreef op 20.04.2008 17:47:
Cookies is geen oplossing ...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

20/04/2008 21:47:00
Quote Anchor link
@Marcel: Cookies zijn geen sessies. Hou maar op met die zin te quoten, we weten het nu wel.

@Jordi: DATE_ADD () is nergens voor nodig.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT *
FROM tabel
WHERE
  (datum - INTERVAL 15 MINUTE) > CURRENT_DATE;
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 21:52:00
Quote Anchor link
Nee maar het sessie id zit in een cookie...
 
J A

J A

20/04/2008 21:56:00
Quote Anchor link
Ik snap er helemaal niks van :P

@Djemo, bij dat dat stukje word nergens aangegeven bij welk ip hij hoort. Ook snap ik geen bal van wat het doet (als ik het niet weet, kan ik er ook weinig mee :p)...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

20/04/2008 22:02:00
Quote Anchor link
Je kunt de query nog altijd zelf aanpassen naar wat je wilt, hè... Even nog zelf een nieuw where-statement erachter plakken en je had al één deel van je vraag kunnen wegstrepen. Dit is de nette methode van rekenen met een datum in SQL. Daar zijn geen rare functies voor nodig. SQL trekt hier 15 minuten van de datum af, en kijkt of deze groter is dan de momentele datum.

@Marcel: Dat sessie id heb je niet nodig. Zolang de sessies het maar doen ;-).
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Levert CURRENT_DATE Y-m-d op of Y-m-d H:i:s?
Djemo schreef op 20.04.2008 22:02:
@Marcel: Dat sessie id heb je niet nodig. Zolang de sessies het maar doen ;-).
Goed dat je dat zegt, want naar mijn weten werken sessies niet zonder sessie id.
 
J A

J A

21/04/2008 15:58:00
Quote Anchor link
Ja sorry, ik snap het echt niet wat hij nou doet. 'datum' moet ik toch veranderen in bijv de datum van vandaag (21-4-2008 15:48:23)??

Dus hij neemt 15 minuten van de tijd eraf en als die datum groter(oftewel: later) is dan de nu datum op dit moment. Mag de persoon niet inloggen?

Volgens mij klopt dan dit regeltje niet:
"(datum - INTERVAL 15 MINUTE) > CURRENT_DATE;"

(datum + INTERVAL 15 MINUTE) < CURRENT_DATE;"
Als die true is, dan mag de persoon inloggen, anders niet.
Of zit ik er nu helemaal naast?

En die query voer ik dan natuurlijk vaker uit (elke keer als de persoon op de inlog pagina komt). Hoe weet ik dan die 'datum' in het begin ?
 
Marcel

Marcel

21/04/2008 16:27:00
Quote Anchor link
nee datum moet je niet vervangen :-) dat is de DATETIME kolom in je tabel waarin de tijd van de laatste inlogpoging is opgeslagen :-)
 
Frank -

Frank -

21/04/2008 16:30:00
Quote Anchor link
De constante CURRENT_DATE levert alleen de datum op, geen tijd. Wil je datum én tijd hebben, gebruik dan bv. de functie NOW().
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.