niet meer mogen inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

J A

J A

20/04/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag als je 10 keer fout je gegevens hebt ingevoerd bij mijn script dat je dan 15 minuten niet meer mag inloggen. Maar hoe krijg ik dat voor mekaar? Cookies is geen oplossing ...
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:46:19
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/04/2008 18:04:00
Quote Anchor link
Heb je hier al tussen de tutorials en script gekeken? want volgens mij zitten er wel wat script tussen met deze functie. Die kan je als voorbeeld gebruiken.
 
J A

J A

20/04/2008 18:08:00
Quote Anchor link
Ik heb wel gezocht, maar kon er niet echt 1 vinden.. ik had er 1 gevonden, alleen dat was een class. En ik doe niet met een class.
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 18:14:00
Quote Anchor link
Je doet niet met een class? Zeg nooit nooit...

Maar goed, dan is er nog de vraag: hoe wil je dan opslaan hoevaak iemand inlogt? Per IP ofzo, dus elke keer dat iemand met ip 88.123.123.123 probeert in te loggen zet je een tellertje omhoog in een tabel met de structuur id || ip || ingelogd || datum? En elke keer dat iemand de pagina aanroept, kijken of zijn (ip) tellertje (ingelogd) al op 10 staat, en zoja kijken of de 15 minuten al voorbij zijn (datum)?
 
J A

J A

20/04/2008 18:18:00
Quote Anchor link
Lol, zoiets jah :P

Maar hoe controleer je of die 15 minuten al voorbij zijn dan ?
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 18:23:00
Quote Anchor link
DATE_ADD( datum , INTERVAL 54000 SECONDS) < NOW()
 
J A

J A

20/04/2008 18:25:00
Quote Anchor link
Het is dat ik weet dat het SQL is, maar wat het doet ed??

Ik had meer iets in php verwacht :P .. maar als het gelijk in SQL kan :)
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 18:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $sSql
= "
        SELECT id
        FROM inlogpogingen
        WHERE ip = "
. $ip . "
        AND DATE_ADD( datum , INTERVAL 54000 SECONDS) > NOW()
    "
;
    
    if ( !$rRes = mysql_query ( $sSql ) )
    {

        // Foutmelding geven
    }
    else
    {
        if ( mysql_num_rows ( $rRes ) )
        {

            // Gebruiker mag niet inloggen
        }
        else
        {
            // Gebruiker mag inloggen
        }
    }

?>
 
Jan geen

Jan geen

20/04/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Je kan ook in een sessie het aantal inlog pogingen bijhouden, bij een foute login hoog je die op.
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Jordi schreef op 20.04.2008 17:47:
Cookies is geen oplossing ...
 
J A

J A

20/04/2008 19:05:00
Quote Anchor link
Het zal wel aan mij liggen hoor, maar ik voer die query (natuurlijk wel de namen veranderd) direct uit in phpMyAdmin, maar daar krijg ik een standaart error :(
 
GaMer B

GaMer B

20/04/2008 19:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();

$_SESSION['loginFailure'] = 0;
if(FOUTE LOGIN) {
    $_SESSION['loginFailure']++;
}
else {
    // Login is oke, dus dan maar weg met de counter
    unset($_SESSION['loginFailure']);
}[
/code]
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 20:58:00
Quote Anchor link
Jordi schreef op 20.04.2008 17:47:
Cookies is geen oplossing ...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

20/04/2008 21:47:00
Quote Anchor link
@Marcel: Cookies zijn geen sessies. Hou maar op met die zin te quoten, we weten het nu wel.

@Jordi: DATE_ADD () is nergens voor nodig.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT *
FROM tabel
WHERE
  (datum - INTERVAL 15 MINUTE) > CURRENT_DATE;
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 21:52:00
Quote Anchor link
Nee maar het sessie id zit in een cookie...
 
J A

J A

20/04/2008 21:56:00
Quote Anchor link
Ik snap er helemaal niks van :P

@Djemo, bij dat dat stukje word nergens aangegeven bij welk ip hij hoort. Ook snap ik geen bal van wat het doet (als ik het niet weet, kan ik er ook weinig mee :p)...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

20/04/2008 22:02:00
Quote Anchor link
Je kunt de query nog altijd zelf aanpassen naar wat je wilt, hè... Even nog zelf een nieuw where-statement erachter plakken en je had al één deel van je vraag kunnen wegstrepen. Dit is de nette methode van rekenen met een datum in SQL. Daar zijn geen rare functies voor nodig. SQL trekt hier 15 minuten van de datum af, en kijkt of deze groter is dan de momentele datum.

@Marcel: Dat sessie id heb je niet nodig. Zolang de sessies het maar doen ;-).
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Levert CURRENT_DATE Y-m-d op of Y-m-d H:i:s?
Djemo schreef op 20.04.2008 22:02:
@Marcel: Dat sessie id heb je niet nodig. Zolang de sessies het maar doen ;-).
Goed dat je dat zegt, want naar mijn weten werken sessies niet zonder sessie id.
 
J A

J A

21/04/2008 15:58:00
Quote Anchor link
Ja sorry, ik snap het echt niet wat hij nou doet. 'datum' moet ik toch veranderen in bijv de datum van vandaag (21-4-2008 15:48:23)??

Dus hij neemt 15 minuten van de tijd eraf en als die datum groter(oftewel: later) is dan de nu datum op dit moment. Mag de persoon niet inloggen?

Volgens mij klopt dan dit regeltje niet:
"(datum - INTERVAL 15 MINUTE) > CURRENT_DATE;"

(datum + INTERVAL 15 MINUTE) < CURRENT_DATE;"
Als die true is, dan mag de persoon inloggen, anders niet.
Of zit ik er nu helemaal naast?

En die query voer ik dan natuurlijk vaker uit (elke keer als de persoon op de inlog pagina komt). Hoe weet ik dan die 'datum' in het begin ?
 
Marcel

Marcel

21/04/2008 16:27:00
Quote Anchor link
nee datum moet je niet vervangen :-) dat is de DATETIME kolom in je tabel waarin de tijd van de laatste inlogpoging is opgeslagen :-)
 
Frank -

Frank -

21/04/2008 16:30:00
Quote Anchor link
De constante CURRENT_DATE levert alleen de datum op, geen tijd. Wil je datum én tijd hebben, gebruik dan bv. de functie NOW().
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.