[nieuw probleem] gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jerry php

Jerry php

28/09/2011 11:34:54
Quote Anchor link
Ik heb een opdracht gekregen voor school, een gastenboek maken met .txt bestanden en php/html. Ik heb 2 pagina's en een gastenboek.txt, maar het schrijven lukt, dan wordt ik naar de andere pagina verzonden, en dan komt mijn 'reactie' daar te staan, en de reactie staat ook in het gastenboek.txt, maar ga ik nog een reactie plaatsen, dan overschrijft hij hem, en staat de nieuwe reactie in gastenboek.txt. Wat moet ik doen? dit is mijn code:

<<<<<<<<<----------schrijven.php----------->>>>>>>>>>>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8"/>
<title></title>
</head>

<body align="center">

<form action="lezen.php" method="post">

Naam: <br /><input type="text" name="naam"/><br />
E-mail: <br /><input type="text" name="mail" /><br />
Onderwerp: <br /><input type="text" name="onderwerp"/><br />
Bericht: <br /><textarea name="bericht" onclick="this.value=''">Vul hier uw bericht in</textarea><br />
<input type="submit" value="Plaats bericht" name="submit" />

</form>

</body>

</html>



<<<<<<<<----------------------lezen.php---------------------->>>>>>>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8"/>
<title></title>
</head>

<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

$naam
= $_POST['naam'];
$mail = $_POST['mail'];
$onderwerp = $_POST['onderwerp'];
$bericht = $_POST['bericht'];

$body = $naam . "\n";
$body .= $mail . "\n";
$body .= $onderwerp . "\n";
$body .= $bericht . "\n";

file_put_contents("gastenboek.txt",$body);

$gastenboek = file("gastenboek.txt");

foreach($gastenboek as $value)
{

    echo $value . "<br />";    
}



?>


</body>

</html>


alvast bedankt, jeremy
Gewijzigd op 28/09/2011 18:15:54 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:19:36
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2011 11:37:04
 
Jerry php

Jerry php

28/09/2011 11:37:50
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 28/09/2011 11:37:04:


bedankt voor uw reactie
Kunt u misschien die tag uitleggen, en hoe ik hem moet toepassen?
 
B a s
Beheerder

B a s

28/09/2011 11:49:42
Quote Anchor link
Je doet het in principe wel goed Jerry. Als je nou voor je file_put_contents eerst de bestaande berichten ophaalt via file_get_contents en dit in een variabele plaatst, dan kun je daarna de oude berichten en het nieuwe bericht samenvoegen die je vervolgens in het gastenboek.txt bestand schrijft.
 
Jerry php

Jerry php

28/09/2011 11:51:24
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 28/09/2011 11:49:42:
Je doet het in principe wel goed Jerry. Als je nou voor je file_put_contents eerst de bestaande berichten ophaalt via file_get_contents en dit in een variabele plaatst, dan kun je daarna de oude berichten en het nieuwe bericht samenvoegen die je vervolgens in het gastenboek.txt bestand schrijft.


Bedankt voor uw reactie
Ik ben echt nog maar een beginner, dus dat zul je me even moeten uitleggen wat ik nu precies moet gaan doen, en hoe.

Sorry

bedankt
Gewijzigd op 28/09/2011 11:51:46 door Jerry php
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

28/09/2011 12:39:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$contents
= file_get_contents("gastenboek.txt");
$ contents .= $body;
file_put_contents("gastenboek.txt", $contents)
?>

Die drie regels i.pv. van jouw regel 13 in de code
 
Jerry php

Jerry php

28/09/2011 12:40:51
Quote Anchor link
@gervansteenderen

ik heb het toegepast, maar hij geeft een fout op line 17
ik weet het, ik heb $gastenboek niet in mijn script zitten, maar waar moet ik die toevoegen (als dat de fout is?)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

$naam
= $_POST['naam'];
$mail = $_POST['mail'];
$onderwerp = $_POST['onderwerp'];
$bericht = $_POST['bericht'];

$body = $naam . "\n";
$body .= $mail . "\n";
$body .= $onderwerp . "\n";
$body .= $bericht . "\n";

$contents = file_get_contents("gastenboek.txt");
$contents .= $body;
file_put_contents("gastenboek.txt", $contents);

foreach($gastenboek as $value)
{

    echo $value . "<br />";    
}



?>
Gewijzigd op 28/09/2011 14:24:15 door Jerry php
 
B a s
Beheerder

B a s

28/09/2011 14:24:01
Quote Anchor link
En wat zegt de foutmelding?
 
Jerry php

Jerry php

28/09/2011 14:24:51
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 28/09/2011 14:24:01:
En wat zegt de foutmelding?


Sorry het was op lijn 17, maar dit zegt het:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deb44223/domains/dj-jeremy.nl/public_html/lezen.php on line 17
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

28/09/2011 14:25:47
Quote Anchor link
tussen regel 15 en 17 moet je de regel 15 in de code van je eerste post zetten

die foutmelding is omdat de varaiable $gastenboek niet gedefinieerd is
Gewijzigd op 28/09/2011 14:27:51 door Ger van Steenderen
 
Jerry php

Jerry php

28/09/2011 14:26:37
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 28/09/2011 14:25:47:
tussen regel 15 en 17


hoe bedoel je?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

28/09/2011 14:28:22
Quote Anchor link
lees de edit in mijn vorige reactie
 
Jerry php

Jerry php

28/09/2011 14:31:26
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 28/09/2011 14:28:22:
lees de edit in mijn vorige reactie


Dankje, het werkt.
ik had eerst dit geprobeert op regel 15:

file_put_contents("gastenboek.txt", $contents);

>>> Naar dit verandert <<<

$gastenboek = file_put_contents("gastenboek.txt", $contents);

Maar waarom werkt dit niet?
Gewijzigd op 28/09/2011 14:31:39 door Jerry php
 
Maikel  B

Maikel B

28/09/2011 14:33:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

$naam
= $_POST['naam'];
$mail = $_POST['mail'];
$onderwerp = $_POST['onderwerp'];
$bericht = $_POST['bericht'];

$body = $naam . "\n";
$body .= $mail . "\n";
$body .= $onderwerp . "\n";
$body .= $bericht . "\n";

$contents = file_get_contents("gastenboek.txt");
$contents .= $body;
file_put_contents("gastenboek.txt", $contents);

$gastenboek = file("gastenboek.txt");

foreach($gastenboek as $value)
{

    echo $value . "<br />";    
}



?>


zo is ie goed

EDIT: ik ben al te laat :P
Gewijzigd op 28/09/2011 14:33:44 door Maikel B
 
B a s
Beheerder

B a s

28/09/2011 14:33:48
Quote Anchor link
Je bent $gastenboek = file_get_contents() vergeten.
 
Jerry php

Jerry php

28/09/2011 14:36:59
Quote Anchor link
Bedankt allemaal!

Toevoeging op 28/09/2011 14:50:28:

Nu heb ik een andere vraag, nu wil ik elk bericht even scheiden met een streep of iets dergelijks, maar dat lukt me niet echt. hoe doe ik dat?
 
Maikel  B

Maikel B

28/09/2011 15:03:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// Deze lijn
echo $value . "<br />";

// vervangen door
echo $value . "<br /><hr />";  
?>
 
Jerry php

Jerry php

28/09/2011 15:06:21
Quote Anchor link
Maikel B op 28/09/2011 15:03:54:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// Deze lijn
echo $value . "<br />";

// vervangen door
echo $value . "<br /><hr />";  
?>




Ja, maar dan krijg ik een lijn tussen elk zinnetje. Ik wil zeg maar het totale bericht van één iemand en dan 1 lijn en dan weer heel het bericht en dan weer lijn etc etc
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

28/09/2011 15:10:43
Quote Anchor link
Door elk bericht behalve het eerste te beginnen met een htmlcode regel?
 
Maikel  B

Maikel B

28/09/2011 15:12:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$naam
= $_POST['naam'];
$mail = $_POST['mail'];
$onderwerp = $_POST['onderwerp'];
$bericht = $_POST['bericht'];

$body = $naam . "\n";
$body .= $mail . "\n";
$body .= $onderwerp . "\n";
$body .= $bericht . "\n";
?>


Dit kan trouwens ook korter door geen onnodige variabelen aan te maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$body
= $_POST['naam'] . "\n";
$body .= $_POST['mail'] . "\n";
$body .= $_POST['onderwerp'] . "\n";
$body .= $_POST['bericht'] . "\n";
?>
 
Jerry php

Jerry php

28/09/2011 15:24:12
Quote Anchor link
Ik wil gewoon dit soort gastenboek:

Naam
Mail
Onderwerp
Bericht
____________________________________________________________________________

Naam
Mail
Onderwerp
Bericht
____________________________________________________________________________

etc etc etc

Hoe doe ik dat?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.