Nieuwe lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

04/04/2011 17:58:52
Quote Anchor link
Graag wil ik u mening weten over de volgende lay-out **verwijderd** heb het natuurlijk zelf gemaakt.
De website zelf is nog niet af! Puur het design.
Gewijzigd op 11/08/2017 12:36:35 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 17:02:02
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

04/04/2011 18:20:47
Quote Anchor link
Mooie layout hoor, alleen het menu vind ik wat minder vergeleken met de rest.
En de browser test klopt ook niet. Ik gebruik Google Chrome en er komt te staan:U gebruikt de volgende webbrowser: Mozilla Firefox , u browser is goed.
 

04/04/2011 18:25:51
Quote Anchor link
@Nick Inderdaad, menu needs some work =P En de browsertest klopt inderdaad (nog) niet omdat ik alleen Internet Explorer en Mozilla Firefox heb. Ik zal het scriptje aanpassen op userAgent en features i.p.v. appName.
 
Dennis meijer

dennis meijer

04/04/2011 18:29:09
Quote Anchor link
@Dillen,

Die knoppen rechts zou ik of iets meer laten opvallen of iets meer naar links halen zodat ze direct meer opvallen...

Voor de rest zoals de rest zegt en verder vind ik het wel een leuke website...

Misschien de lege vlakte onderin even weghalen is erg vervelend als je voor niks naar beneden scrolled...
 
Yea Rupie

Yea Rupie

04/04/2011 18:34:04
Quote Anchor link
Ik vind dat blauwe beest over het menu wel lastig, je kan niet goed lezen wat eronder staat.
Als ik over ervaring hover ontstaat er ook opeens iets raars, het hele menu schuift op en er komen andere dingen in te staan. (opera)
Ook vind ik dat die klassieke bloemen niet bij de layout passen.

edit: Je hele lay-out zit los, zoom maar eens in en uit.
Gewijzigd op 04/04/2011 18:35:27 door Yea Rupie
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

04/04/2011 18:43:36
Quote Anchor link
Ik zou ook dit nog in je script zetten:
loadPage(document.location.hash.split("#")['1']);
dat als je naar bijv. **verwijderd**/#about gaat, dat je dan ook op de about page zit. Want volgens mij is dat nu niet het geval
Gewijzigd op 11/08/2017 12:37:17 door - Ariën -
 

04/04/2011 19:46:38
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 04/04/2011 18:43:36:
Ik zou ook dit nog in je script zetten:
loadPage(document.location.hash.split("#")['1']);
dat als je naar bijv. **verwijderd**/#about gaat, dat je dan ook op de about page zit. Want volgens mij is dat nu niet het geval


Haha idd wat stom ^^ Was vergeten dezelfde functie bij het opstarten van de webpagina te zetten =P. Thnx ;)

Toevoeging op 04/04/2011 19:48:42:

Quote:
edit: Je hele lay-out zit los, zoom maar eens in en uit.


Ja idd, Ik zou het pijltje wat meescrollt inderdaad in de container kunnen zetten. Maar het twitter vogeltje moet wel los o.O Tenzij je een andere oplossing zou hebben daarvoor?? =D
Gewijzigd op 11/08/2017 12:37:53 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

04/04/2011 19:56:41
Quote Anchor link
Dillen Meijboom op 04/04/2011 19:46:38:
[...quote...]
Ja idd, Ik zou het pijltje wat meescrollt inderdaad in de container kunnen zetten. Maar het twitter vogeltje moet wel los o.O Tenzij je een andere oplossing zou hebben daarvoor?? =D

Ik zou daar gaan werken met :before in CSS.

En daarnaast, verklein je scherm eens dan zie je dat het niet helemaal mooi loopt...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

04/04/2011 20:00:15
Quote Anchor link
Ik zou dat pijltje als je de pagina omlaag doet weghalen . Als je toch van gedachten wil veranderen gaat dat niet dan moet je wachten tot de pagina weer helemaal omhoog is. En als je hem tegen houd dan flipt je browser
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

04/04/2011 20:02:41
Quote Anchor link
Op mijn scherm wordt die pijl die naar beneden gaat los van de content weergegeven.
Ik neem aan dat dit niet de bedoeling is?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

04/04/2011 20:03:24
Quote Anchor link
Denk het ook niet nee
 
Tim selier

tim selier

04/04/2011 20:24:52
Quote Anchor link
leuke layout,
ik zou nog iets meer testen op verschillende resoluties.

Daarnaast moet je opassen met de '#'. (worden je paginas minder goed geindexeerd)

Wat je kan doen is dat je links maakt:
<a href='bla.php' class='ajax'>bla</a>
en dat je een jQuery listener op '.ajax' zet. die functie doet een redirect naar #bla.php en returnt dan 'false' (link wordt niet actief uitgevoerd).

Vervolgens moet je een listener hebben die kijkt of de hash is veranderd. Als dat zo is, doe je een ajax load.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

04/04/2011 20:36:43
Quote Anchor link
Tim selier op 04/04/2011 20:24:52:
leuke layout,
ik zou nog iets meer testen op verschillende resoluties.

Daarnaast moet je opassen met de '#'. (worden je paginas minder goed geindexeerd)

Wat je kan doen is dat je links maakt:
<a href='bla.php' class='ajax'>bla</a>
en dat je een jQuery listener op '.ajax' zet. die functie doet een redirect naar #bla.php en returnt dan 'false' (link wordt niet actief uitgevoerd).

Vervolgens moet je een listener hebben die kijkt of de hash is veranderd. Als dat zo is, doe je een ajax load.


Waardevolle tip! Bedankt!
 

04/04/2011 20:51:50
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 04/04/2011 20:36:43:
Tim selier op 04/04/2011 20:24:52:
leuke layout,
ik zou nog iets meer testen op verschillende resoluties.

Daarnaast moet je opassen met de '#'. (worden je paginas minder goed geindexeerd)

Wat je kan doen is dat je links maakt:
<a href='bla.php' class='ajax'>bla</a>
en dat je een jQuery listener op '.ajax' zet. die functie doet een redirect naar #bla.php en returnt dan 'false' (link wordt niet actief uitgevoerd).

Vervolgens moet je een listener hebben die kijkt of de hash is veranderd. Als dat zo is, doe je een ajax load.


Waardevolle tip! Bedankt!


Inderdaad, erg bedankt! ;)
 
Niels K

Niels K

04/04/2011 20:56:54
Quote Anchor link
Wat als javascript uit staat? :) Dan werkt je menu niet meer? (En nog veel meer dingen)
 

04/04/2011 21:05:33
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 04/04/2011 20:56:54:
Wat als javascript uit staat? :) Dan werkt je menu niet meer? (En nog veel meer dingen)


Wie heeft er tegenwoordig nou Javascript uitstaan =P Er zijn genoeg websites waarin een hele hoop functionaliteiten dan niet meer werken.
 

04/04/2011 21:58:45
Quote Anchor link
Dillen Meijboom op 04/04/2011 21:05:33:
Niels Kieviet op 04/04/2011 20:56:54:
Wat als javascript uit staat? :) Dan werkt je menu niet meer? (En nog veel meer dingen)


Wie heeft er tegenwoordig nou Javascript uitstaan =P Er zijn genoeg websites waarin een hele hoop functionaliteiten dan niet meer werken.


mobiel?
 

04/04/2011 22:00:27
Quote Anchor link
Karl Karl op 04/04/2011 21:58:45:
Dillen Meijboom op 04/04/2011 21:05:33:
Niels Kieviet op 04/04/2011 20:56:54:
Wat als javascript uit staat? :) Dan werkt je menu niet meer? (En nog veel meer dingen)


Wie heeft er tegenwoordig nou Javascript uitstaan =P Er zijn genoeg websites waarin een hele hoop functionaliteiten dan niet meer werken.


mobiel?


Is misschien wel een goed idee om gewoon een mobiele-website te maken. Zelfs mobieltjes hebben tegenwoordig wel Javascript.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

04/04/2011 22:04:07
Quote Anchor link
Op de mobiel werkt js niet makkelijk op sommige dingen
Ik heb t ook uitstaan
 
Matthijs M

Matthijs M

04/04/2011 22:48:43
Quote Anchor link
De lettergrootte kan wat groter. En misschien een ander lettertype... friendlyshop.nl keurt ook een beetje lay-outs dacht ik... gratis :D
 

05/04/2011 09:32:46
Quote Anchor link
Heel erg bedankt voor al jullie reactie's ;) Ik heb ondertussen het een en ander aangepast. De nieuwe lay-out is weer te zien op: **verwijderd**
Gewijzigd op 11/08/2017 12:38:10 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.