nieuwe server geinstalleerd nu error in script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen

Jeroen

22/11/2006 15:14:00
Quote Anchor link
heb nu net me server van apache1.*/php4 ge upgrade naar apache2/php5
en nu krijg ik met me login script een error over de sessie

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\hax\index.php:15) in C:\wamp\www\hax\do_login.php on line 20

dit is de error,

hier de 2 scripts attans stukjes der van(ze zijn bijde te groot om te posten)

index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    $com = mysql_fetch_assoc($result);
    
    if($com['ip'] == $ip)
        {
            include('hack_attempt.html');
            exit();
        }
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?      session_start(); ?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>


do_login
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
                            echo 'Could Not Login,<br>Please Enter The Correct Username/Password';
                        }
                    else
                        {
                            session_start();
                             $id = $row['id'];
                             $ip = GetHostByName($REMOTE_ADDR);
                             $ip = addslashes($ip);
                             $_SESSION['user'] = $_POST['user'];
                             $_SESSION['id'] = $row['id'];
                             mysql_query("UPDATE info SET ip='".$ip."' WHERE id='".$id."'");
                             echo 'Your Ip Has Been Logged '.$ip;
                            echo '<br>Succesfull Logged In<br><br><a href="index.php?page=show_profile&id='.$_SESSION['id'].'">Go Back To Your Profile</a>';
                        }
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:59:49
 
- SanThe -

- SanThe -

22/11/2006 15:16:00
Quote Anchor link
Zie de FAQ
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

22/11/2006 15:16:00
Quote Anchor link
Er staat output voor session_start

GR. mebus
 
Jeroen

Jeroen

22/11/2006 15:20:00
Quote Anchor link
maar even een vraag want hij include do_login in de index maar hierdoor staat er eigenlijk 2x session_start() in de index, zou het daar door komen?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/11/2006 15:21:00
Quote Anchor link
Jeroen schreef op 22.11.2006 15:20:
maar even een vraag want hij include do_login in de index maar hierdoor staat er eigenlijk 2x session_start() in de index, zou het daar door komen?

Eén keer is genoeg.
 
Jeroen

Jeroen

22/11/2006 15:23:00
Quote Anchor link
ok maar het script werkt iig niet meer zoals het hoorde hij slaat niets meer op in de sessie's wat hij eerst wel deed, noujah, ik ga het proberen te fixxen
 
Jeroen

Jeroen

22/11/2006 15:40:00
Quote Anchor link
ok alles werkt weer, bedankt voor de hulp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.