Nieuweling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 17:58:00
Quote Anchor link
Ben nieuweling in PHP. Heb alles netjes geïnstalleerd (PHP5, Apache 2.2, MySQL5).
Werkt niet, zelfs eenvoudige code als "echo" niet. Iets essentieels vergeten?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:29:46
 
Bart van der veen

bart van der veen

05/07/2007 18:05:00
Quote Anchor link
laat je het wel via de server lopen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/07/2007 18:07:00
Quote Anchor link
Wat werkt niet? Wat krijg je wel te zien wat je niet verwacht had? Een foutmelding, of helemaal niets?

Kortom, omschrijf je probleem eens wat duidelijker. 'Het werkt niet' zegt niet zoveel...
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 18:17:00
Quote Anchor link
IK werk met Notepad++. De HTML functies werken. In een simpele HTML pagina heb ik
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hallo wereld !';
?>
"
geïntegreerd. Er verschijnt een lege pagina.
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 18:26:00
Quote Anchor link
Jan Slembrouck schreef op 05.07.2007 18:17:
IK werk met Notepad++. De HTML functies werken. In een simpele HTML pagina heb ik
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hallo wereld !';
?>
"
geïntegreerd. Er verschijnt een lege pagina.


Z
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 18:30:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 05.07.2007 18:07:
Wat werkt niet? Wat krijg je wel te zien wat je niet verwacht had? Een foutmelding, of helemaal niets?

Kortom, omschrijf je probleem eens wat duidelijker. 'Het werkt niet' zegt niet zoveel...


IK werk met Notepad++. De HTML functies werken. In een simpele HTML pagina heb ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hallo wereld !';
?>

geïntegreerd. Er verschijnt een lege pagina.
 
Bart van der veen

bart van der veen

05/07/2007 18:41:00
Quote Anchor link
wat is het adres wat in je browser?

het iest zijn in de catergortie van 127.0.0.1/map/index.php

of localhost/index/php

het gaat ff om die .php en 127.0.0.1 of localhost
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

05/07/2007 18:53:00
Quote Anchor link
Open je het bestand dmv een map in windows, dan het bestand aanklikken, of open je het dmv localhost en dan de url intetypen?
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 19:18:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 05.07.2007 18:41:
wat is het adres wat in je browser?

het iest zijn in de catergortie van 127.0.0.1/map/index.php

of localhost/index/php

het gaat ff om die .php en 127.0.0.1 of localhost


Beiden werken, zowel 127.0.0.1 als localhost. De extensie van de html pagina is wel .html en niet .php.
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 19:19:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 05.07.2007 18:53:
Open je het bestand dmv een map in windows, dan het bestand aanklikken, of open je het dmv localhost en dan de url intetypen?


Via de browser en localhost (of 127.0.0.1).
 
GaMer B

GaMer B

05/07/2007 19:21:00
Quote Anchor link
Jan Slembrouck schreef op 05.07.2007 19:18:
bart van der veen schreef op 05.07.2007 18:41:
....

De extensie van de html pagina is wel .html en niet .php.

Daar zit je probleem dan. Verander de extensie van je pagina in .php...
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

05/07/2007 19:22:00
Quote Anchor link
als je een php bestand wilt aanroepen moet het uiteraard ook de extensie .php hebben, begin daar eens mee, waarschijnlijk dat het dan wel werkt.
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 19:28:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 05.07.2007 19:21:
Jan Slembrouck schreef op 05.07.2007 19:18:
bart van der veen schreef op 05.07.2007 18:41:
....

De extensie van de html pagina is wel .html en niet .php.

Daar zit je probleem dan. Verander de extensie van je pagina in .php...


't Werkt. Wat kan het leven toch simpel zijn (als je enkele dingen weet).
Bedankt!
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Stefan van Iwaarden schreef op 05.07.2007 19:22:
als je een php bestand wilt aanroepen moet het uiteraard ook de extensie .php hebben, begin daar eens mee, waarschijnlijk dat het dan wel werkt.


't Werkt. Wat kan het leven toch simpel zijn (als je enkele dingen weet).
Bedankt!
 
Bart van der veen

bart van der veen

05/07/2007 19:39:00
Quote Anchor link
namens ons allen graag gedaan en sucses met php verder...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.