Nieuws Systeem post verkeerd om

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

---- ----

---- ----

09/12/2009 22:18:00
Quote Anchor link
Beste ... ,

ik gebruik arjans nieuws systeem verder die prima!
alleen ik heb 1 probleem
(normaal) als je iets post komt het boven aan te staan
als ik nu wat nieuws post komt er er onder te staan
maar t moet andersom als ik nieuws plaats dat het er boven komt.
ik kom er maar niet uit wie kan helpen??
en welke codes moet ik plaatsen?
ik naam aan de nieuws.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
<?php

// Verbinding
$server ="localhost";
$database = "deb25073_content";
$gebruikersnaam = "deb25073_content";
$wachtwoord = "PRIVEE";

mysql_connect($server,$gebruikersnaam,$wachtwoord) or die
("Sorry, we konden geen verbinding maken met de databaseserver! Controlleer je instellingen.");
mysql_select_db($database) or die
("We konden wel verbinding maken met de databaseserver, alleen konden we de juiste database niet vinden!");

// Gets ophalen
if (isset($_GET['actie'])) {
    
    if (isset($_GET['nieuwsid'])) {
        
        if(is_numeric($_GET['nieuwsid'])){
            $nieuwsid = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['nieuwsid']));
            }
else{
            exit ("De door u opgegeven waarden word niet geaccepteerd!");
        }

        $actie = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['actie']));

// Actie - Reacties
        if ($actie === "reacties"){
            $query4 = "SELECT NieuwsTitel, NieuwsDatum FROM nieuws WHERE NieuwsID = '$nieuwsid'";
            $result4 = mysql_query($query4) or die(mysql_error());
            while ($row4 = mysql_fetch_array($result4))
            {

                $NieuwsTitel = $row4['NieuwsTitel'];
                $NieuwsDatum = $row4['NieuwsDatum'];
            }

            $NieuwsDatum = datumomzetten($NieuwsDatum);
            Echo "<h3>$NieuwsTitel - $NieuwsDatum</h3>";
            reageren($nieuwsid);
            $query3 = "SELECT * FROM reacties WHERE NieuwsID = '$nieuwsid' ORDER BY ReactieID DESC";
            $result3 = mysql_query($query3) or die(mysql_error());
            while ($row3 = mysql_fetch_array($result3))
            {

                $ReactieNaam = $row3['ReactieNaam'];
                $ReactieTijd = $row3['ReactieTijd'];
                $ReactieDatum = $row3['ReactieDatum'];
                $ReactieBericht = $Row['ReactieBericht'];
                $ReactieID = $row3['ReactieID'];
                $ReactieDatum = datumomzetten($ReactieDatum);
                $uren = substr($ReactieTijd,0,2);
                $minuten = substr($ReactieTijd,3,2);
                $ReactieTijd = "$uren:$minuten";
                echo "<hr>[$ReactieID] Reactie geplaats door <b>$ReactieNaam</b> op $ReactieDatum om $ReactieTijd<br>$ReactieBericht";
            }
        }


// Acties - Reactie toevoegen
        if ($actie === "reactietoevoegen"){
            $ReactieNaam = mysql_real_escape_string(nl2br(htmlspecialchars(eregi_replace('[^ ]{255,}', '...', trim($_POST['Naam'])))));
            $ReactieBericht = mysql_real_escape_string(nl2br(htmlspecialchars(eregi_replace('[^ ]{255,}', '...', trim($_POST['Bericht'])))));
            $ReactieDatum = date("y-m-d");
            $ReactieTijd = date("H:i:s");
            $ReactieIp = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[b\](.+?)\[\/b\]/is",'<b>\1</b>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[i\](.+?)\[\/i\]/is",'<i>\1</i>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[u\](.+?)\[\/u\]/is",'<u>\1</u>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[markeer=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/markeer\\]","<font style=\"background-color:\\1 \">\\2</font>",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[img]([^\\[]*)\\[/img\\]","<img src=\"\\1\">",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[kleur=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/kleur\\]","<font color=\"\\1\">\\2</font>",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a href=\"\\1\" target=_blank>\\2</a>",$ReactieBericht);
            
            if (empty($ReactieNaam)) {
                echo "U heeft geen naam ingevuld, ga <a href=\"javascript:history.back()\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
                exit;
            }

            
            if (empty($ReactieBericht)) {
                echo "U heeft geen bericht ingevuld, ga <a href=\"javascript:history.back()\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
                exit;
            }

            mysql_query("INSERT INTO reacties (NieuwsID,ReactieNaam,ReactieTijd,ReactieDatum,ReactieBericht,ReactieIp) VALUES('$nieuwsid','$ReactieNaam','$ReactieTijd','$ReactieDatum','$ReactieBericht','$ReactieIp')") or die(mysql_error());
            header("Location: nieuws.php?actie=reacties&nieuwsid=$nieuwsid");
            exit;
        }
    }
}


// Functie - Datum omzetten
function datumomzetten($datum){
    $jaar = substr($datum,0,4);
    $maand = substr($datum,5,2);
    $dag = substr($datum,8,2);
    $maand_array = array("januari", "februari", "maart", "april","mei", "juni", "juli", "augustus", "september","oktober", "november", "december");
    $maand = $maand_array[$maand - 1];
    $datum = "$dag $maand $jaar";
    return $datum;
}


// Functie - Reageren invulvenster
function reageren($nieuwsid)
{

    ?>

    <script language='Javascript'>
    function tekstvak(tekst) {
        document.form.Bericht.value = document.form.Bericht.value + tekst
    }
    </script>
    <form name="form" method="post" action="<?php echo "nieuws.php?actie=reactietoevoegen&amp;nieuwsid=$nieuwsid"; ?>">
    <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="5">
    <tr>
    <td valign="top" width="150">Uw naam:</td>
    <td><input type="text" name="Naam"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td valign="top">Uw bericht:</td>
    <td><textarea name="Bericht" rows="6" cols="45"></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align=left><input type="submit" value="versturen"></td>
    <td align=right>
    <a href='javascript:tekstvak("[b][/b]")'><img src="afbeeldingen/post_button_bold.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Dikgedrukt"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[i][/i]")'><img src="afbeeldingen/post_button_italic.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Schuingedrukt"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[u][/u]")'><img src="afbeeldingen/post_button_underline.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Onderstreept"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[kleur=red][/kleur]")'><img src="afbeeldingen/post_button_textcolor.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Tekstkleur"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[markeer=red][/markeer]")'><img src="afbeeldingen/post_button_bgcolor.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Achtergrondkleur"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[url= ][/url]")'><img src="afbeeldingen/post_button_hyperlink.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Hyperlink"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[img][/img]")'><img src="afbeeldingen/post_button_image.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Afbeelding"></a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    <?php
}

// Functie - Nieuws
function nieuws($aantal, $categorie)
{

    $query = "SELECT * FROM nieuws LEFT JOIN gebruikers ON nieuws.NieuwsPosterID = gebruikers.GebruikersID WHERE NieuwsCAT = '$categorie' ORDER BY NieuwsID DESC limit $aantal";
    $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    
    if (mysql_num_rows($result)>0)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            $NieuwsID = $row['NieuwsID'];
            $NieuwsDatum = $row['NieuwsDatum'];
            $NieuwsTitel = stripslashes($row['NieuwsTitel']);
            $NieuwsBericht = stripslashes($row['NieuwsBericht']);
            $NieuwsBronNaam = $row['NieuwsBronNaam'];
                if(empty($NieuwsBronNaam)){
                    $NieuwsBronNaam = "Bronisleeg";
                    }

            $NieuwsBronUrl =$row['NieuwsBronUrl'];
                    if(empty($NieuwsBronUrl)){
                    $NieuwsBronUrl = "http://bron.nl";
                    }

            $GebruikersNaam = $row['GebruikersNaam'];
            $GebruikersEmail = $row['GebruikersEmail'];
            $GebruikersEmail = str_replace("@", "$", $GebruikersEmail);
            $GebruikersNaam = "<a href=\"afbeeldingen/txtnaarafbeelding.php?txt=$GebruikersEmail\" onclick=\"window.open('afbeeldingen/txtnaarafbeelding.php?txt=$GebruikersEmail','popup','width=300,height=25,scrollbars=no,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">$GebruikersNaam</a>";
            $NieuwsDatum = datumomzetten($NieuwsDatum);
            $query3 = "SELECT * FROM reacties WHERE NieuwsID = '$NieuwsID'";
            $result3 = mysql_query($query3) or die(mysql_error());
            $AantalReacties = mysql_num_rows($result3);
            switch ($AantalReacties) {
                case
0:
                $AantalReacties = "Er zijn geen reacties! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om als eerste een reactie toe te voegen!";
                break;                case 1:

                $AantalReacties = "Er is één reactie! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om deze te lezen of een reactie toe te voegen.";
                break;
                case (
$AantalReacties >= 2):
                $AantalReacties = "Er zijn $AantalReacties reacties! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om ze te lezen en een reactie toe te voegen.";
                break;
            }

            ?>



            
            <?php echo "<h1><b>$NieuwsTitel</b></h1>"; ?><p>
            
            
            <?php echo "$NieuwsBericht"; ?><P>
            
            Gepost door: <?php echo "$GebruikersNaam"; ?> op <?php echo "$NieuwsDatum"; ?>.<br> <?php echo "$AantalReacties"; ?></td>
            
            <br>
            <?php
        }
        }
else{
        echo "Er zijn geen nieuwsberichten gevonden";
    }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:34:11
 

09/12/2009 22:21:00
Quote Anchor link
Volgens mij op regel 136 DESC veranderen in ASC.
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 22:33:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 09.12.2009 22:21:
Volgens mij op regel 136 DESC veranderen in ASC.


verbetering: regel 139 = het
heb DESC veranderd in ASC


opgelost bedankt(Y)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 

09/12/2009 22:35:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 09.12.2009 22:33:
Karl schreef op 09.12.2009 22:21:
Volgens mij op regel 136 DESC veranderen in ASC.


verbetering: regel 139 = het
heb DESC veranderd in ASC


opgelost bedankt(Y)

Dat zal best, maar hier was dat dus niet zo ;-) kijk maar :-)
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 08:13:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 09.12.2009 22:35:
Jurrien schreef op 09.12.2009 22:33:
Karl schreef op 09.12.2009 22:21:
Volgens mij op regel 136 DESC veranderen in ASC.


verbetering: regel 139 = het
heb DESC veranderd in ASC


opgelost bedankt(Y)

Dat zal best, maar hier was dat dus niet zo ;-) kijk maar :-)


denk dat ik ergens nog een paar enters had ofsoiets
maar bedankt t systeem staad online:D
 
John Cena

John Cena

10/12/2009 09:00:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 09.12.2009 22:33:
Karl schreef op 09.12.2009 22:21:
Volgens mij op regel 136 DESC veranderen in ASC.


verbetering: regel 139 = het
heb DESC veranderd in ASC


opgelost bedankt(Y)


Hé wijsneusie, als karl regel 136 zegt is dat regel 136.
Karl is almighty jáááááh?
 
---- ----

---- ----

11/12/2009 12:53:00
Quote Anchor link
Chilion schreef op 10.12.2009 09:00:
Jurrien schreef op 09.12.2009 22:33:
Karl schreef op 09.12.2009 22:21:
Volgens mij op regel 136 DESC veranderen in ASC.


verbetering: regel 139 = het
heb DESC veranderd in ASC


opgelost bedankt(Y)


Hé wijsneusie, als karl regel 136 zegt is dat regel 136.
Karl is almighty jáááááh?


sorry sorry:$

ik denk gewoon dat het nieuws systeem prut is..
als ik nu iets add en ik heb al 2items
komt het midden in te staan
dus niet boven aan
en ik heb DESC staan
 
Milo

Milo

11/12/2009 13:00:00
Quote Anchor link
Misschien moet je je wagen aan het maken van een eigen systeem, dan weet je hoe het werkt en hoe het in elkaar steekt...

Hier leer je namelijk minder van dan dat je zelf iets maakt... wil je hulp dat geven en ik andere graag!

Gr,
 
---- ----

---- ----

13/12/2009 13:11:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 11.12.2009 13:00:
Misschien moet je je wagen aan het maken van een eigen systeem, dan weet je hoe het werkt en hoe het in elkaar steekt...

Hier leer je namelijk minder van dan dat je zelf iets maakt... wil je hulp dat geven en ik andere graag!

Gr,

probeer ik ook met tutorials
maar steeds lukt het niet..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.