Nieuws systeem Vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

- Pepijn  -

- Pepijn -

31/05/2012 19:50:18
Quote Anchor link
ik heb een script van phphulp gehaalt; werkt echt prima.
Maar er zit een probleem in voor html/enter
ik wil namelijk een enter doen blijkt het dat je <br /> moet doen
maar kan hoe kan ik dat oplossen

dis de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
echo 'Gelukt';
    $sql_query = "
        INSERT INTO nieuws
            SET
                Titel = '"
.mysql_real_escape_string ($_POST['Titel'])."',
                Auteur = '"
.mysql_real_escape_string ($_POST['Auteur'])."',
                Bericht = '"
.mysql_real_escape_string ($_POST['Bericht'])."'";
    if (!$result = mysql_query($sql_query)) {
        echo '<pre>';
        echo htmlentities (str_replace ("\t", '', $sql_query));
        trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
        echo '</pre>';
    }
}

?>

<form action="" method="post">
<table width=410" border="0" align="center" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td height="5"><img src="images/spacer.gif" width="1" height="1"></td>
</tr>
<tr>
<td height="5" bgcolor="CCCCCC">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="1">
<tr>
<td width="4">&nbsp;</td>
<td>Nieuwsysteem V1</td>
<td width="4">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top" bgcolor="E7EBEF">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="4">&nbsp;</td>
<td width="120" align="left">Titel</td>
<td width="274" align="right"><input type="text" name="Titel" size="30"></td>
<td width="12">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top" bgcolor="E7EBEF">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="4">&nbsp;</td>
<td width="120" align="left">Auteur</td>
<td width="274" align="right"><input type="text" name="Auteur" size="30"></td>
<td width="12">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top" bgcolor="E7EBEF">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="4">&nbsp;</td>
<td width="120" align="left">Bericht</td>
<td width="274" align="right">
<form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
    <!--webbot bot="SaveResults" U-File="fpweb:///_private/form_results.csv" S-Format="TEXT/CSV" S-Label-Fields="TRUE" -->
    <p><textarea rows="5" name="Bericht" cols="20"><br></textarea></p>
</form>
Er staat standaar &lt;BR&gt; laat dat staan !</td>
<td width="12">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td height="5"><img src="images/spacer.gif" width="1" height="1"></td>
</tr>
<tr>
<td height="30" align="left" bgcolor="#E7EBEF">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="4">&nbsp;</td>
<td width="197" align="left">&nbsp;</td>
<input type="hidden" value="1" name="afhandeling">
<td width="197" align="right"><input type="submit" value="Voeg toe" name="submit"></td>
<td width="12">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</form>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:21:08
 
Wouter J

Wouter J

31/05/2012 19:54:25
Quote Anchor link
<br /> plaatsen op de plek waar je die enter wil.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

31/05/2012 19:55:27
Quote Anchor link
De vraagstelling is me niet helemaal duidelijk maar ik denk dat je de functie nl2br() zoekt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

31/05/2012 19:55:35
Quote Anchor link
ja maar we hebben mods die geen html kunnen en die willen gewn een enter kunnen gebruiken
 
Wouter J

Wouter J

31/05/2012 19:59:28
Quote Anchor link
Nou da zkn w evn verdr php create HTML break
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/05/2012 20:01:25
Quote Anchor link
Pepijn --- op 31/05/2012 19:55:35:
ja maar we hebben mods die geen html kunnen en die willen gewn een enter kunnen gebruiken

nl2br() he?

Die maakt van elke ENTER in je textfield een <br />
En dat helemaal automagisch....

Uiteraard alleen bij de output/uitvoer gebruiken.
 
Wouter J

Wouter J

31/05/2012 20:03:05
Quote Anchor link
Evn vor de duidelikheid nl2br die 2 staat vor two ok wel to, nl to br is vertald nl naar br, nl is New Line en br is BReak.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.