Nieuws toevoegen+verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »
Something Else

Something Else

20/05/2005 22:55:00
Quote Anchor link
Goedendag,

Nou ik zit weer met een prob :/
Zal wel weer iets makkelijks zijn(voor jullie althans ;p).
Ik heb op deze site aantal scripts+tut gevolgd om nieuws toe te voegen en te verwijderen. Maar het wil nie lukken, als ik iets verwijder...verwijderd ie niets en als ik iets wil toevoegen doet ie dat ook niet >_< :(. Ik krijg geen error ofzo :s. Misschien zit ik ook helemaal verkeerd met het scriptje, maar alle hulp is welkom ;D.
-------------nieuws verwijderen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['delete']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['id']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd.');

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post" action="?page=beveiligd">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete[]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>


-------------nieuws toevoegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
include ("conn.php");
if ($post['submit'])
if($datum == "" || $titel == "" || $bericht == "" || $afzender == "" || $land == "" || $email == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}

else {
mysql_query("INSERT INTO nieuws (titel, bericht, datum, afzender, land, email) Values ('".$_POST['titel']."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['afzender']."','".$_POST['land']."','".$_POST['email']."',)") or die(mysql_error());
echo "<br><br>Het nieuwsbericht is succesvol toegevoegd. <br> <br> Klik <a href=nieuwssysteem.php>hier</a><BR> hier om terug te gaan naar de nieuws panel <br> Klik <a href=index.php>hier</a><BR> om het nieuws te bekijken";
}

else {
$a = date("d-m-Y H:i:s");
echo "<br><br><form method=post><table>
<td><b>Afzender: </b><td><input type=text name=afzender></td><tr>
<td><b>Datum: </b><td><input type=text name=datum value='"
.$a."'></td><tr>
<td><b>Titel: </b><td><input type=text name=titel></td><tr>
<td><b>Land: </b><td>  <select name=land>
    <option>nl</option>
    <option>ger</option>
    <option>be</option>
  </select></td><tr>
<td><b>Email: </b><td><input type=text name=email></td><tr>
<td><b>Bericht: </b><td><textarea name=msg rows=8 cols=42></textarea></td><tr>
<td><td><input type=submit name=submit value=Toevoegen></td><tr>
</table></form>"
;
}

ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:22:30
 
Something Else

Something Else

21/05/2005 01:30:00
Quote Anchor link
iemand
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

21/05/2005 11:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("conn.php"); ?>
Zie ik niet in "nieuws verwijderen" staan.

Kan ik de code eens zien van conn.php?

In je form zit ook geen action=\" ... \"
Moet dat niet action=\"" .$_SERVER['PHP_SELF']."\" worden?
In je form maak je best van o.a. name=msg name=\"msg\" , rows=8 rows=\"8\" etc.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 15:30:00
Quote Anchor link
Als je geen action invult gaat hij automatisch naar zelfde pagina...
 

21/05/2005 17:11:00
Quote Anchor link
:O die
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("conn.php"); ?>
is om connectie te hebben met de db.
Zit ik er dicht bij of zit ik er helemaal naast :s?
tnx
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:32:00
Quote Anchor link
Zet eerst die include ook boven je verwijder zcript..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:39:00
Quote Anchor link
Veel fouten....

Verwijderen.php
----------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
include('conn.php');
$query = mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['actie']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['delete']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd.');

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post" action="?page=beveiligd">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>

-------------------------------------------------------------
Toevoegen.php
-------------------------------------------------------------

include ("conn.php");
if ($_POST['submit'])
if($_POSt['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}
else {

?>
-----------------------------------------------------------

Misschien werkt het zo...
Gewijzigd op 21/05/2005 19:40:00 door Willem Jan Z
 

22/05/2005 13:02:00
Quote Anchor link
tnx for the help :)
ja die verwijder wordt geinclude bij een file die wel connectie maakt met de db, dus vandaar dat ik het nie erin had. Ik zal de scripts uitproberen zodra ik thuis kom :)
 
Something Else

Something Else

22/05/2005 23:21:00
Quote Anchor link
hmmz die verwijder werkt perfect, maar met toevoegen krijg ik heel de tijd dit:
Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik hier om weer terug te gaan.

terwijl ik alles heb ingevuld :s
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2005 23:27:00
Quote Anchor link
------------------------------------------------------------
Toevoegen.php
-------------------------------------------------------------

include ("conn.php");
if ($_POST['submit'])
{
if($_POSt['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}
else
{
// Verwerking

}
// Formulier
}
?>
-----------------------------------------------------------
 
Something Else

Something Else

23/05/2005 02:26:00
Quote Anchor link
Het was iets anders willem-jan, bedankt voor de hulp hiero :). De scripts hieronder werken voor mij :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo"---------Nieuws posten---------"; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
if ($_POST['submit'])
if($_POST['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik <a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}

else {
mysql_query("INSERT INTO nieuws (titel, bericht, datum, afzender, land, email) Values ('".$_POST['titel']."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['afzender']."','".$_POST['land']."','".$_POST['email']."')") or die(mysql_error());
echo "<br><br>Het nieuwsbericht is succesvol toegevoegd. U word binnen 3 seconden terug gestuurd.<br />Wordt u niet door verzonden, klik <a href=?page=beveiligd>hier</a> om terug te keren";
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=?page=beveiligd>";
}

else {
$a = date("Y-m-d H:i:s");
echo "<br><br><form method=post><table>
<td><b>Afzender: </b><td><input type=text name='afzender'></td><tr>
<td><b>Datum: </b><td><input type=text name='datum' value='"
.$a."'></td><tr>
<td><b>Titel: </b><td><input type=text name='titel'></td><tr>
<td><b>Land: </b><td>  <select name='land'>
    <option>nl</option>
    <option>ger</option>
    <option>be</option>
  </select></td><tr>
<td><b>Email: </b><td><input type=text name='email'></td><tr>
<td><b>Bericht: </b><td><textarea name='bericht' rows=8 cols=42></textarea></td><tr>
<td><td><input type=submit name=submit value=toevoegen></td><tr>
</table></form>"
;
}

ob_end_flush();
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo"---------Delete Nieuws---------"; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<? $query = mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['actie']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['delete']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd. U word binnen 3 seconden terug gestuurd.<br />Wordt u niet door verzonden, klik <a href=?page=beveiligd>hier</a> om terug te keren');
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=?page=beveiligd>";

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.