Nieuws toevoegen+verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »
Something Else

Something Else

20/05/2005 22:55:00
Quote Anchor link
Goedendag,

Nou ik zit weer met een prob :/
Zal wel weer iets makkelijks zijn(voor jullie althans ;p).
Ik heb op deze site aantal scripts+tut gevolgd om nieuws toe te voegen en te verwijderen. Maar het wil nie lukken, als ik iets verwijder...verwijderd ie niets en als ik iets wil toevoegen doet ie dat ook niet >_< :(. Ik krijg geen error ofzo :s. Misschien zit ik ook helemaal verkeerd met het scriptje, maar alle hulp is welkom ;D.
-------------nieuws verwijderen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['delete']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['id']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd.');

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post" action="?page=beveiligd">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete[]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>


-------------nieuws toevoegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
include ("conn.php");
if ($post['submit'])
if($datum == "" || $titel == "" || $bericht == "" || $afzender == "" || $land == "" || $email == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}

else {
mysql_query("INSERT INTO nieuws (titel, bericht, datum, afzender, land, email) Values ('".$_POST['titel']."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['afzender']."','".$_POST['land']."','".$_POST['email']."',)") or die(mysql_error());
echo "<br><br>Het nieuwsbericht is succesvol toegevoegd. <br> <br> Klik <a href=nieuwssysteem.php>hier</a><BR> hier om terug te gaan naar de nieuws panel <br> Klik <a href=index.php>hier</a><BR> om het nieuws te bekijken";
}

else {
$a = date("d-m-Y H:i:s");
echo "<br><br><form method=post><table>
<td><b>Afzender: </b><td><input type=text name=afzender></td><tr>
<td><b>Datum: </b><td><input type=text name=datum value='"
.$a."'></td><tr>
<td><b>Titel: </b><td><input type=text name=titel></td><tr>
<td><b>Land: </b><td>  <select name=land>
    <option>nl</option>
    <option>ger</option>
    <option>be</option>
  </select></td><tr>
<td><b>Email: </b><td><input type=text name=email></td><tr>
<td><b>Bericht: </b><td><textarea name=msg rows=8 cols=42></textarea></td><tr>
<td><td><input type=submit name=submit value=Toevoegen></td><tr>
</table></form>"
;
}

ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:04:54
 
Something Else

Something Else

21/05/2005 01:30:00
Quote Anchor link
iemand
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

21/05/2005 11:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("conn.php"); ?>
Zie ik niet in "nieuws verwijderen" staan.

Kan ik de code eens zien van conn.php?

In je form zit ook geen action=\" ... \"
Moet dat niet action=\"" .$_SERVER['PHP_SELF']."\" worden?
In je form maak je best van o.a. name=msg name=\"msg\" , rows=8 rows=\"8\" etc.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 15:30:00
Quote Anchor link
Als je geen action invult gaat hij automatisch naar zelfde pagina...
 

21/05/2005 17:11:00
Quote Anchor link
:O die
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("conn.php"); ?>
is om connectie te hebben met de db.
Zit ik er dicht bij of zit ik er helemaal naast :s?
tnx
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:32:00
Quote Anchor link
Zet eerst die include ook boven je verwijder zcript..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:39:00
Quote Anchor link
Veel fouten....

Verwijderen.php
----------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
include('conn.php');
$query = mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['actie']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['delete']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd.');

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post" action="?page=beveiligd">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>

-------------------------------------------------------------
Toevoegen.php
-------------------------------------------------------------

include ("conn.php");
if ($_POST['submit'])
if($_POSt['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}
else {

?>
-----------------------------------------------------------

Misschien werkt het zo...
Gewijzigd op 21/05/2005 19:40:00 door Willem Jan Z
 

22/05/2005 13:02:00
Quote Anchor link
tnx for the help :)
ja die verwijder wordt geinclude bij een file die wel connectie maakt met de db, dus vandaar dat ik het nie erin had. Ik zal de scripts uitproberen zodra ik thuis kom :)
 
Something Else

Something Else

22/05/2005 23:21:00
Quote Anchor link
hmmz die verwijder werkt perfect, maar met toevoegen krijg ik heel de tijd dit:
Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik hier om weer terug te gaan.

terwijl ik alles heb ingevuld :s
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2005 23:27:00
Quote Anchor link
------------------------------------------------------------
Toevoegen.php
-------------------------------------------------------------

include ("conn.php");
if ($_POST['submit'])
{
if($_POSt['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}
else
{
// Verwerking

}
// Formulier
}
?>
-----------------------------------------------------------
 
Something Else

Something Else

23/05/2005 02:26:00
Quote Anchor link
Het was iets anders willem-jan, bedankt voor de hulp hiero :). De scripts hieronder werken voor mij :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo"---------Nieuws posten---------"; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
if ($_POST['submit'])
if($_POST['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik <a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}

else {
mysql_query("INSERT INTO nieuws (titel, bericht, datum, afzender, land, email) Values ('".$_POST['titel']."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['afzender']."','".$_POST['land']."','".$_POST['email']."')") or die(mysql_error());
echo "<br><br>Het nieuwsbericht is succesvol toegevoegd. U word binnen 3 seconden terug gestuurd.<br />Wordt u niet door verzonden, klik <a href=?page=beveiligd>hier</a> om terug te keren";
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=?page=beveiligd>";
}

else {
$a = date("Y-m-d H:i:s");
echo "<br><br><form method=post><table>
<td><b>Afzender: </b><td><input type=text name='afzender'></td><tr>
<td><b>Datum: </b><td><input type=text name='datum' value='"
.$a."'></td><tr>
<td><b>Titel: </b><td><input type=text name='titel'></td><tr>
<td><b>Land: </b><td>  <select name='land'>
    <option>nl</option>
    <option>ger</option>
    <option>be</option>
  </select></td><tr>
<td><b>Email: </b><td><input type=text name='email'></td><tr>
<td><b>Bericht: </b><td><textarea name='bericht' rows=8 cols=42></textarea></td><tr>
<td><td><input type=submit name=submit value=toevoegen></td><tr>
</table></form>"
;
}

ob_end_flush();
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo"---------Delete Nieuws---------"; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<? $query = mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['actie']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['delete']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd. U word binnen 3 seconden terug gestuurd.<br />Wordt u niet door verzonden, klik <a href=?page=beveiligd>hier</a> om terug te keren');
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=?page=beveiligd>";

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.