nieuws_id wordt niet meegestuurd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »
Jznwlnl

Jznwlnl

10/08/2006 22:50:00
Quote Anchor link
Hoi, ik heb een reactie systeem, maar het nieuws_id wordt maar niet meegestuurt. in de db krijg ik steeds 0 en hij telt het aantal records op(dus er komt er steeds 1 bij(9..10 etc.)

me script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
include('config.php');
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>Jznwlnl.org - Versie 2 beta</title>
<meta name="generator" content="MAX's HTML Beauty++ 2004" />
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>

<body>

<div id="logo"><img src="<?php echo $logo; ?>" border="0" alt="Simpele Versie van het logo"></div>
<div id="container">
<?php include("lmenu.php"); ?>
    <div id="content">
        <div class="contentheading">Content</div>
        <div class="contentcontent">
        <p>
<?php
// include en error reporting
error_reporting(E_ALL);

// uitvoeren van het script


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

$id=$_GET['nieuws_id'];

$reag = mysql_query("INSERT INTO nieuws_reacties (id, nieuws_id, naam, bericht, datum) VALUES( '',

'"
.$id."','".$_POST['some']."','".$_POST['sage']."',NOW())") or die(mysql_error());

if(isset($reag) && $reag != FALSE)
{

echo "Je reactie is geplaats.";
}

else
{
echo "Je reactie is niet geplaats.";
}
}
else {
?>

<form action="reageren_nieuws.php" method="post">
<tr>
<td><input type="hidden" name="nieuws_id" value="'".$id."'"></td>
</tr>
<tr>
<td>Naam:</td><br>
<td><input type="text" name="some"</td>
</tr><br>
<tr>
<td>Bericht:</td><br>
<td><textarea rows="6" cols="10" name="sage"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Reageren"></td>
</tr>
</form>
<?php
}
?>

</p>
        </div>
        <div class="contentheading">&nbsp;</div>
    </div>
<?php include("rmenu.php"); ?>        
    <div id="copyright"><?php echo $footer; ?></div>
</div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jznwlnl
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:23:41
 
Roy Bongers

Roy Bongers

10/08/2006 23:07:00
Quote Anchor link
Staat auto_increment aan op die die ID kolom?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$reag
= mysql_query("INSERT INTO nieuws_reacties (nieuws_id, naam, bericht, datum) VALUES(
'"
.$id."','".$_POST['some']."','".$_POST['sage']."',NOW())") or die(mysql_error());
?>


Misschien dat dit ook iets beter werkt.
 
Jznwlnl

Jznwlnl

10/08/2006 23:14:00
Quote Anchor link
nee zoals jij het hebt, had ik het eerst maar ook dit werkt niet??

auto_increment staat natuurlijk aan. hij geeft het nieuws_id niet mee,

CREATE TABLE `nieuws_reacties` (
`id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`nieuws_id` tinyint(5) NOT NULL,
`naam` varchar(15) NOT NULL,
`bericht` text NOT NULL,
`datum` datetime NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=8 DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=8 ;
 
Jelle -

Jelle -

10/08/2006 23:26:00
Quote Anchor link
Dit:
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=8 DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=8 ;
kan ook gewoon zo:
);

Dat snapt het script zelf ook nog wel.
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 08:00:00
Quote Anchor link
Ik heb de tabel gexporteerd vandaar.

maaa het script wilt niet werken :S ??
 
Erik Rijk

Erik Rijk

11/08/2006 08:07:00
Quote Anchor link
volgens jou database is id auto_increment,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$reag = mysql_query("INSERT INTO nieuws_reacties (id, nieuws_id, naam, bericht, datum) VALUES( '',

'".$id."','".$_POST['some']."','".$_POST['sage']."',NOW())") or die(mysql_error());

Waarom doe je dit dan?
waarom vul je id met een waarde, terwijl dat volledig automatisch opgeteld wordt....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Roy Bongers

Roy Bongers

11/08/2006 09:23:00
Quote Anchor link
phpmyadmin vult volgensmij ook altijd een lege value in en dan wordt die id evengoed ingevuld maar goed ik laat em ook altijd weg idd.
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 09:34:00
Quote Anchor link
het staat tussen '' dus gevuld zal die niet worden., maar zonder het id werkt die ook niet :S?
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 19:53:00
Quote Anchor link
Hij stuurt bij de hidden field geen value mee. hier ligt dacht ik de fout.

heb meteen ook even een .htaccess bestand toegevoegd en nu zie ik ook de fouten goed.:

Notice: Undefined variable: nieuws_zien1 in /home/jznwlnl.org/www/includes/nieuws/nieuws.php on line 12

$reac = mysql_query("SELECT * FROM nieuws_reacties WHERE nieuws_id='".$nieuws_zien1['id']."'") or die(mysql_error());
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jznwlnl
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

11/08/2006 20:18:00
Quote Anchor link
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{
$id=$_GET['nieuws_id'];

LIjkt mij omlogich. eerder iets van:

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{
$id=$_POST['nieuws_id'];
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 20:32:00
Quote Anchor link
Werkte ook niet klaasjan

Notice: Undefined variable: nieuws_zien1 in /home/jznwlnl.org/www/includes/nieuws/nieuws.php on line 12

$reac = mysql_query("SELECT * FROM nieuws_reacties WHERE nieuws_id='".$nieuws_zien1['id']."'") or die(mysql_error());

dit is volgens mij nog de enigste fout.

ik ga ook even verder prutsen hoor het wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jznwlnl
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

11/08/2006 20:37:00
Quote Anchor link
Waar wordt $nieuws_zien1['id']. geset dan?
en dit:
<td><input type="hidden" name="nieuws_id" value="'".$id."'"></td>

Wordt imo dit:
<td><input type="hidden" name="nieuws_id" value="'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id ?>
'"></td>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/08/2006 20:38:00
Quote Anchor link
Die notice krijg je als je niet gecontroleerd hebt of de variabele wel bestaat, doe dit met bijvoorbeeld isset()...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.