Nieuwsitem steeds naar voren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mike vd Veer

Mike vd Veer

17/02/2008 22:48:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb net een nieuwssysteem gebouwd. Nou als ik een nieuwitem toevoeg schuift het onderste bericht steeds een beetje naar voren. Voorbeeld:

Titel 1
Bericht 1

Titel 2
Bericht 2

Titel 3
Bericht 3

Denk dat jullie wel weten wat ik bedoel. Hoe kan ik dit verhelpen? Dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
include('connect.php');
  $query = "SELECT id,bericht,nieuws,datum FROM nieuws_posts WHERE 1 ORDER BY id DESC LIMIT 5";
    $uitvoer = mysql_query($query) or die (mysql_error());
    while($lijst = mysql_fetch_object($uitvoer))
    {

$bericht = $lijst->bericht;    
include "ubb.php";
        echo '<h2 class="title">'.$lijst->nieuws .'</h2><div class="entry"><h3>'.$lijst->datum .'</h3>';
        echo '<p>' . $bericht . '</p><br/><br/><hr>';
    }
  
     Echo "<a href='nieuws.htm'>Zoeken</a>";    
?>


Alvast bedankt!

Mike,
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 15:09:40
 
Omar

Omar

17/02/2008 22:51:00
Quote Anchor link
het zou mischien kunnen komen doordat de div tag niet wordt afgesloten
 
Mike vd Veer

Mike vd Veer

17/02/2008 23:17:00
Quote Anchor link
Nee denk dat dat het geval niet is kijk maar:

<div id="content">
<div class="post">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
// code die hierboven staat
?>

</div>
</div>

Of moet ik nog een paar keer div erbij zetten?
 
Mike vd Veer

Mike vd Veer

17/02/2008 23:20:00
Quote Anchor link
Moest toch nog ff 1x div erachter zetten, bedankt Omar!
 
Crispijn -

Crispijn -

17/02/2008 23:21:00
Quote Anchor link
in je while sluit je je div met de classe enty niet af. zo open je enty in entry in entry... sluit hem dus alvorens je je while afsluit.

Test het eens even.
 
Mike vd Veer

Mike vd Veer

17/02/2008 23:23:00
Quote Anchor link
entry sluit ik af dmv </h3>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.