Nieuwssysteempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »
Fabian Tack

Fabian Tack

22/04/2006 03:15:00
Quote Anchor link
Ik ben nu even bezig aan een eigen nieuwssysteem. Nu zit ik totaal vast. Ik gebruik een form, en wil alles laten controleren en dan versturen. Ik had vroeger een mailing class, dus ik gebruik die. Natuurlijk wel aangepast zodat hij alles naar de database stuurt. Nu krijg ik toch nog volgende fout!

Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/nl/m/s/n/ikbenzot/htdocs/abgh2.php on line 72

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
require("include/db_connect.php");
if($naam == ""){
?>

Waar is uw naam?<br>
<?php
}elseif($topic == ""){
?>

Je bent een topic vergeten in te vullen!<br>
<?php
}elseif($bericht == ""){
?>

Zonder bericht is er geen nieuws he!<br>
<?php
}else{

mysql_query("INSERT INTO nieuws (starter,datum,topic,bericht) VALUES ('$naam','NOW ()',$topic','$bericht')") or die(mysql_error());

?>


Waar loopt het fout want ik zie niets fout :s
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 14:50:54
 
Niels Beckers

Niels Beckers

22/04/2006 03:21:00
Quote Anchor link
je zou beter empty($var) gebruiken + ik denk dat je hiereen qoute te veel hebt 'NOW ()' => NOW() zonder outes
ook had je een ' te weinig bij $topic, succes ;)

ook haal je de variabelenn buiten de qiutes dus zo:

'".$naam."',NOW(),'".$topic."','".$bericht."')"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
//zo zou hij ingeveer moete zijn:

require("include/db_connect.php");
if(empty($_POST['naam'])){

echo 'Waar is uw naam?<br>';

}
elseif(empty($_POST['topic'])){

echo 'Je bent een topic vergeten in te vullen!<br>';

}
elseif(empty($_POST['bericht'])){

echo 'Zonder bericht is er geen nieuws he!<br>';

}
else{

mysql_query("INSERT INTO nieuws (starter,datum,topic,bericht)  VALUES ('".addslashes($_POST['naam'])."',NOW (),'".addslashes($_POST['topic'])."','".addslashes($_POST['bericht'])."'") or die(mysql_error());

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Beckers
 
Fabian Tack

Fabian Tack

23/04/2006 19:07:00
Quote Anchor link
Nope, nog altijd werkt het niet! Nog altijd krijg ik de parse error (streek van MySQL query)
 
Derk nvt

Derk nvt

23/04/2006 19:22:00
Quote Anchor link
Je krijgt ook een parse error, dat betekent dat er met de query op zich niks mis is, aangezien PHP de fout geeft en mysql niet.

ligt het er niet gewoon aan dat je onderaan een } bent vergeten?
 
Fabian Tack

Fabian Tack

23/04/2006 19:41:00
Quote Anchor link
Idd, daar zat de fout! Maar nu wilt hij de datum niet posten! Ik krijg namelijk deze MySQL error!

You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '(),'Test','Test'' at line 1

Query
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
mysql_query("INSERT INTO nieuws (starter,datum,topic,bericht)  VALUES ('".$naam."',NOW (),'".addslashes($_POST['topic'])."','".addslashes($_POST['bericht'])."'") or die(mysql_error());
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
Derk nvt

Derk nvt

23/04/2006 19:45:00
Quote Anchor link
dat is wel een error die met de MYSQL query te maken heeft
Wat is 'datum' voor veld? is dat een datum veld of gewoon een tekst veld? Zo te zien probeer jij daar namenlijk "Test" in te stoppen en ik denk niet dat dat gaat lukken in een datum veld...

Derk
 
Fabian Tack

Fabian Tack

23/04/2006 20:04:00
Quote Anchor link
nee, die TEST en TEST is topic en bericht! Maar ik doe die time zo NOW (). Dus niet tussen 'NOW ()', ze hebben me altijd gezzegd dat dat niet moest
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
Michael -

Michael -

23/04/2006 20:20:00
Quote Anchor link
NOW() moet inderdaad zonder ' ' maar je moet NOW() wel altijd in een Datetime zetten.
 
Fabian Tack

Fabian Tack

23/04/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Is gedaan, maar nu heb ik volgend

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
//zo zou hij ingeveer moete zijn:

if(empty($_POST['naam'])){

echo 'Waar is uw naam?<br>';

}
elseif(empty($_POST['topic'])){

echo 'Je bent een topic vergeten in te vullen!<br>';

}
elseif(empty($_POST['bericht'])){

echo 'Zonder bericht is er geen nieuws he!<br>';

}
else{

$vandaag = getdate();
$maand = $vandaag['month'];
$mdag = $vandaag['mday'];
$jaar = $vandaag['year'];
mysql_query("INSERT INTO nieuws (starter,datum,topic,bericht)  VALUES ('".addslashes($_POST['$naam'])."','$jaar-$maand-mdag','".addslashes($_POST['topic'])."','".addslashes($_POST['bericht'])."'") or die(mysql_error());
echo 'Je bericht is toegevoegd. <a href="nieuws.php">Bekijk het nu</a>!';
}

?>

Natuurlijk weet ik nu niet, is dit eigenlijk goed?

EDIT! getest en nu deze fout You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
Michael -

Michael -

23/04/2006 20:29:00
Quote Anchor link
$vandaag = getdate();
$maand = $vandaag['month'];
$mdag = $vandaag['mday'];
$jaar = $vandaag['year'];

is niet nodig. Je kunt beter gewoon NOW() gebruiken en
Datum moet een Datetime veld zijn. Verder dat er misschien iets mis gaat met die addslashes?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

23/04/2006 20:30:00
Quote Anchor link
bij jou script staat er een spatie tussen NOW en de () doe dezen eens weg?
NOW()
 
Fabian Tack

Fabian Tack

23/04/2006 20:32:00
Quote Anchor link
Fout gevonden. Mijn Mysql query werd niet goed afgesloten!

Dit werkt dus wel!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
//zo zou hij ingeveer moete zijn:

if(empty($_POST['naam'])){

echo 'Waar is uw naam?<br>';

}
elseif(empty($_POST['topic'])){

echo 'Je bent een topic vergeten in te vullen!<br>';

}
elseif(empty($_POST['bericht'])){

echo 'Zonder bericht is er geen nieuws he!<br>';

}
else{
 
mysql_query("INSERT INTO nieuws (starter,datum,topic,bericht)  VALUES ('$naam',NOW(),'topic','bericht')") or die(mysql_error());
echo 'Je bericht is toegevoegd. <a href="nieuws.php">Bekijk het nu</a>!';
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.